Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Winst BBB vraagt om andere stikstofaanpak

3.859 stemmen | Geplaatst op 18 maart 2023 | Website

Eens
85,5%
Oneens
14,5%

Reacties (56)

Zeeuwleeuw een week geleden
Triest en angstig dat zo enorm veel mensen op dit soort clubs stemmen. Eerst hadden we de LPF, toen PVV, toen TON, Forum en nu weer dit. De media geeft hen gigantisch veel aandacht, in de peilingen wordt steeds gezegd dat zij groot zullen worden en dan hobbelt vervolgens nog een enorm deel van de meute die geen flauw idee heeft waar zij op moeten stemmen en waar het allemaal om gaat er blind achter aan en zij willen ook bij "de grote winnaar horen". Maar het is geen spelletje, het gaat om de enorme belangen van ons land, een land waar het goed leefbaar moet zijn en blijven. Veel mensen denken niet zelf na maar gaan er (onbewust) vanuit dat wanneer een groot deel van de bevolking ergens voor kiest dat dan wel goed zal zijn. Vervuiling en verdere vernietiging van natuur, gigantisch veel intens dierenleed en gevaren voor gezondheid en welzijn van mens en dier blijven zo lekker in stand gehouden. Dus "bedankt" BBB-stemmers... Het gaat er niet om wat BBB zegt. Het gaat er om wat écht belangrijk is. Dus de bescherming van de natuur moet enorme prioriteit blijven hebben. We hebben geen andere keus!
The Dutch een week geleden
@Zeeuwleeuw; was LPF maar de grootste jongen van de klas geworden, dan zaten we er tenminste nu beter bij. Duidelijk toch dat Nederland een keer klaar is met de huidige politieke poppenkast? Deze verkiezingen is hopelijk nog maar het begin van een 'aardverschuiving'.
Zeeuwleeuw een week geleden
@The Dutch Met alleen maar tegenstemmen bereik je niets. Vooral niet wanneer het van de wal in de sloot is. Je moet juist voor een beter alternatief stemmen, op mensen die met een heldere goed onderbouwde lange termijn visie daadwerkelijk de problemen op gaan lossen zodat uiteindelijk alles en iedereen er baat bij heeft. Helaas is de waarheid vanouds niet populair en populistisch gewouwel en inspelen op emoties bij veel kiezers wel. Daarom wordt er vrijwel nooit iets opgelost maar blijven we maar doorworstelen met onbekwame onbetrouwbare machtshebbers die vooral naar kortzichtige korte termijn belangetjes voor bepaalde groepjes kijken. De tijd gaat verder, de wereld draait door en gaat langzaam maar zeker steeds verder naar de knoppen. Maar er is moed voor nodig om dat onder ogen te durven zien. Ogen en oren volledig sluiten is veel gemakkelijker, vooral omdat heel veel mensen bang voor veranderingen zijn.
Domoor een week geleden
Wat ik helemaal mis in de stikstofdiscussie is dat deze wordt veroorzaakt door mensen. Veel mensen. En, hoe meer mensen, hoe meer stikstof vervuiling. Ze moeten ergens wonen, liefst vlakbij natuurgebieden, Eten, liefst ook vlees. Naar het werk, liefst per auto. Met vakantie, liefst per vliegtuig. Maar het is nog steeds : er kan nog meer bij. Goed voor de economie. Wat heb je aan economie als je geen ruimte meer hebt om te leven. Ik heb geleerd : overal waar `te` voor staat is niet goed. Behalve tevreden.
Zeeuwleeuw een week geleden
Verstandige, wijze woorden Domoor. Helaas is de mens bijzonder koppig en hardleers. We horen al een eeuw dezelfde onzin over "economie", maar dat betekent voornamelijk hebzucht en machtswellust voor een bepaald groepje. Het allerbelangrijkste wat ons gratis gegeven is, een fantastische, unieke, prachtige planeet aarde, wordt verkwanseld vanuit hebzucht en egoïsme van de mens en het wordt mede door een steeds groter wordend aantal bewoners voor velen alsmaar moeilijker om fatsoenlijk en gezond te leven, voldoende voedsel te krijgen, voldoende schoon drinkwater, voldoende schone lucht, enz. Ook in de jaren '70 waren er al volop verstandige lieden die hiervoor waarschuwden. Maar er werd en wordt nog steeds niet geluisterd. De aarde huilt, de aarde schreeuwt om veel beter met haar om te gaan. Maar het grootste deel van de mensheid luistert niet. De waan van de dag en allerlei sensatie en onzin in de media en op internet overheersen het leven van velen. Waar het werkelijk om gaat zijn velen uit het oog verloren. En dan is er nog een grote groep die geen enkele verantwoording wil nemen omdat zij zeggen "dat mensen dat niet kunnen veranderen en dat God het maar op moet lossen, en dat ooit die dag komt". Dat vind ik wel heel gemakkelijk geredeneerd. Ik denk dat we als mensen juist wél de verantwoordelijkheid hebben om in ieder geval zo veel mogelijk er naar te streven om zo goed mogelijk te leven en zo goed mogelijk met de aarde en al wat leeft om te gaan. Hopelijk zal het bewustzijn bij steeds meer mensen doordringen en zullen we spoedig en tijdig redden wat er te redden valt.
Karel33 een week geleden
Ikzelf zie de BBB als een soort eendagsvlieg. Totaal geen ervaring en straks vechten ze zichzelf de pan uit: Zie lijst Pim Fortuin waar het nook meteen fout ging. En de stikstof mini-ster moet haar bek eens houden. Want er IS geen stikstof probleem. Net zomin als de millieu gekte. Kost miljarden en levert niets op. Het heet niet voor niets de groene leugen. Teveel stikstof? Stop de asiel instroom, dan kan de zorg goedkoper worden. Er zijn gewoon teveel mensen in dit kleine land.
dutchy71 een week geleden
De boer mag van mij gewoon boer zijn en blijven, Waar wij in Nederland wel van af moeten zijn de megastallen, Voor de rest zal het niet anders zijn dan pappen en nat houden, En de burger zal zich scheel en groen blijven betalen aan alle verzonnen regels die ons blijven achtervolgen, Maar 1 ding is wel zeker dat de kopstukken plaats moeten maken voor een ander beleid, Dus Dhr Rutte, Mvr kaag, En Dhr Hoekstra ga iets anders doen want dit is niet voor jullie besteed.
Betje Wolff een week geleden
@Zeeuwleeuw. Je bent aan het polariseren. Dat is zeker niet de oplossing. Daarnaast lijkt je democratisch besef ook ver weg. (een groot deel van de stemmers kun je niet zo weg zetten zoals je nu doet) Je reacties zijn op geen enkele wijze een bijdrage aan een oplossingen voor de vele problemen van dit land, waarvan stikstof er 1 is. De afgelopen decennia is Nederland bestuurd door incompetente bestuurders, met alle problemen van dien. Laten we het eens proberen met het gezonde boerenverstand als vertrek punt. Laat nu de groene en linkse partijen eens aanschuiven en in gesprek gaan met de BBB zoals de partij waar jij en ik op hebben gestemd. PARTIJ VOOR DE DIEREN. Als je blijft reageren zoals je nu doet gaan de R$#@%en van de VVD en het CDA opnieuw net zo lang draaien en keren tot ze weer mee mogen doen. De regeringspartijen van de de afgelopen decennia verdienen op geen enkele wijze een nieuwe kans, er zijn genoeg alternatieven. Stop godbetert met het polariseren zoals je hier steeds doet. Daarmee ben je geen haar beter dan de klimaatontkenners en de rechts populistische partijen.
RobvdZande een week geleden
Zeeuwleeuw, je hebt het over mee lopers en niet nadenkers???? stemmen op de vvd en d66 met de bewezen corrupte kaag en rutte aan het hoofd..of de gevaarlijke klaver..dan denk je na????? hou op en stop met denken dat de mensen die nu bbb hebben gestemd niet na kunnen denken...en nee. ik heb geen bbb gestemd...Maar respecteer wel hun keuze...
Peritum ? een week geleden
Winst BBB vraagt om een andere regering, één die wel naar de kiezers luistert en naar hun wensen handelt en ze niet bedondert of met leugens het niets in stuurt ! Hoop dat er een nieuwe betrouwbare politiek geboren is met deze partij.
fiat124sport een week geleden
Heel dat stikstofprobleem is een verzonnen probleem. 4 jaar geleden hadden we er niet eens over gehoord en nu al 4 jaar stikstof stikstof stikstof. Het is verzonnen. Stikstof is altijd in de lucht en je kan het klimaat niet veranderen. BBB zorgt voor een vertraging op het beleid maar ik heb voor de verkiezingen meerdere keren gezegd het stopt niet met BBB we gaan er gewoon in alleen anders dan hadden we op FVD of PVV moeten stemmen maar men luisterd niet en door veel op de linkse partijen te stemmen blijft die onzin door gaan en gaan we ons helemaal blauw betalen aan warmtepompen, uitkopen, van het gas af, klimaat zone's rekeningrijden ( ik van 60 naar 230 euro per maand bij 6 cent) en hoor je de hele dag we moeten boeren uitkopen, koeien verminderen, verduurzamen. Ik hoop dat BBB zich toch gaat verzetten en het van tafel wil gooien maar ik heb er een hard hoofd in. Tot slot dus tegen klimaat en stikstofonzin voor 130 stop verduurzaming fijne dag
fiat124sport een week geleden
stikstof beleid is er alleen zodat ze grond kunnen kopen van de boeren om huizen en windmolens en zonneparken te bouwen voor de ev en andere klimaatonzin voor hun plannen van 2030. Trap er niet in. Ik ontken geen klimaat verandering klimaat verandering is normaal dat doet de aarde al sinds ze is ontstaan maar met al die groene onzin is nederland niet mooier, dus stop met zo veel mensen binnen te laten, stop met windmolens en zonneparken, je moet een kijken bij terneuzen en sluiskil die lelijke zonneparken het ziet er niet uit is schots en scheef en de polder en grond en landschap zicht zijn verkracht het is bovendien heel slecht voor het klimaat. Wakker worden stop de stikstof en klimaatonzin
C.J. de Loof een week geleden
Zo te zien aan het aantal stemmen vindt 9 op de 10 dus dat de stikstof aanpak op de schop moet dan valt de uitslag van de verkiezingen eigenlijk nog mee en Zeeuwleeuw we zijn een soort van democratie in Nederland ik begrijp dat u dit als linkse communist moeilijk kunt verkroppen, maar als 90% van de stemmers er zo over denkt doet uw mening er (gelukkig) niet meer zo toe.
Allem een week geleden
Er is helemaal geen stikstof probleem. Er is niets aan de hand. Allemaal verzinsels door linkse mafketels zoals @zeeuwleeuw. Alleen met de bedoeling het platteland vol te stoppen met windmolens/zonnepanelen en huizen voor gelukszoekers. Het echte probleem zijn lui zoals @zeeuwleeuw.
W.Melger een week geleden
Hoe kun je iets aanpakken dat niet bestaat?
Emmetje een week geleden
Een eerste stap in dit stikstofdebacle zou het verbod op verkoop van de stikstofrechten moeten zijn. Boeren uitkopen en hun stikstofrechten gebruiken voor industrie/luchthavens is aso. Op die manier verminderd de uitstoot niet.
Fatima de Ruijter een week geleden
Allem, de loof, fiat, stop met polariseren.
wispelhuis een week geleden
Mensen die het stikstof probleem zelfs nú nog ontkennen kan je gewoonweg niet meer serieus nemen. De boeren doen dat gelukkig wel. Maar zij willen dat het probleem niet alleen maar op hún bordje gelegd wordt. En daar hebben ze natuurlijk gewoon een punt.
heul een week geleden
Stikstofaanpak???? Er is helemaal geen stikstofprobleem, dat is een verzonnen probleem. Ja, er zijn plantjes die niet van stikstof houden, maar voor veel planten is het gewoon voedsel en sommige planten zoals witte klaver zijn er dol op en nemen het in gigantische hoeveelheden op en slaan het op als knolletjes bij hun wortels. Wat ik wel een probleem vind, is dat er 25 miljard voor het milieu en nog eens 22 miljard voor een niet bestaand stikstofprobleem gereserveerd is, terwijl de rijen bij voedselbanken steeds langer worden, ouderen uit angst voor energierekening in de kou zitten en veel mensen hun boodschappen niet meer kunnen betalen. Dan roep de regering prijsplafond, maar doet wel de btw van 9 naar 21% op energie omhoog en ze moeten jaren "studeren" of de btw op groenten, een eerste levensbehoefte , niet afgeschaft kan worden. En wie denkt dat na dit massaal BBB- stemprotest iets gaat veranderen, nou vergeet het maar, loze teksten en beloften zullen volgen. Maar ook daar is een positieve kant aan , door nu op dezelfde weg door te gaan , raakt de bevolking nog verder geïrriteerd en zal over 2 jaar bij de tweede kamer verkiezingen nog harder reageren. Zo doorgaan is niets anders dan je eigen graf graven. Ook daar zitten ze niet mee, voor velen wacht er wel wel een mooi uitbol-baantje als burgemeester, commissaris van de koning of als opperhoofd van een of andere overheidsclub . Het zijn soms net mensen.
C.J. de Loof een week geleden
Het is natuurlijk klinkklare onzin, leg mij uit waarom de norm in Duitsland 100X hoger ligt? @Fatima de Ruijter wij polariseren niet maar vertellen de waarheid dat polariseren is echt weer zo'n verzonnen issue van de mainstream media ! ga toch eens zelf nadenken en onderzoek doen!
Rippertje een week geleden
Er zijn hier wel heel veel wappies bij. , wat een onzin allemaal phffff
Ketel 1 een week geleden
Stikstof is van zichzelf niet schadelijk voor mensen en de natuur. De lucht die we inademen bestaat voor het grootste deel uit stikstofgas (N2). Samen met zuurstof en waterstof vormt stikstof ook verbindingen als stikstofoxiden (NOx) of ammoniak (NH3). De problemen rondom stikstof gaan over deze stikstofoxiden en ammoniak. Stikstofoxiden komen vooral in de lucht terecht door verbranding van fossiele brandstoffen, zoals de uitlaatgassen van het verkeer en de uitstoot van de industrie. Ammoniak komt voornamelijk vrij in de landbouw door verdamping uit mest. De uitstoot van stikstof in Nederland behoort tot de hoogste van de wereld. De stikstofoxiden en ammoniak in de lucht komen uiteindelijk in de bodem terecht. En dat heeft negatieve gevolgen voor de biodiversiteit, de verscheidenheid aan planten en dieren in Nederland.
Mieppio een week geleden
ander onderwerp
In.the.air een week geleden
Het zou mooi zijn als iemand mij kan uitleggen waarom deze partij niet gewoon Boeren Beweging heet! In deze monsterzege gaat het over de Boer. Waar is het belang van de Burger in de discussie? Ik hoor mevrouw van der Plas hier weinig over. Er zijn ongeveer 18 miljoen Nederlanders en 50.000 boeren. Ik vind de hele verhouding mank gaan door het stemgedrag van velen. Over het stikstofprobleem het volgende: indertijd hadden we zure regen. Er zijn toentertijd véél inspanningen geleverd om dit onder controle te krijgen. Het werd duidelijk zichtbaar in de natuur. Nu we nog niet helemaal kunnen zien wat deze stikstofproblemen teweeg gaan brengen, kun je ze ook niet ontkennen. Met andere woorden: zonder aanpak is er over een aantal jaren niet meer te boeren door de boeren. Dan kunnen/moeten hun opvolgers/kinderen sowieso een ander beroep gaan zoeken. Ben erg benieuwd naar de droogte van de zomer, huizen die eventueel kunnen gaan zakken en vele problemen meer.
Kaiser een week geleden
het feit dat ze Fred Teeven vragen, laat wel zien waar ze staan ,altijd dezelfde kliek, hoe zo vernieuwing ?
B Tender een week geleden
De vraag, of de BBB, invloed zal hebben op het huidige CO2 beleid, zou ik zondermeer beamen. Hoe? Dat valt nog te bezien. Of er wel of geen sprake is van klimaat verandering en natuurinvloed, dat kan men geloven of niet (er zijn zelf regeringen die zeggen van niet en zelfs wetenschappers zijn het niet allemaal eens). Zelf denk ik ook van niet en mocht het überhaupt toch ergens het geval zijn....ik vind zo'n wollen deken wel best en is een welkome energie besparing. In de loop der jaren is het geheel echter uit de hand gelopen en zijn er daardoor afspraken gemaakt op globaal niveau, Europese akkoorden afgesloten en is ook de landelijke politiek er teveel mee besmet geraakt (blaaskaken en lobbyisten). Maar......de afspraken staan er en die draait men zomaar niet meer terug. Ook de BBB niet (hebben totaal nog zelfs geen inbreng binnen Europa). Dus ook de BBB zal vooralsnog moeten leven met het feit, dat CO2 uitstoot bestaat. De vraag blijft echter bestaan....hoe ze er mee om zullen gaan. Dat niet alles op het bordje gelegd wordt bij de boer, is zondermeer terecht. Maar.........ook de BBB kan geen twee heren dienen en als ze voor de boer opkomen, zou het zondermeer wel eens kunnen zijn, dat het bij de burger op z'n bordje komt....(geen/minder huizenbouw, snelheid van de auto nog lager? of misschien zelfs een gedeeld rijverbod van om de dag?) Wie het weet mag het zeggen.....Dat de BBB invloed zal hebben op de stikstof aanpak....Ja..... Maar of we als burger daar blij mee moeten zijn?????
volijke een week geleden
Beste mensen, indien u eens wat over STIKSTOF wilt lezen hoe de beste wetenschappers in Nederland erover denken, kijk naar het onderstaande artikel. Hierin wordt Prof.Dr Han Lindeboom geinterviewd die samen met andere professoren, ook in overleg met collega's uit het buitenland een éénduidige visie hebben op o.a de stikstofmaterie. Zoals jullie kunnen lezen, is er ook een politiek belang waarbij de wetenschap gewoon op een zijspoor wordt gezet. Ze geven duidelijk een genuanceerd beeld over de materie. Al dat geroeptoeter in de politiek en langs de zijlijn is nergens op gebaseerd. De wetenschappers worden in de media gewoon genegeerd zoals u verder kunt lezen. Verrijk u met onderstaande kennis en google eens op deze mensen!!! Han Lindeboom, emeritus hoogleraar ecologie en waterbeheer aan de landbouwuniversiteit van Wageningen, is door D66 aan de kant geschoven. De geformuleerde oplossingen van zijn Focusgroep Stikstof – een werkgroep begonnen door de politieke partij om het stikstofprobleem te onderzoeken – bevielen de regeringspartij niet. Sindsdien is de professor persona non grata binnen D66. Wat is de Focusgroep Stikstof? De Focusgroep is 2,5 jaar geleden begonnen als werkgroep van D66. Eerst met drie leden, later werden dat er zes. Met twee echte stikstof­experts, onder wie professor Johan Sanders, deskundige biobased economy, uit Wageningen. Hij heeft het stuk over de aanpassing van ons veevoer geschreven. Een jaar later hadden we ons eerste rapport af met oplossingen om uit de stikstofcrisis te komen. Hoe werd dit ontvangen door D66 en Tweede Kamer-woordvoerder Landbouw en Natuur Tjeerd de Groot? Wij hebben het rapport in 2019 gemaakt en zouden het op een D66-congres aanbieden. Professor Erisman was uitgenodigd om te spreken en toen kwam corona. Het congres werd afgelast en wij hebben ons alternatieve plan nooit kunnen presenteren. Wij hebben wel met Tjeerd de Groot gesproken. Hij was toen nog vrij positief. Aanleiding om hem te spreken waren zijn uitspraken over het halveren van de veestapel en dat we over zouden moeten op kringlooplandbouw. Vanuit onze expertise zijn we het daar niet mee eens. Hij zei daar rekening mee te houden, maar deed dat zeer selectief. Wij hebben toen besloten door te gegaan als partijloze Focusgroep Stikstof. Ons rapport hebben we toen aan alle Tweede Kamer-commissieleden Landbouw en Natuur gezonden. Nederland heeft 161 Natura 2000-gebieden aangemeld bij de EU. Dat geeft juridische onderhoudsverplichtingen. U stelt dat mits men afstand houdt tot die natuurgebieden, er niet een echt stikstofprobleem is? Ja dat zeg ik. Ik denk dat het in Nederland met 100 tot 150 meter wel ophoudt. In praktijk krijg je in de houtwallen brandnetels en bramen en die vangen weer meer stikstof op, waardoor er een geconcentreerde ammoniakafvang ontstaat. Het is nog subtieler. De overheid leidt vanuit een model af waar de stikstofdepositie (neerslag) is en ook dat klopt niet. De natuur is helemaal niet dood en alle diversificatie is er wel degelijk, blijkt ook uit reacties van boswachters en natuuronderzoekers.
W.Melger een week geleden
Een van de grootste opdrachten die onze regering op zich heeft genomen, is een energietransitie van het nu gangbare systeem naar een die geen CO2, uitstoot. In 2030 zal de helft CO2 vrij moeten wor­den opgewekt en 95 tot 100% in 2050. Om deze doelstellingen te behalen, krijgt de regering hulp van steeds fa­natieker wordende actiegroepen die de aandacht opeisen door eeuwenoude kunstwerken te beschadigen, de openbare orde te verstoren en zichzelf aan van alles en nog wat vast te lijmen. Inmiddels hebben zij ook hulp gekregen uit de medisch we­tenschappelijke hoek; die hebben plots ontdekt dat kinderen door het koken op gas 'waarschijnlijk' astma oplopen, iets dat in ruim een eeuw van koken op gas blijkbaar nooit eerder door iemand is opgemerkt. Dat energieopwekking zonder CO2, uitstoot onmogelijk is zonder grote terugval in welvaart en enorme schade aan natuur en milieu wordt snel duidelijk na het lezen van de relevante lite­ratuur, het maken van wat eenvoudige rekensommetjes en het gebruiken van de aan ons beschikbaar gestelde hersencellen. De elektriciteitsproductie in Nederland komt voor het groot­ste deel uit kolen en aardgas, en minder dan de helft uit de zogenaamde 'hernieuwbare' bronnen van wind, zon en bio­massa. Biogas, waterkracht en kernenergie spelen een betrekkelijk kleine rol. Het gebruik van biomassa, voornamelijk als bijstook in kolencentrales, is de laatste jaren flink toegenomen en heeft daarmee een belangrijk aandeel in de 'groene' ener­gie opwekking gekregen. Het staat echter stevig ter discussie, omdat de brandstof veel uitstoot geeft, waaronder CO2 en voor een belangrijk deel uit houtkap bestaat, dat van buiten Nederland wordt aangevoerd. Het is aannemelijk dat deze 'groene' energiebron daarom geen groot aandeel in de energietransitie zal kunnen hebben.
ierist een week geleden
@Volijke: Helemaal gelijk heb je. De experts op het gebied van stikstofverbindingen zeggen iets heel anders dan wat het kabinet zegt. Als aanvulling is hier een filmpje waar wetenschapper Jaap Hanenkamp een en ander uitlegt. Hij heeft ook al eerder uitgelegd dat het model waar het stikstofbeleid op is gebaseerd helemaal niet deugt. En Zeeleeuw zegt hier over andere mensen dat ze geen idee hebben op wat ze stemmen, maar hij is zelf degene die geen idee heeft op wat hij stemt. Feiten doen hem niks.
ierist een week geleden
O ja, hier het filmpje van Jaap Hanekamp: https://www.youtube.com/watch?v=Lu9zICGnEWI&t=1244s
renschip een week geleden
@ Emmetje, helemaal mee eens , hoe is het toch mogelijk dat je stikstof "rechten" kunt kopen c.q verhandelen Welke kromme geest verzint zoiets. Dat is net zoals onze regering , het ene gat met weer andere nieuwe regeltjes proberen op te lossen. (dichten).
ierist een week geleden
@in.the.air: als je het partijprogramma van bbb had gelezen, dan had je geweten dat deze partij ook voor de burger genoeg te bieden heeft.
Serapis een week geleden
Dat 20% dom genoeg is om op een marketingbureau van de agromaffia te stemmen vraagt niet om een andere stikstofaanpak wat niet eens kan. Er hoeven maar een paar vleesfabrieken aangepakt te worden, kan de rest normaal boeren. Beleid kan je beter niet over laten aan debielen. https://twitter.com/Sam_Wenmakers/status/1636689565367844865
volijke een week geleden
Dank je ierist, het wordt tijd dat "het volk" de wetenschap omarmt en niet die domme politici/ Zag je afgelopen week de reactie van GL Lisa Westerveld en die miep van VVD op het verzoek van FVD aan de kamer voor een spoeddebat over de persconferentie van Dr.med. Karl Lauterbach, de minister van volksgezondheid in Duitsland? Kijk dat is nu het grote probleem van de politiek!! Ze wilden géén debat over de letselafhandeling vaccinaties etc etc. Neeee, waarschijnlijk omdat Baudet het aanvroeg. Ze spraken over nepnieuws en daarom hadden ze er geen zin in. Ten eerste belachelijke reactie natuurlijk, je kunt de verklaring van Lauterbach zo vinden op alle media, ten tweede dupeer je nu de slachtoffers!! Er gebeurt wéér niets, daar zijn ze goed in daar in Den Haag, ten derde...blijft het dommme volk geloven in de hoax. Wat je ook vindt van Duitsland, ze komen er nu toch eerlijk voor uit... En.. waar blijft Ernst nu?????
volijke een week geleden
Het filmpje van professor Hanekamp is inderdaad een bevestiging van de focusgroep stikstof.
volijke een week geleden
Goh, zouden de mensen die de duimpjes naar beneden aangeklikt hebben baat hebben bij het in stand houden van het nepnieuws?
famclaes een week geleden
Tijdens de corona tijd hadden we 18 miljoen virologen in nederland en nu zie ik dat we ook 18 miljoen klimatologen hebben die alles van Co2 en het milieu afweten.
wijari een week geleden
Van dit geklets word ik misselijk. Het is meer wie is de zwakste schakel.Bah moet hier de sterkste uit komen ?
Serapis een week geleden
Maarten over monsterzege BBB: 'Vijfde Messias is opgestaan' https://www.youtube.com/watch?v=_vKS1T_BZTU
ierist een week geleden
Hier is nog een goede documentaire te zien over de stikstofdiscussie: https://indepen.nl/filmpagina/stik-stof-tot-nadenken/#. Goede tip voor al die mensen die zich niet verdiept hebben in dit onderwerp en klakkeloos de media napraten.
Bram Altman een week geleden
VVD, D66 en hun gristenvriendjes zullen het openbaar ministerie wel weer mobiliseren om slijk naar boven te halen over de BBB en hun individuele leden en sponsoren. Zo kunnen de gevestigde dictators blijven zitten waar ze zijn. Is de gewone gang van zaken in een westerse corrupte dictatuur als Nederland als een partij die niet tot de gevestigde dictatuur behoord groot wordt. Lukte met Pim Fortuin, PVV en FvD. Nu worden alle corrupte pijlen op Caroline en haar partij gericht. Gewoon de rechtsprekende macht misbruiken voor eigen gewin.
dutchy71 6 dagen geleden
Wat ik wel weet, Dat de kopstukken die nu regeren in ons land waren bij iedere werkgever al lang waren ontslagen.
Percaz 6 dagen geleden
Eerst subsidie geven voor het bouwen van megastallen. https://www.ad.nl/economie/kabinet-gaf-11-miljoen-subsidie-aan-megastallen~ac1dbbea/ Zo ook voor het bouwen van eurokotters. Kan het nog gekker
wispelhuis 6 dagen geleden
Ja, veel gekker. Iemand die uit ouwe kranten citeert.
Anonymous(2) 6 dagen geleden
de reclame campagne voor de BBB partij zijn door de media wel heel erg naar voren geduwd. maar dat is mijn mening zoals vele andere en mening hebben. het is natuurlijk dat dictator rutte eens voor zijn fouten (verantwoording) aan de kant moet worden gezet. ook lijkt het me duidelijk dat de natuur in Nederland wat beter kan en zou moeten. de biodiversiteit zou moeten toenemen veel meer bomen en struiken en en zee van meerjarige planten en bloemen zouden moet kunnen groeien en bloeien. beter voor ons en beter voor de natuur in al zijn facetten.
Mieppio 6 dagen geleden
Weekend bijna voorbij misschien morgen wat anders hier of blijft fit weer 4 dagen staan ipv 1. Sommige staan er 1 dag op en dit gezeik al 3 dagen.
the_street 6 dagen geleden
Hoe BBB tot stand is gekomen wordt hier uit de doeken gedaan, https://www.vpro.nl/argos/media/kijk/afleveringen/medialogica/2022/aflevering-7.html
Serapis 6 dagen geleden
BBB is agromaffia, een rijke elite die vind dat we natuurgebieden maar vol moeten bouwen en de boeren niks in de weg mogen leggen want daar verdienen zij miljarden mee. Je bent echt een zwakbegaafde debiel als je daar op stemt. https://www.ftm.nl/artikelen/boerburgerbeweging-voor-boer-niet-voor-burger?share=wVFsIlPchTXwipx4YCSfSnVHcCe1VrFUD%2FBW%2F9yH3XTZwL%2B%2BRUS%2BhrXiDYvClOs%3D
waggel1 6 dagen geleden
De vraag veronderstelt een probleem wat er niet is.
B Tender 6 dagen geleden
Klopt het wel, wat de BBB zegt over het voedsel leveren aan de "eigen mensen". De boeren in weer zijn voor ons?..................................Nederland grootste vleesexporteur van de EU - CBS cbs.nl https://www.cbs.nl › nl-nl › nieuws › nederland-groots... door CB voor de Statistiek · 2021 — Nederland exporteerde in 2020 voor 8,8 miljard euro aan vlees en was daarmee de grootste exporteur van vlees in de EU.................. Ruim 100 miljoen mensen in 140 landen consumeren dagelijks vlees van Nederlandse makelij. De Nederlandse vleessector vertegenwoordigt (referentiejaar 2020) een constante en stabiele productiewaarde van ruim 10,4 miljard euro............. Tsja, BBB, wat zegt u daarvan?????
B Tender 6 dagen geleden
En wij maar genetisch gemanipuleerde soja knauwen......Made in de VS ??
Kaiser 6 dagen geleden
Anonymous 2 , ben ik met u eens, maar dacht u nou echt dat de boeren dit gaan doen ? sorry hoor maar die hebben schijt aan de natuur
W.Melger 6 dagen geleden
B Tender, Ik denk eerder wormen, sprinkhanen en krekels, de biefstuk blijft alleen nog bestemd voor de elite.
Fatima de Ruijter 6 dagen geleden
Kaiser,, je praat onzin. Boeren hebben schijt aan de natuur?
Chouffeke 6 dagen geleden
Deze winst zegt genoeg en deze winst zegt ook meer dan genoeg dat er meer naar de burger geluisterd moet worden. Dat oeverloze gedraai in Den Haag zonder oplossingen moet maar eens klaar zijn
Kaiser 6 dagen geleden
Fatima de Ruijter , ik bedoel ze schijten in de natuur, vooral in Brabant
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.