Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het is terecht dat ziekenhuispersoneel staakt

2.794 stemmen | Geplaatst op 22 maart 2023 | Website

Eens
76.8%
Oneens
23.2%

Reacties (15)

copie 22 March 2023
Aan alle EENS STEMMERS . U of uw geliefde moet direct geholpen worden en het is levens bedreigend Wat zegt u dan.?? Op de personen die u vermoedelijk al jaren heeft gestremd,dat zijn de misdadigers.Die hebben personeel onder betaalt en ziekenhuizen enz gesloten. VVD-CDA-D66-CU-enz.En de meelopers in de 2de kamer. Ps. Voor deze zal wel directe zorg zijn! Word alle weer echte NEDERLANDER!!!Weet waar u de volgende keer op stem en niet op verkiezingspraat!!
fiat124sport 22 March 2023
Ja en nee . Ik denk als we rechts hadden gestemd en op PVV en zo we een veel beter en goedkoper zorg stelsel gaan krijgen zonder eigen risico. Er moet goede zorg worden verleend want dat wil iedereen. Aan de andere kant is de werkdruk en bedragen die hier worden gevraagd veel en veel te hoog. Je kan zo veel vragen als je wilt voor een operatie of pillen want de zorg betaald toch. Gek he dat ik in Belgie en Duitsland veel goedkoper naar het ziekenhuis en veel sneller kan gaan Dat komt omdat ze daar goedkoper en niet zo 'n achterlijk stelsel als hier hebben dat alles net als in het vervoer en zo duurder heeft gemaakt. Tot slot stoppen met klimaat en stikstofonzin voor 130. Er is geen stikstofprobleem we kunnen gewoon bouwen bouwen bouwen al hoeven er voor mij geen huizen meer bij . Nederland is gewoon vol dus stoppen om iedereeen binnen te laten dan zijn we al een heel eind en dat bedoel ik niet discrimerend. Stop ook met verduurzaming voor gas, tegen wind en zonneenergie voor benzine en diesel en lpg tegen rekeningrijden en ik zeg dat nogmaals met 6 cent de km ga ik van 60 euro in de maand naar 230 euro. Leven de linkse onzin het maakt het leven duur en onbetaalbaar. Wanneer valt het kabinet en maken we de goed keuze in dit land
mr. Puma 22 March 2023
Helaas #fiat124sport komt er geen goeie keuze bij nieuwe verkiezingen. Reden: de dictatuur in Brussel door die witte boorden criminelen uit de linkse kant. Je zult al wel gelezen hebben wat de km prijs wordt voor de auto. En dat de dictators in Brussel aangevoerd door Timmermans toch willen forceren om onze boeren uit te kopen. Een grotere schande voor dit land is er niet. En de medewerkers in het ziekenhuis gun ik alles, alleen de inkt is nog niet droog van de vorige salarisverhoging of ze beginnen al weer. En hoe komt het nu dat de kosten de pan uit reizen? Dus ja en nee bij deze stelling en NEXIT zo snel mogelijk. Weg uit die slangenkuil die EU heet. Die rijden straks gewoon nog auto met die akelige enge bestuurders voorop.
fiat124sport 22 March 2023
Ben ik helemaal met je eens. Boeren laat je niet uitkomen door die idioten met hun stikstof onzin het is alleen om land te krijgen voor huizen en andere zaken voor de doelstellingen van 2030 liever de doelstellingen die compleet van tafel gaan het is onbetaalbaar niet haalbaar en allemaal voor niets want je kan het klimaat niet veranderen.
wispelhuis 22 March 2023
@fiat: de stelling van vandaag is: Het is terecht dat ziekenhuispersoneel staakt. Hoe moeilijk kan het zijn?
P de Graaf 22 March 2023
De vraag is dat het ziekenhuispersoneel staakt. Voor mij is dat zeer terecht dat ze opkomen voor hun recht. Jarenlang worden ze uitgebuit en nu is voor deze mensen de maat vol. Wel gaan Jan en Annie alles betalen, dus de zorg zal duurder gaan worden totdat het onbetaalbaar is geworden met alle gevolgen van dien.
fiat124sport 22 March 2023
Wispelhuis ik benoem altijd anders net als de overheid herhalen zodat je meer mensen bereikt alleen kom ik met de waarheid en verzin ik geen onzin om mijn zin door te drijven. Lastig he als links zijnde en je ziet dat rechts groter aan het worden is maar wel altijd met respect
fiat124sport 22 March 2023
Anders is alles
heul 22 March 2023
Dat het ziekenhuispersoneel staakt, is het gevolg van foute keuzes in het verleden. Gezondheidszorg moet je niet privatiseren. Ziekenhuizen met aandeelhouders en winstuitkeringen is niet goed. De patiënt wordt gezien als verdienmodel en voor specialisten is het genees ik of wat kan ik er aan verdienen. Gevolg veel nodeloze en zinloze behandelingen. Ideaal zou zijn dat gezondheidszorg een echte overheidsinstelling wordt, specialisten in een toepasselijke loonschaal en niet bv-tjes die maar graaien. En zo kan ook het verplegend personeel netjes ingeschaald worden. Ons gezondheidsstelsel en zeker niet alle mensen die er in werken, is ziek , zieker dan alle patiënten die daar komen.
Kennie-L 22 March 2023
Doe eens weg deze stelling, tijd voor de vijfentwintigste zomertijd vraag.
Zeeuwleeuw 22 March 2023
Ik kan het wel begrijpen. Die commercie en "marktwerking" moet gewoon uit de zorg gehaald worden. De zorg is toch geen markt! Er wordt extreem veel geld aan uitgegeven en er zijn tal van dik betaalde "managers" en "medisch specialisten" maar de hardwerkende man of vrouw op de vloer wordt met een karig salarisje naar huis gestuurd. En omdat er vaak een tekort aan personeel is en anderen extra en nóg harder moeten werken is het nagenoeg ondoenlijk. Bovendien zien veel mensen het om die redenen niet zitten om in de zorg te gaan werken. Overigens zijn er legio mogelijkheden om gigantisch veel geld voor "de zorg" te besparen. Bijvoorbeeld door véél meer in te zetten op gezonde voeding en leefstijl van mensen en zo allerlei kwalen voorkomen of verminderen in plaats van zich constant te richten op het behandelen van allerlei ziektes waar ook big farma talloze miljarden euro's aan verdient. Maar ja, dan valt hun extreem lucratieve verdienmodel voor een deel weg en dat willen ze niet.
B Tender 22 March 2023
In Nederland staakt men niet zo maar, niet zomaar voor een akkefietje. Als men in Nederland staakt is er echt wel iets aan de hand. Dat lijkt mij heden bij het ziekenhuis personeel wel het geval. De druk is te hoog en er mag best wel meer betaald worden, zover ik na kan gaan. ........Personeel onder druk, gaat fouten maken en dat is zeker niet iets wat we willen. En wat geld er bij mag en kan best, want de alle ziekenhuizen draaiden in 2022 een behoorlijke winst...... Een winst, waar ze, als niet commercieel bedrijf, best wel eens wat meer mogen/kunnen uitkeren (investeren) aan (in) het personeel ===== niet de directeuren en plus.......Ook de zorgverzekeraars, die als lachende derden in hun vuistje gniffelen omdat ze geen enkel ziekenhuis hoefden te ondersteunen, mogen wel eens hun fatsoen meer richten op zorg en de geldtekens eens uit hun ogen wrijven.
 Youssef Abdoullah Bidou 22 March 2023
Terecht ! Fijn dat we in een land leven waar dat kan. Schandalig dat we zo met zorg personeel om gaan.
C.J. de Loof 22 March 2023
Als ik vraag of een aannemer of hovenier een klusje voor mij wil doen dan mogen ze daarvoor vragen wat ze willen maar uiteindelijk bepaal IK of ik de gevraagde prijs wil betalen! Om een of andere reden geldt dit niet voor werknemers, ook in de arbeidsmarkt zou het salaris bepaald moeten worden op basis van vraag en aanbod, niet omdat de werknemer vindt dat hij/zij meer verdiend. Als je denkt dat je elders meer kan verdienen dan neem je toch ontslag.....
BigF666 23 March 2023
@heul, perfect verwoord !
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.