Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Militairen aangepakt na volgen ‘barbecue-cursus’ van 4500 euro

2.598 stemmen | Geplaatst op 25 mei 2023 | Website

Terecht!
77.3%
Nee, zoiets moet kunnen
7%
Het maakt mij niet uit
15.7%

Reacties (14)

wispelhuis 11 maanden geleden
Lijkt me een beetje overtrokken zaak, bovendien moet het allemaal eerst nog onderzocht woeden.
Mosk 11 maanden geleden
ga het land verdedigen. bbquen doe je maar thuis.
peter Arnolds 11 maanden geleden
Een van mijn kleinkinderen zit op dit moment in Letland voor 6 maanden.Van mij mag hij iedere dag de bbq aanzetten , hij heeft daar geen les in gehad.
Met de M van M.... 11 maanden geleden
Genoeg overheidsinstanties...dus ook defensie, waar dagelijks veel geld over de balk word gesmeten...en veel meer dan paar van deze cursussen.Gezien dit goed werd gekeurd door een commandant,is het beter het functioneren van de leiding gevende te bekijken. De kosten van deze cursus wegen niet op tegen de dagelijkse verspilling drift van overheidsinstanties. Maar dit spreekt de onderbuikgevoelens weer eens goed aan,dus dik uitsmeren in de media als dikke schande.De advertenties van de adverteerders moeten toch aan u voorgeschoteld worden..dus mooi lokkertje om u nog meer advertenties te tonen.
TCB 11 maanden geleden
Wanneer je niet begrijpt vanuit jezelf, inclusief de commandant dat een barbecue cursus niet de bedoeling was dan ben je dus geen defensie materiaal maar beter een vakkenvuller bij de Jumbo of i.d.
Kaiser 11 maanden geleden
ach, liever dit, dan dat ze iemand kapot schieten . maar kloppen doet het niet
tiscrea © 11 maanden geleden
Hopelijk blijft er geen graatje in hun keel steken als ze van gemeenschappelijk geld een feestje bouwen 😇 Bah, wat een gegraai weer en dit keer niet door alleen de hoge omes. Alle lof voor de militairen die uitgezonden worden en hun leven op het spel zetten, maar dat is geen vrijbrief voor misbruik van ON S geld. Als je niet in de gaten hebt dat dit niet helemaal in de haak is, dan is er toch iets mis met je fatsoenskompas. Smakelijk!
Peritum ? 11 maanden geleden
List en bedrog vieren de boventoon in alle gelederen van Nederland, oprechtheid en eerlijkheid zijn tanende mede dankzij de onbetrouwbare politiek welke de teugels in deze in handen heeft en zeer slechte voorbeelden geeft in eerlijkheid.
shara 11 maanden geleden
Deze jongen meisjes verdienen onze steun en dat mag een paar centen kosten !
Emmetje 11 maanden geleden
Minimaal de helft van het bedrag moet worden opgebracht door de deelnemers. Net zoals de "vrijwillige bijdrage" voor de schoolreisjes van kinderen. Het loon wordt ook nog eens doorbetaald! Defensie kost al genoeg.
Mieppio 11 maanden geleden
ZE hadden beter wat anders kunnen doen met dat geld ipv een bbq cursus en dan nog een bbq cadeau krijgen. Iedereen kan bbqen daar is geen cursus voor nodig, pure onzin. Dus geld terug geven
wispelhuis 11 maanden geleden
Waarom zou je een cursus moeten betalen die je van je baas aangeboden krijgt? Zo'n hartstikke hippe Green Egg bbq wil iedereen toch wel?
C.J. de Loof 11 maanden geleden
In eerst instantie waarom we überhaupt als klein K..landje een leger nodig hebben en ja dat er bij de overheid bakken en baken met geld in een bodemloze put wordt gegooid is niks nieuws, het is natuurlijk ook heel lekker uitgeven hè? geld van een ander!
dasy 11 maanden geleden
dat iws wat anders dan rats kuch en bonen.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.