Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik vind de Formule 1 niks aan

3.494 stemmen | Geplaatst op 16 juni 2023 | Website

Nee, ik kijk nooit
52.5%
Jawel, ik kijk alle races!
19.8%
Ik blijf er niet voor thuis
27.7%

Reacties (17)

Jooooop 10 maanden geleden
Geef het volk brood en spelen
wispelhuis 10 maanden geleden
Antwoord nummer 4: Ik volg het wel, natuurlijk ook om Max, maar ik kan het niet zien omdat ik het formule 1 kanaal á 16,95 niet wil.
S. Berhitu 10 maanden geleden
Optie 4 ik blijf er niet voor thuis, maar kijk onderweg… 🏎️
S. Berhitu 10 maanden geleden
@wispelhuis F1 Pro voor bijna de helft van de prijs a 7,99 p/maand met het hetzelfde Nederlandse commentaar van Viaplay. Misschien een optie voor je.
Kennie-L 10 maanden geleden
Misschien is het tijd dat emoji's hier wel gaan werken, al is het alleen maar voor een beetje kleur op dit sombere blog.
wispelhuis 10 maanden geleden
Dank je @S. Berhitu, maar ik heb al ESPN compleet voor het voetbal en die ga ik er in de zomer afgooien, want ik geef niet zoveel de NBA. We hebben al heerlijk veel op Eurosport 1 in het pakket. Wielrennen, tennis enz. Ik kijk wel stukjes Viaplay op mijn Mobiel. En we zijn zó vaak weg, als het niet regent zitten we op de fiets. Met vriendelijke groet, wispelhuis.
Rippertje 10 maanden geleden
Volkomen overbodige hobby van een paar opgeschoten pubers met veel geld , net zo interessant als het gras zien groeien, voegt niets toe .
Howy Cues 10 maanden geleden
Formule 1 is een 'te-kort-door-de-bocht-sport' voor een narcistisch en elitair clubje patsers.
Kennie-L 10 maanden geleden
Rip & Howy, dat is niet zo, wat nu? Of vinden jullie dat? Dat mag natuurlijk.
mystiek56 10 maanden geleden
Is dit niet slecht voor het milieu, autorace, hebben de Chinezen daar geen last van (sarcasme) de einde van de wereld staat toch op ons te wachten. Moeten wij niet aan het nageslacht denken. Energie wordt niet voor niets steeds duurder. Het gehele milieu vraagstuk is een verdien model. De zonnepanelen schieten de grond uit, Onze bestuurders o.a. van Milieu zaken hebben nog niet nagedacht hoe ze de accu .etc na slijtage van deze panelen moeten verwijderen Moeten deze ook begraven worden net als de windmolens als deze versleten zijn in de woestijnen van Arabië. Gelukkig halen wij het afval uit Rome om dit te verbranden naar Amsterdam,(verbranding) (verdienmodel!). Oja het begon over auto racen , Dat heeft niets met het milieu te maken, dag mag. Het is maar hoe je je prioriteiten stelt. Demijne is, Kijk er lekker naar en laat je niet beinvloeden door milieu fanaten die het gehele land stil leggen en alles kapot maken waar wij dadelijk voor mogen betalen. Oja en die zonnepanelen, die worden dadelijk te duur voor de Delta, Delta die voor stroom moet betalen die ze zelf niet meer kwijt kunnen. Denk je dat dit een verdien model is voor de Delta. Ga er maar van uit dat dit gauw belast gaat worden. Kijkze naar Max Verstappen/
Emmetje 10 maanden geleden
Volg F1 al jaren. Mooi om te zien hoe een jonge (dolle) hond uitgroeit tot een geweldige coureur. Hij heeft bovendien een prima karakter. Ook zijn er meerdere coureur die de aandacht waard zijn. Kijken doe ik met een VPN verbinding. Veel sporten zijn leuk om te zien maar voetbal heeft voor mij afgedaan.
mystiek56 10 maanden geleden
aanvulling::, bedoelde uiteraard dat onze bestuurders nog niet weten hoe ze zonnepanelen moeten recycelen, evenals de windmolens vandaar deze begraven gaan worden inde woestijnen. Oja en weet je waar al die panelen vandaan komen uit China en was dit nu juist niet het land met de meeste milieu vervuiling. Maar ja we moeten toch wat doen. De export van Nederland naar Buitenland is verlaagd. De bestuurders denken Hoe komt dat Nu. ? Dit terwijl ze alle grote bedrijven het land uit jagen. De lage winstbelasting van Shell wordt nu in United Kingdom voldaan. Hoe maken we ons land kapot . Laten ze maar autoracen, de brandstof gaat 1 juli met 14 cent omhoog. Wij op de fiets.
2stroke4me 10 maanden geleden
Ben zelf een enorm motorsport fan, maar niet van F1. Constructeurs moeten vrij zijn om een voertuig te produceren naar hun eigen visie. Goed voorbeeld was/is de Group-C, WEC en de FIA GT. Bijvoorbeeld; vrije motorkeuze, zolang je niet boven een bepaalde brandstof limiet komt per wedstrijd, wat resulteerde in een motorkeuze van kleine 2 liter 4 cylinders, luchtgekoelde boxer 6 cylinders tot 7 liter 12 cilinders. In de FIA GT resulteert dit in een diversiteit aan koetswerken en plaatsing van de motoren. En niet alleen dat, ook komen constructeurs aan met allerlei nieuwe technieken als verlichting, aerodynamica, uitstoot, comfort/ergonomie, en zelfs nieuwe technieken in (verplichte) temperatuurbeheersing in de cockpit (airco). De F1 is zo stipt gereguleerd dat zelfs de klephoek, boring/slag verhouding, afmetingen enz bij elke merk hetzelfde is. Ik denk dat dit meer een sport is waarbij de coureur de belangrijkste factor is (?).
Howy Cues 10 maanden geleden
Asjemenou Kenny-L, het antwoord zit in je vraag opgesloten. Neem afstand van een fossiel tijdperk en sla een stadium van elektrisch racen in. Ik gun iedereen zijn pleziertje, maar gunt iedereen óók mijn bescheiden mening? Als het om formule 1 gaat, kijken de fans niet verder dat hun neus lang is. Hebben zij voldoende nagedacht over de consequenties voor 't (leef-)milieu? Immers het leefklimaat in ons overvol landje is flink achteruitgegaan. Alles draait teveel om vandaag, maar te weinig om morgen. Voortschrijdend inzicht is de vader van vooruitstrevend inzicht, Kenny.
Nooit meer! 10 maanden geleden
Hé ZeelandNet wanneer gaan je het hebben over dat baby’s niet meer geboren moeten worden op de natuurlijke manier? Wanneer gaan je het hebben dat de bijbel verboden wordt ZeelandNet? Je zou haast denken dat ZeelandNet meegaat in het beleid is het niet zeelandnet?
Kaiser 10 maanden geleden
persoonlijk vind ik er niets aan ,maar wat mij wel opvalt is, dat wanneer een Nederlander het uitstekend doet iedereen er dan niets meer aan vind , dan is het ineens een rijke lui sport, of slecht voor de natuur, of wat voor smoes we maar kunnen verzinnen , maar we zijn niet jaloers?
Howy Cues 10 maanden geleden
Jaloers? Nee. Tevreden? Ja. Smoes? In een tijd van inflatie worden jouw smoesjes (.. persoonlijk vind ik er niets aan ..) steeds goedkoper. Over jaloersheid gesproken: is het niet je eigen ontevredenheid, Kaiser.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.