Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het gaat de verkeerde kant op met dit land

2.439 stemmen | Geplaatst op 20 april 2023 | Website

Eens
92.9%
Oneens
7.1%

Reacties (26)

ErikRe 20 April 2023
Tientallen jaren neo-liberalisme (VVD/D'66) hebben Nederland helemaal verziekt (en het einde is nog niet inzicht). Met dank aan een groot deel van de Nederlandse bevolking die er maar op blijven stemmen. Ik vind dit onbegrijpelijk.
Zomervliegje 20 April 2023
Wat is dit nu voor suggestieve stelling? Wat is de verkeerde kant op gaan? Voor welke doelgroep gaat iets de verkeerde kant op? En "de verkeerde kant op gaan" kan voor vele een hele andere betekenis hebben dan voor andere.
jgth 20 April 2023
Ik roept het al jaren dit land of wereld is en ga na de kloten, maar iedereen loopt te mekken als een geit maar doet er niets aan , is het weer tijd soms voor één wereld oorlog het lijkt er wel op
Kaiser 20 April 2023
jgth ,u loopt dus al jaren te mekkeren ? en wat doet u er dan aan ? de meeste mekkeraars zijn verveelde pensionado's of gefrustreerde nietsnutten
D.M. 20 April 2023
Nederland is overbevolkt en dat veroorzaakt problemen. Op alle fronten. En zolang men dit niet kan of durft te benoemen gaat het waarschijnlijk alleen nog maar erger worden
B Tender 20 April 2023
Ja, de boel verliederlijkt met de dag. Normen en waarden, maken plaats voor kijken naar geld, het op een weegschaaltje leggen daarvan en winstbejag.
Karel33 20 April 2023
Je mag bepaalde dingen niet zeggen -- doe je dat wel ben je meteen een racist. De groeiende onvrede danken we aan het (wan)beleid van rutte en co. Ze weten dat NL al te vol zit met gelukszoekers maar van uitzetten van problemen veroorzakende veilige landers hebben ze geen kaas gegeten mede omdat groen slinks met de pvda er op tegen zijn. De eraankomende wet om gelukszoekers verplicht op te vangen zet kwaad bloed--de Jonge kan hard schreeuwen over woningtekorten maar daar is hij mede schuldig aan. De afgang met de toeslagaffaire--de "behandeling" van de groningers--het niet nakomen van de beloftes aan de limburgers--de ongebreidelde peperdure en waanzinnige steun aan zeiklenski--het idiote stikstof beleid waar ze haast mee hebben maar eerst lekker het mei reces gaan vieren-- en de groene leugen--de idiote verandering van geslacht enz enz--het ltbhi gedoe-- en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is totaal uit de klauwen gelopen. En dan klagen ze dat rechts sterk in opkomst is. Opstappen en asap.
ierist 20 April 2023
Ja, ik vind van wel. Ongeremde migratie in dit dichtbevolkte land, waardoor het land vast loopt. Te ver doorgeschoten neoliberaal beleid. Landbouw en visserijsector kapot maken. Te veel soevereiniteit overgedragen aan ondemocratische organen als de EU en andere supranationale organisaties. Groningen, toeslagenaffaire. Nee, ik vind dat het de afgelopen jaren hard achteruit is gegaan.
Kennie-L 20 April 2023
Onze oude Karel mankeert nog niets aan zijn bovenkamer.
heul 20 April 2023
Het gaat niet de verkeerde kant op, het is al de verkeerde kant opgegaan. Alleen een beleid met kundige mensen en een duidelijk ander en doortastend beleid kan nog iets redden, maar zal een traject van lange adem zijn.
In.the.air 20 April 2023
Met dit land is niets mis. Steden, platteland, vergezichten, luxe op vele gebieden; schitterend allemaal. Met de mensen die erin wonen wellicht wel. Zeer ontevreden over werkelijk van alles. Jammer, heel jammer.
Cues 20 April 2023
'Het gaat de verkeerde kant uit in dit land' als de kop van het artikel een redactionele flater is.
Mosk 20 April 2023
ik loop wel eens door de stad, en ik hoor niks anders dan pools roemeens duits en weet ik het allemaal. zeeuws hoor ik bijna niet meer. wat is er aan de hand? rutte het word echt tijd dat je nu eindelijk eens oprot. wat jij allemaal veroorzaakt heb ,duurt nog jaaaaren om dit op te lossen. geld ook voor vrouwtje kaag en snotneus jette.
Karel33 20 April 2023
Kennie-L--dat klopt--in tegenstelling tot Rutte en Kaag. Daar zit geen schroefje los, de schroefjes hebben nooit vastgezeten! Vandaar hun chaotisch gedrag wat door Rutten weggeglimlachd wordt.
Mieppio 20 April 2023
Dit land gaat naar de klote, een regering die niets doet, niets weet en liegt dat h et gedrukt staat. Als je die rutte ziet heb je al gegeten en gedronken, net zoals die kaag en van der wal. Kaag denkt dat Ze alles weet, van der Wal doet precies het zelfde, is niet wijs en ze zijn te stom om voor de duvel te dansen. Rutte moet opkrassen en wel gelijk, Kaag moet haar bek dicht houden die is zo stom dat wil je niet weten, en jetteketet weet helemaal niet wat hij doet. Zakken vullen doen ze allemaal, maar aan de arme mensen denken doen ze geen van allen. Rutte deze week in Groningen gezien met zijn rotsmoel, veel beloven weinig geven doet de gek in vreugde leven denkt hij, nu dan moet hij de Groningers nog een echt leren kennen. Lul lampenolie.
C.J. de Loof 20 April 2023
Beetje schot voor open doel, maar ja inderdaad we zitten op een verkeerde weg. Grenzen moeten dicht voor gelukzoekers en met terugwerkende kracht, we moeten af van al die leugens over CO2 en milieu ook stoppen met ons te bemoeien met een oorlog die niet de onze is en compleet in scene gezet is. Als dat betekend dat we niet meer het beste jongetje van de klas zijn in corrupt Brussel...... prima en als ze veel praatjes hebben moeten we daar misschien ook eens met onze vuist op tafel slaan of zelfs een streep zetten onder de samenwerking, Ik ben niet tegen een verenigd Europa maar wel beperken en ons niet laten ringeloren door volslagen idioten als Frans Timmermans. Eerst maar eens nieuwe verkiezingen.
Peritum ? 20 April 2023
Waarom men zo lang moest wachten om tot deze conclusie te komen zegt iets over de halsstarrige houding van onze regering die willens en wetens ons land naar de donder helpen. Hun eigen mislukte leventje is belangrijker dan het landsbelang wat ze op een goede manier behoren te dienen. Dag in dag uit lees je over de blunders, misrekeningen en fraude’s van deze, in mijn ogen maffia van de bovenwereld, die de burger gebruikt als ‘ flappentap’. Pek en veren, opsluiten en op water en brood, levenslang, want hoeveel slachtoffers hebben zij wel niet op hun geweten. Veel misdaad gebeurt onder het gedoogbeleid van deze regering, gebruikmakende van de vele plausibele wetjes en regels.
W.Melger 20 April 2023
C.J. de Loof, daar is geen woord Frans bij.
fiat124sport 20 April 2023
Ja met die achterlijke energietransitie gaat het de verkeerde kant op in ons land en ook dat er maar mensen blijven binnen komen. Nederland is vol, geen huizen meer, gas uit groningen in plaats van van ver, stop de achterlijke onbetaalbare energie transitie , stop het pesten van automobilisten, voor 130 stop de stikstof en klimaatonzin stop het linkse beleid dat van klimaat, stikstof en alles verbieden, afschaffen en excuses maken, onbetaalbare zorg en dan nog een eigen bijdrage durven vragen en zo kan ik door gaan o ja stop met windmolens en zonneparken, stop met alles in snelheid te verlagen o ik kan de hele dag door gaan. Tijd voor nieuwe verkiezingen en stem slim stem op partijen die niet aan klimaat en stikstofbeleid willen doen ook niet met een omweg of via een andere weg. Fijne avond
Getver 20 April 2023
Tja, wat zal ik zeggen, wat valt er nog aan toe te voegen je krijgt een regering waarvoor je hebt gestemd en gekozen... Ontevredenheid was in de jaren dertig van de vorige eeuw bij onze Oosterburen aanleiding tot een oorlog waarin de meest vreselijke dingen zijn gebeurd. Anno heden, is er in diverse Europese landen weer, of nog steeds onvrede over de meest uiteenlopende zaken. Ook in Nederland zijn er van die lui die heel gewiekst misbruik aan het maken zijn van ontevreden mensen in onze bevolking. Het wordt hoog tijd dat er krachtig wordt ingegrepen, het is alleen de grote vraag wie dit kan en gaat doen. Er zijn inmiddels zoveel conflicterende wetten gemaakt waardoor het een niet zonder het ander kan functioneren. Ik vrees dat het, ook in Nederland, te laat is om de onvrede, die er nu heerst op velerlei vlakken, terug te dringen of het vertrouwen te herstellen en dat de bom (hopelijk figuurlijk) binnen afzienbare tijd zal barsten. Mocht de huidige regering er niet in slagen om enige verbetering te brengen, zal de bom barsten en wee degene die dan de rommel gaat opruimen. Ik vrees dat het herstellen van de onderlinge betrekkingen een heel zware en moeilijke klus wordt en benijd degenen niet die dit moeten klaren. Misschien moeten we naar een twee partijen systeem (in plaats van nu 20) en iedere vier jaar opnieuw verkiezingen houden, of toch maar de democratie afschaffen en naar een bananen republiek met Ali Baba en zijn veertig rovers aan de macht ?
Kaiser 20 April 2023
het was te verwachten, de bruin hemden konden weer los op deze stelling
mr. Puma 20 April 2023
Inderdaad, maar met name door instroom van kansloze profiteurs en linkse brulboeien, wappies en de EU. Zwarte Piet en slavernij uit het verleden word je op afgerekend. Geen dames en heren meer in OV, maar beste mensen. En ja alles wat hierheen komt kost ons n vermogen aan zorg, uitkeringen, woongenot en het land gaat naar de kloten. Dus stelling is n binnenkopper voor de onvrede die door links wordt gecreerd. Dit kabinet zit in de tang van D66, GroenLinks, SP Denk, Bij1 en vooral de criminelen in Brussel. NEXIT, grenzen dicht en terugsturen dat lost n hoop shit op.
Chouffeke 20 April 2023
Overzicht is totaal zoek, in de tang van Europa en Den Haag gaat het totaal de verkeerde kant op. Goede beslissingen en daadkrachtig optreden laten veel te lang op zich wachten. De hardwerkende burger wordt totaal genegeerd. Geld wordt al jaren over de balk gegooid en nu mag deze hardwerkende burger de gaten en tekorten veroorzaakt door de overheid weer gaan dichten.
Karel33 21 April 2023
Een goede regering zorgt met het belastinggeld voor zijn inwoners. Dan hadden we geen voedselbanken nodig en was de zorg betaalbaar en had iedereen een goed inkomen. De minkukels in den haag doen het omgekeerde en lopen aan de Brusselse leidband--geven miljarden aan willekeurige projecten en komen dan tot de conclusie dat er ook nog een eigen volk bestaat. De tekorten die nu al miljarden bedragen weten ze niet hoe die opgelost gaan worden. Easy: zorg EERST voor de eigen mensen--is er dan nog geld over kun je anderen helpen.
dutchy71 21 April 2023
Zo zie je maar het grootste baggerschip vaart niet alleen op zee, Nee het wordt tijd dat die kopstukken die ons land helemaal kapot hebben gemaakt opstappen, En voor een tribunaal laten komen vroeger had je daar een schandpaal voor.
Zeeuwleeuwin 21 April 2023
Daarom stel ik voor dat de boze witte mannen meer komkommers en fruit gaan eten. Voortaan op de fiets gaan en niet hard met hun auto gaan rijden. Tevens stel ik voor te stoppen met alle energie opwekking die gebruikt maakt van fossiele brandstoffen. Af te stappen van bezorgdiensten. en dat auto's binnen de bebouwde kom niet harder dan 30 mogen en daarbuiten niet harder 60 en op de snelwegen 90. Ik stel ook voor dat boze mensen op dit forum Mark Rutte niet meer uitschelden zoals Miep dat bijvoorbeeld doet. Dat helpt echt niet en ook de sfeer op dit forum wordt daardoor niet beter. En dat iedereen meer op zijn directe naaste gaat letten en zorgen. Weer het eigen straatje schoon veegt etc.... Ik wens desalniettemin iedereen toch alvast een heel fijn weekend en gebruik dat weekend om vooral ook te reflecteren op je eigen handelen hier op het forum en niet gelijk anderen terecht te wijzen. Groetjes en liefs.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.