Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik ben toe aan vakantie!

2.359 stemmen | Geplaatst op 23 mei 2023 | Website

Eens
64.3%
Oneens
35.7%

Reacties (19)

wispelhuis 11 maanden geleden
Ik heb elke dag vakantie, en ik woon midden in mijn vakantieland.
Mosk 11 maanden geleden
ja ik ook, voor 30 jaar.
Peritum ? 11 maanden geleden
Ik heb ook elke dag vakantie, maar met het kleine beetje vakantiegeld uit de AOW weinig mogelijkheden om een ‘ aangepaste’ vakantie te genieten. Gelukkig heb ik een prachtige leefomgeving waarin ik kan verpozen. Nu nog een recreantenstop en alles is top.
Howy Cues 11 maanden geleden
Hier aan de kust, de Zeeuwse kust, is 't elke dag flip-flops-dag. Geen gebrek aan rust en ruimte. En ruim voldoende gezond, boerenverstand. Zeeland staat synoniem voor 'vakantie in eigen land?' Wat wil je nog meer? Wees tevreden met wat je hebt. Het gras is 'hier' groen genoeg.
Borduurnaald 11 maanden geleden
Ik heb al 23 jaar vakantie , een mooie grote tuin met 5 zitjes dus voor mij is het iedere dag vakantie . Nu nog wat zon en het plaatje is compleet .
Farmer. 11 maanden geleden
Sinds kort kan ik ook spreken van een voortdurende vakantie, ook in Zeeland. Maar het blijft natuurlijk ook interessant om eens elders te kijken qua natuur, rust en architectuur. En dat er in Zeeland overal rust en nog voldoende ruimte is, zoals hierboven wordt gesteld, is natuurlijk maar zeer betrekkelijk. In het hoogseizoen is het in Zeeland gewoon druk, nog maar te zwijgen over de vele vakantieparken aan de kust en horizonvervuilende windmolens en uitdijende zonneparken. Maar goed, het is waar, gelet op de drukke randstad, is het in Zeeland af en toe nog betrekkelijk rustig en waan je je soms nog even in een vorige eeuw.....
peter Arnolds 11 maanden geleden
Ik ga gelukkig over 3 weken weer een rondje europa doen met onze camper. Een heel jaar midden in de polder wonen is ook niet alles en iedere dag dezelfde hertjes en haasjes zien gaat ook vervelen. Ik ben er echt aan toe. Van het vacantiegeld van de aow kan je 1 keertje uit eten gaan en dan is het alweer op.
wispelhuis 11 maanden geleden
Nou Peter, dan wil ik wel eens weten waar jij dan gaat eten? :)
Jan CB 11 maanden geleden
Als je werk en privé goed weet te scheiden, heb je bijna elke dag vakantie.
Mieppio 11 maanden geleden
Wispelhuis, Peter Arnolds eet alleen maar bij sterren restaurants, want mijn ouders hebben ook AOW en een klein pensioen en eten in de vakantie 7 x in restaurants van hun vakantie geld van de aow, en dat is echt niet zuinigjes aan doen maar lekker eten en zeer zeker genoeg.
Howy Cues 11 maanden geleden
Asjemenou Peter, verwar jij de kosten van je etentje met je motorrijtuigenbelasting. Ook in restaurants zónder Michelinster kun je voor een 'zacht prijsje' uitstekend eten. Alles is relatief, Farmer. Eén toerist op een half miljoen toeristen is niet veel, maar één toerist die zich misdraagt is veel. Over vakantie gesproken, soms moet je de wijde wereld ingaan om te beseffen dat 't thuis zo slecht nog niet is. En inderdaad, Farmer, ons Zeeland is inmiddels één groot openluchtmuseum, alwaar je je soms in één van onze buurlanden waant. Ach ja, wanneer ons dagelijks patroon niet meer normaal is, realiseren we ons pas hoe speciaal normale dingen kunnen zijn. Niet voor niets vieren veel Zeeuwen hun vakantie in eigen provincie, want in Zeeland ondervind je juist dat vakantiegevoel - niets moet, alles mag - waar je gelukkig van wordt.
peter Arnolds 11 maanden geleden
Howy Cues en Wispelhuis. Een goed flesje bordeaux mag best wel wat kosten natuurlijk. Aan onze kust voel ik mij een buitenlander , zand en zee zie ik al 80 jaar.
Howy Cues 11 maanden geleden
Leef je leven, Peter. Een goede fles Bordeaux is wellicht niet het antwoord op alles, maar je vergeet tenminste soms de vraag. Dus jongeman, nog vele duizenden kilometers gewenst.
C.J. de Loof 11 maanden geleden
Over 2 weken een rondje zeilen, bestemming: "zo als de wind waait.... " eerste week september terug moet ik weer terug zijn i.v.m. afspraken :-(
Nooit meer! 11 maanden geleden
Vakantie?….. imbicielen de meesten kunnen geen vakantie nemen! Morgen ga ik de tv op zeggen ik kijk al twee jaar niet meer. En morgen de rest fuckers van mij verdienen je geen stuiver meer! En veel plezier voor de mensen die wel vakantie kunnen nemen!
wispelhuis 11 maanden geleden
Die heeft z'n flesje Bordeaux al op... :)
anniezegers 11 maanden geleden
vac
anniezegers 11 maanden geleden
vakantie is er voor mij niet daar heeft rotte al zijn aandeel in alleen gas en eten kan ik net bettalen hart gewerkt baas vertrokken en niets afgedragen
onigo 11 maanden geleden
Ik ben graag vrij en vrij graag
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.