Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik ben tevreden over het openbaar vervoer hier in Zeeland

2.137 stemmen | Geplaatst op 3 april 2023 | Website

Ja, tevreden
8.2%
Het kan beter
36.7%
Nee, ontevreden
55.1%

Reacties (22)

Mieppio 03 April 2023
Ik heb geen openbaar vervoer nodig, heb eigen vervoer, maar het openbaar vervoer kan altijd beter, want het is gewoon drie keer knudde.
Emmetje 03 April 2023
Welk openbaar vervoer??????? Je bent (bijna) verplicht om zelf voor je vervoer te zorgen en dat nog wel ZONDER subsidie of tegemoetkoming!!!
Karel33 03 April 2023
Het ov in zeeland is om te huilen. EN het wordt steeds verder afgebroken.
ierist 03 April 2023
Is er openbaar vervoer in Zeeland?
Kaiser 03 April 2023
en als het er wel is ,wordt het niet gebruikt, zie de lege bussen die ik tegen kom in Zeeuws Vlaanderen
PinGu5 03 April 2023
De gene die zegt dat ze tevreden zijn reizen waarschijnlijk nooit met het ov. Je kan in Zeeland gewoon oprecht niet zeggen dat het oke is. Het is waardeloos en het zal er niet beter op worden.
PinGu5 03 April 2023
@Kaiser wonen daar mensen dan? Oprecht is Zeeuws-Vlaanderen helemaal één groot drama. Uiteraard is mijn opmerking sarcasme, wonen daar mensen want ov is daar helemaal zo goed als niets alsof daar mensen het niet nodig hebben
tranceguy 03 April 2023
Tevreden geloof ik? Het wordt helemaal kapot gemaakt hier en dat kan gewoon niet, klaar. Het wordt al jaren uitgekleed maar ze kunnen nog geen fatsoenlijk ov hier neerzetten wat ook qua prijs binnen de perken blijft. Daarnaast vallen er teveel bussen uit en het zijn altijd dezelfde lijnen op dezelfde uren. Ik wil ook naar huis? En problemen met personele bezetting moeten ze niet mee komen afzetten want dan heb je het verkeerd aangepakt. Met de corona hebben ze alles kapot gemaakt want het was helemaal niet nodig. Probleem is namelijk dat heel die vaccinaties alles nog erger gemaakt hebben. Zonder was er nu nog steeds een betere bezetting geweest. Why? Omdat ze geen ruk om ons geven van de overheid. En teveel mensen zijn nog steeds niet wakker zeg ik je. Maar ik waarschuw alvast. In een totaal controlesysteem wat ze willen invoeren zodat ze ALLES van je weten, dat gaat toch niet gebeuren. En als men 3 jaar geleden wakker was geweest waren vele winkels/horeca nog open geweest maar men snap het nog steeds niet. Ook dat alles wat er nu gebeurd met elkaar te maken heeft: agenda 2030.
Peritum ? 03 April 2023
Las in het AD dat de Nederlander tevreden was over het openbaar vervoer, dit naar aanleiding van een enquête, uitgevoerd door een, waarschijnlijk door de overheid betaald bedrijf , dat nepnieuws moet verspreiden. Het armetierige OV in Zeeland is om te huilen zoals een ieder weet en is amper voorhanden. Dat de uitkomst van de enquête gemanipuleerd is, is een feit. De zoveelste leugen die ons voorgeschoteld wordt. De Haagse maffia regeert zonder mededogen! Begint op de Russische propaganda te lijken.
Borduurnaald 03 April 2023
Het is hier triest met het openbaar vervoer , maar dat is hier met alles zo . Heb het gelukkig nu nog niet nodig , zou niet eens bij de eerste halte geraken zoals zoveel oudere mensen.
Peritum ? 03 April 2023
Het KIM werkt in opdracht van de overheid, welke de uitkomsten van tevoren reeds bepaald heeft. Zo ook deze. De leugen ( ons allen bekend ) regeert.
havma 03 April 2023
Openbaar vervoer is te triest voor woorden hier in Zeeland. Je bent uren onderweg voor je ergens bent, wachtend op aansluitingen. En ‘s avonds kun je helemaal nergens meer naar toe of thuis komen , want dan rijden er hier in het dorp geen bussen meer. Dus je moet wel een auto hebben om nog ergens te komen.
patrik71 03 April 2023
Als de wat kleinere Provincies: Zeeland,friesland ,Drenthe etc tel je in Nederland niet of amper mee,dus ook met het OV niet. treinen die in de weekenden zeer Regelmatig uitvallen en je staat 45 minuten op een bus te wachten om in bv BergenOZ of Roosendaal te komen, zowel heen als terug. meer treinen ook in de weekenden, die ook de kleine stationetjes eens een keer overslaan want Rilland/Krabbendijke/Kruiningen/Kapelle en maar weer stoppen iedere keer, Gek wordt je er van als je in Goes Of Middelburg/Vlissingen woont, Gewoon aparte treinen dus voor de Kleine stations. heb dit door de week weleens gezien ,maar nooit in de Weekenden. Maar dat zal in onze afgedankte Provincie wel nooit gaan plaats vinden.meer Kerncentrales dat kan wel.
 Youssef Abdoullah Bidou 03 April 2023
Woon op een dorp op Walcheren. Dat is redelijk te doen. Ik hou van de bus.Maar kan een stuk beter. Kan me dat uit financieel oogpunt ook voorstellen. Ging vroeger nooit met het OV. Weet dus niet of vroeger alles beter was. Maar dat het nu beter kan is voor mij duidelijk.
Ron625 03 April 2023
Naar een stad als Bergen op Zoom, is het voor mij 25km reizen. Het OV doet er een uur over, wanneer dit tenminste rijdt (maximaal 1x per uur). Met de auto doe ik er een kleine 20 minuten over. Met de fiets zou ik sneller zijn dan het OV, als ik de conditie zou hebben.............
Merengue 03 April 2023
Ik mis nog een vierde optie: ik maak geen gebruik van het openbaar vervoer.
Tramper Kees 03 April 2023
Om naar een fossiel vrije generatie over te gaan dient er ten eerste gratis openbaar vervoer te zijn voor iedereen. Het lost gelijk het file probleem op en de wegen hoeven niet verdubbelt te worden. En dan graag volgens het Japanse systeem. Op de seconde nauwkeurig gewoon de deuren dicht, kan je niet mee dan pak je de volgende
Bram Altman 03 April 2023
Openbaar vervoer? U bedoelt die lege trein die zondag op en neer naar Roosendaal pendelt? Openbaar vervoer moet meer op behoefte worden ingevuld. Dus genoeg bussen en treinen in de spits en daarbuiten niets. Waarom een trein of bus op zondagochtend laten rijden voor anderhalve paardenkop? Maandag tot en met vrijdag volop rijden tussen 6.00 en 10.00 en tussen 16.00 en 20.00. Daarbuiten minimaal tot niets. Kies je er zelf voor op andere tijden te willen reizen regel je je eigen vervoer maar maar de maatschappij hoeft daar niet voor op te draaien. Het hele zooitje zoals het nu gaat is onhoudbaar en van de pot gerukt.
Tramper Kees 03 April 2023
Verder moet ik zeggen dat ik niet met de NS meewil omwille van de onveiligheid. Iedere passagier dient namelijk een zitplaats te hebben net als in de bus. Geen staanplaatsen. Als een trein met 160km per uur of de hoge snelheidslijn met 240 km per uur een noodstop moet maken en je staat in de trein, dan is het leed niet te overzien. Als er een boom op de rails ligt bij de hogesnelheidslijn en de machinist ziet dat te laat, dan wil ik daar niet staan.
Bram Altman 03 April 2023
@Merengue: De vraag is wat u van het openbaar vervoer in Zeeland vind, niet of u er wel of niet gebruik van maakt. Dat is weer een andere stelling.
baba ali 03 April 2023
Zeeland, behalve Middelburg, direct uit de EU!!
Zeeuwleeuw 04 April 2023
We zijn een grote provincie met vrij weinig inwoners dus het is logisch dat hier niet elke 6 minuten een bus stopt. Maar het moet gewoon veel beter op de behoefte aangepast worden. Dus buiten de spits kleine busjes laten rijden voor de enkeling die er gebruik van wilt maken. Het kost veel te veel geld om de hele dag door die grote bussen leeg of met slechts één of twee passagiers te laten rijden. Op die manier kan een hoop geld bespaard worden en kan eventueel ook nog beter en efficiënter vervoerd worden. De trein vind ik hier wel ok. Die biedt mogelijkheden genoeg om buiten Zeeland te gaan kijken.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.