Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik geniet van het heerlijke zomerweer

2.872 stemmen | Geplaatst op 15 juni 2023 | Website

Ja, heel fijn!
43.2%
Nee, het is veel te warm!
48.4%
Het maakt mij niet uit
8.4%

Reacties (18)

Howy Cues 11 maanden geleden
"Te warm, maakt niet uit en heel fijn." Zelfs onze mening moet geventileerd worden!
Kennie-L 11 maanden geleden
De helft vindt het veel te warm, ik begin steeds meer een hekel te krijgen aan de mensheid. Oh, ik vind het heerlijk zo'n zomer waar de mensen het altijd over hebben als het over vroeger gaat.
Howy Cues 11 maanden geleden
Lang leve de zonne-energie. Draait mijn airco op standje IJsland, komt er bewolking. Ik mag dan wel 't zonnetje in huis zijn, maar daar lacht alleen mijn energieleverancier om.
TCB 11 maanden geleden
Ja, genieten veelal in de schaduw. We hebben niet aan hogere temperatuur kunnen wennen vanwege een zeer koud voorjaar. De luchtvochtigheid is niet zo hoog nu en dat is prettig, bovendien koelt het ‘s nachts nog af en kan je alles open zetten en overdag alles dicht houden, dan is het goed te doen. In juli/aug. is het koel houden van je huis vaak minder makkelijk omdat het dan ‘s nachts niet veel afkoelt.
Peritum ? 11 maanden geleden
Doet mijn mening ertoe? Het weer heb je te nemen zoals het komt. Klagen over het weer lijkt in het dna van de gemiddelde Nederlander te zitten. Te warm, te koud, te nat, te droog……te….te…te….te…
wispelhuis 11 maanden geleden
We hebben lang last gehad van de harde, koude noordenwind, maar nu is het hier elke dag heerlijk fietsen.
Kaiser 11 maanden geleden
Peritum , klagen over het weer bij de gemiddelde Nederlander in hun DNA ? klagen zit gewoon in de Nederlander maakt niet uit waar over (zie maar mijn reactie )
B Tender 11 maanden geleden
Genieten, doe ik van elke dag, of het nu koud is of warm maakt mij niet veel uit. Een kwestie van aanpassen denk ik zo. Wel is er een verschil, hoe dag aanvaard wordt, sinds m'n pensioen en toen ik nog werkte. De druk is al jaren van de ketel en het lijkt daardoor wel, dat ik van de dagen meer geniet, dan daarvoor. (meer bewuster). Helaas een nadeel, dat je er oud(er?) voor moet zijn geworden. Sterker nog....tot op heden ben ik zelfs gelukkig(er) en hoop nog vele dagen mee te maken, zoals ze komen en (te snel) weer gaan.
B Tender 11 maanden geleden
Eens over de top richting schemerend licht, gaan de weken en soms zelfs maanden, als gordijnen open en dicht.
Domoor 11 maanden geleden
Langste regionale hittegolf in juni ooit gemeten. Toeval ?
mmuller 11 maanden geleden
Hahahahaha.... misschien wel volgende Lockdown vanaf 30 graden....
peter Arnolds 11 maanden geleden
Ik ga morgen de camper klaarzetten voor een mooie vacantie richting de noordkaap,dat is voor mij en mijn ega pas echt genieten. Ik laat Zeeland graag over aan de Oosterburen, laten die maar van dit mooie zeeuwse weer genieten.
wijari 11 maanden geleden
De Noordkaap, bij ons was het Denemarken Zweden en Noorwegen. Rustige landen veel ten zien .Niet er door heen jagen veel te mooi voor.
Mosk 11 maanden geleden
het is gewoon akelig en plakkerig schijtweer. tis nou nooit eens gewoon lekker in dit land. 20 graden en een lekker fris briesje, das pas heerlijk. en dan nog zeggen mensen ga dan lekker fietsen, maar dan komt toch nog al die warme lucht je tegemoet. ik blijf lekker binnen, ik lig tussen 4 ventilatoren lekker op mn banksie. wie doet me wat.
Frank2 11 maanden geleden
Als strandliefhebber hoor je mij niet klagen. Verder heb ik wat buitenkluswerk. Maar dat doe ik bij voorkeur zo vanaf een uur of 7, dan is het nog lekker om te klussen. En 's middags naar het strand of thuis onder de parasol in de tuin. Mij hoor je n iet klagen. O ja, de zonnepanelen maken overuren.
Karel33 11 maanden geleden
Zolang Jan Kaas klaagt is alles ok--klagen zit in hun karakter. Ikzelf heb geen last van nde warmte--van mij mag het zo blijven tot de kerst.
americanGirl2017 11 maanden geleden
ik haat de zomer ik hou alleen van de zomer muziek ik hou van de herfst het is mij favoriete seizoen ben altijd blij als de herfst komt herfst staat bij mij op 1 en dan winter en dan lente en als laast zomer zomer is gewoon veel te warm altijd zweten en je kan niet slapen en iedereen in de tuin zitten of naar de strand gaan om te zonnen dat is gevaarlijk want je kan kanker krijgen en om jezelf in te smeren is niet goed omdat de zon sterk is is gewoon belachelijk dat mensen in de warme weer willen zitten buiten of op het strand iedereen moet zelf weten ik ga de zomer niet missen
BigF666 11 maanden geleden
hier lekker airco, gevoed door de energie van mn zonnepanelen, zo blij met deze investering :-)
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.