Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u BBB gestemd?

3.516 stemmen | Geplaatst op 16 maart 2023 | Website

Jazeker
35%
Nee
65%

Reacties (46)

Tim#14 een week geleden
Tuurlijk niet, met deze opportunisten wordt het niks. Weten van niks, ervaring van niks, zijn alleen maar 'teugen'... De grote problemen verdwijnen niet als je ze maar ontkent, kan nog wel een lesje voor ze worden.
Ron625 een week geleden
Nee, het zijn voornamelijk nieuwelingen, die zich (nog) moeten bewijzen. Stemmen heb ik gedaan op mensen die ik ken, deze kan ik dus rechtstreeks aanspreken op hun politiek.
ierist een week geleden
Ja, ik wel. Of het wat wordt is af te wachten. Maar het is een partij die hun standpunten baseren op feiten en een hart voor dit land hebben.
wispelhuis een week geleden
Nee, maar wel respect. Ze zijn onmisbaar in de plannen om het stikstofprobleem op de juiste wijze aan te pakken.
Betje Wolff een week geleden
Hoop dat er ervaren bestuurders in de partij zitten die provinciale politiek gaan bedrijven in samenwerking met de groene partijen. Hoop dat de groene partijen dit zien als een kans en kiezen voor samenwerking. Groenen en boeren op locaal provinciaal niveau
C.J. de Loof een week geleden
Ja inderdaad en dit is een proteststem want eigenlijk vind ik de BBB te links, als ik de stemwijzer in vul kom ik uit bij FVD en het partij programma van de FVD spreekt mij ook het meest aan, maar de wijze waarop ze handelen gaat natuurlijk niet werken. Dus ik hoop via stem op BBB een duidelijk signaal afgegeven te hebben en dat hebben zo te zien meer mensen gedaan, hopelijk komt de boodschap over.
C.J. de Loof een week geleden
@Betje de BBB samen werken met de groenen? dat zou wel een hele grote teleurstelling zijn, lijkt mij water en vuur de groene leugen weet u wel....
copie een week geleden
Nee,ik heb gestemd op Forum van Democratie.Prima 2 zetels, met eerlijke stemmers en NIET met meelopers. De enige partij die tegen de stroom durft in ze zwemmen is Forum van Democratie. De meeste schaapjes zijn het eens met afbraak politiek van de nederlandse [regering]???Staats polizei. Ze waren en zijn het eens met beleid van Coronaprikken,Miljarden weggeven,Tanks en wapens weggeven,Kosten stijgen de pan, vooral de kwetsbare in de maatschappij,Vele vluchtelingen??binnen halen, WEF volgen,Digitaal je leven volgen.Boeren pesten.Vissers pesten,Enz.Enz P.s een les aan de schaapjes" Je moet niet luisteren naar de leugens van verkiezingspraat maar hoe ze er een rommeltje van hebben gemaakt toen ze"regeerde".Maar jullie waren er mee eens door zo te stemmen. Pas op schaapjes, jullie lopen met de ogen open? de afgrond in en dan niet jammeren.
wispelhuis een week geleden
@Betje Wolff: U heeft gelijk, zo zal het inderdaad gaan. Prima!
wispelhuis een week geleden
En ik ben blij dat de vlaggen weer andersom kunnen hangen.
fiat124sport een week geleden
Op de eerste plaats gefeliciteerd aan BBB ik heb BBB gestemd voor de waterschappen maar niet voor de verkiezingen want je komt met een omweg toch in de stikstof ellende en dat wil ik niet. Dus PVV gestemd maar liever FVD. Het is erg om te zien dat zo veel mensen geloven dat ze het klimaat en de wereld kunnen veranderen dus komende jaren blijf ik strijden om te zeggen stop de klimaat en stikstof onzin voor 130 stop verduurzaming. Jammer dat groen links en PVDA en de andere linkse partijen nog zo veel stemmen hebben dus blijf strijden tegen de ev, de warmtepomp en niet van het gas af. Laat BBB zich hopelijk hier tegen verzetten maar ik vrees het ergste want ze willen toch mee doen met die klimaatonzin. Op hoop van zegen. Fijne dag.
Fabia een week geleden
Heb idd BBB gestemd. Al had JA21 ook gekund. FVD absoluut niet. En dat de PVV het in de verkiezingen steeds niet red of echt groeit zegt ook al genoeg. En links stemmen word ik ook niet beter van
fiat124sport een week geleden
Cj Loof jammer dat u niet op fvd gestemd heeft hier in de gemeente terneuzen kan dat niet maar ik had zeker gedaan. Forum wordt heel erg in een verkeerde hoek geplaatst maar het is de enige partij die de waarheid zegt. Als we ons over een aantal jaren blauw betalen aan rekeningrijden, klimaatzone;s , warmte pompen en zinloze stikstof beleid door boeren uit te kopen, meer imigratie zullen veel mensen zeggen hadden we maar geluisterd, nu hebben we geen auto meer nu kan ik niet meer vliegen, eet ik bijna geen vlees maar gekweekte rotzooi of insecten. Stem wat het beste is en luister niet naar mensen die hem als een bedreiging zien.
B Tender een week geleden
We hebben gewonnen, hier in Vlissingen !!!!!!!!!!!!!!!!!
Frank2 een week geleden
Nee. Ik ken de naam wel, maar wat de partij kan is nog niet duidelijk. Wel veel blabla, dat wel. En CvdP kan het heel goed en geloofwaardig uitleggen, dat wel. Maar we hebben al meer van deze monsterzeges gehad in het verleden. Bijvoorbeeld de LPF en recent nog FvD. Wat is er nog van over. ? LPF bestaat niet meer en FvD is gedecimeerd.
JimmyH01 een week geleden
Ik denk dat we nu wel genoeg blabla hebben gehoord , van van der wal en kaag.
Betje Wolff een week geleden
De regerende partijen en de rechtse populisten hebben verloren. FvD, PVV,VVD,CDA,D66 maar zeker ook groen links zijn teveel bezig met een politiek spelletje te spelen op het landelijke niveau. Totaal geen aandacht voor de burger, Het niet oplossen van de steeds grotere kloof tussen arm en rijk, de toeslagen affaire, de gaswinning en de afhandeling daarvan, de woningnood en het klimaat. Het blijft maar het oude besturen op landelijk niveau. Tijd voor verkiezingen. Laat BBB ook landelijk maar de grootste worden en de samenwerking zoeken met de groenen partijen en de nieuwe partij van Pieter Omtzigt. Tijd voor een nieuwe koers in dit land.
Karel33 een week geleden
BBB heeft het goed gedaan, MAAR ik verwacht hetzelfde gelazer als met lijst Pim Fortuin. Lang zullen ze het niet uitzingen wegens totaal gebrek aan ervaring op politiek gebied enz. Wel leuk dat het zittende stel een flinke dreun heeft gekregen en heel misschien inziet dat de bevolking ze heeft uitgekotst. Ook leuk dat Hoekstra aangaf de uitslag een enorme tegenvaller te vinden. En Kaag zal wel grijs wakker zijn geworden--de gele haarverft heeft haar verlaten uit schaamte. Niert leuker dan leedvermaak.
GeelHesje een week geleden
Het is verbijsterend om te zien hoe gemakkelijk de domme lamme makke blinde slaafse schaapjes voor de gek kunnen worden gehouden en in alle richtingen ge en bestuurd kunnen worden waar ze maar heen gedreven dienen te worden! Ongelovelijk!!!
TCB een week geleden
Nee, niet op gestemd maar lijkt een duidelijk signaal van de bevolking dat men geen vertrouwen meer heeft in wat er nu “regeert”. Wat betreft de bio-industrie houdt ik mijn hart vast met de bbb.
ierist een week geleden
@fiat124sport: Hoezo kon je in gem. Terneuzen niet op FVD stemmen. Ik woon ook in deze gemeente, maar op mijn stembiljet kon je deze partij gewoon rood kleuren hoor.
Rippertje een week geleden
Gelukkig dat het domme volk van de FVD bijna weg is , de rest is over 2 jaar weg .een schone opruiming En als Zeeland maar aan de SGP blijft vasthouden dan zal het hier niet spannend worden
Fatsoen een week geleden
Nee, niet op gestemd maar ik zou zeggen, geef het een kans. Het is i.e.g. een duidelijk signaal en misschien, hopelijk…. een goede verschuiving.
B Tender een week geleden
Ook, na deze verkiezingen, behoudt de vorige coalitie nog steeds een meerderheid van stemmen in de provincie. Voor de verkiezingen gaven ze al aan om nogmaals door te gaan met elkaar. De BBB, mag dan wel de grootste zijn in de provincie, maar of ze een grotere coalitie kunnen vormen dan de bestaande, is te betwijfelen, want met wie zouden ze dan in zee moeten gaan, tenzij een van de huidige coalitie partijen z'n afspraken opzegt. Volgens mij, zal er dan ook maar weinig veranderen in de provincie. Wat de Eerste Kamer betreft....in principe van het zelfde laken een pak. Ze kunnen hooguit een plaagstootje uitdelen, want zodra ze een wetsvoorstel verwerpen, zal dat ongetwijfeld weer in aangepaste vorm terug keren. En......vergeet ook niet, dat er vele afspraken zijn gemaakt (in Europa) voor bv stikstof uitstoot in beschermde natuurgebieden. Ook daar, kan de BBB niks tegen doen. Nogmaals....volgens mij zal er niets/niet veel veranderen in het beleid.
Leo Vlaar een week geleden
Beste mensen Nederland heeft gisteren massaal op de BBB gestemd gefeliciteerd met het behalen van deze grote monsterzege Caroline van der Plas! kabinet van VVD, D66, CDA en ChristenUnie kunnen beter aftreden. Laat deze verkiezingsuitslag een Wake-up call zijn voor Den-haag Jongens , S Kaag jullie worden door de NL bevolking uitgekotst trek daar leer uit en stap a.u.b. op ! dikke bult eigen schuld verliezen doet hun veel pijn ! . In de provincie Zeeland vormden PvdA en GroenLinks samen een lijst Jesse Feras Klaver (GroenLinks) Attje Kuiken (PvdA) konden het niet op eigen beweging en uit nood Bundelen ze dan maar de krachten . Dat is best wel zielig als je op deze manier veel kiezers aan je wilt binden en een duivels plan om zo toch nog de meerderheid in de 1e kamer samen met kabinet Rutte 4 te kunnen behouden .
wijari een week geleden
Veel gesproken, geschreven en nu maar afwachten wie er echt wat klaar maakt. Mijn eigen partij gestemd zoals al heel lang. Wij zien het wel in de opgepepte nieuws bulletins.
B Tender een week geleden
Waar ik ontzettend blij mee ben, is dat degene die al maanden in hun reacties roeptoeterden...."Stem ze weg, stem rechts", gelukkig geen gelijk hebben gekregen. Ik zou er zelfs niet aan moeten denken, wat dat voor gevolgen zou hebben gekregen voor de bevolking (zij zelfs misschien ook niet) maar zich nu stilletjes verstoppen onder een dekentje en een ieder willen doen geloven dat ze eigenlijk voor de boeren waren. Ontzettend blij, dat het links was, die won in Vlissingen en jawel.....zelfs in Middelburg. Maar nog veel en veel blijer, dat de grote monden met hun roeptoeters niet of nauwelijks een poot aan de grond hebben gekregen !!!!
Leo Vlaar een week geleden
Het blijkt dat alle mensen die op duimpjes naar beneden klikken dat doen zonder de reactie op een stelling helemaal gelezen te lezen of er niks van snappen wat voor zin heeft dit alles dan ? .
Zeeuwleeuw een week geleden
Neen, natuurlijk niet! We zijn blij dat VVD en CDA duidelijk verminderd zijn, maar wat een ramp voor het land met die BBB. Aan dit soort zelfingenomen PLOFpartijen met veel bla bla maar weinig kennis en inhoud heb je helemaal niets. Marketingtechnisch hebben ze het natuurlijk geraffineerd gedaan, door zo vaak en zo opzichtig in te spelen op de emoties van heel veel mensen waardoor een groot deel van de bevolking weer achter dat soort types aan gaat hobbelen en blind vertrouwt op alle niet te onderbouwen onzin die zij uitkramen. De weg van doorgaan met nóg meer natuur vernietigen en vervuilen is een zeer destructieve doodlopende weg dus uiteindelijk worden we alleen maar allemaal slechter van dit soort "bestuurders".
Mr. Bean een week geleden
beslist niet op gestemd, geef mijn stem niet alleen om het stikstof probleem , dat is het enigste waarom ze zoveel stemmen hebben, zijn geen stemmen op BBB, maar tegenstemmen, terwijl ze toch niet tegen Euro besluit in kunnen gaan, verder wil je toch niet geloven dat van der Plas in het witte huis kan debatteren, waarover dan ? stikstof en tracktors, komt nog bij daar waarvoor mensen strijden is voor boeren waarvan de meeste hun vee verkopen aan het buitenland ! waarbij wij met de rotzooi voor zitten ! Denk dat er veel mensen zijn die op BBB gestemd hebben tegen Rutte waren, maar Rutte doet het echt niet alleen. Iedere keer als in het verleden alles goed ging en de partij van de arbeid weer ging regeren en strooien met geld ging het na enkele jaren bergafwaarts en dan die clown van Klaver, die gaat over een poosje p.v.d.a. totaal inpakken, wat zijn die dom !!! Wat nu gebeurt gaan we de prijs voor betalen, of dacht men dat alles wat iederéén zoals Klaver wilt niets kost, hou m'n hart vast, hoop dat die gekte bij de grote verkiezingen over is !!
Mieppio een week geleden
Kom vanmiddag uit Terneuzen en wat zie ik staan bij een boer FVD voor boeren. Dan ben je echt een BOER
W.Melger een week geleden
BBB = Boerenbedrog.
Leo Vlaar een week geleden
GroenLinks wordt in de meeste studentensteden de grootste partij, namelijk in Eindhoven, Groningen, Leiden, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en Wageningen. Jesse Klaver was van 2006 en 2009 lid van het bestuur van DWARS en dat ligt hij nu ook overdwars dit keer en heeft Attje Kuiken incl. (PvdA) top ingepakt met leugens . Dat Student.nl op het Groenlinkse gevaar heeft gestemd zal niemand verbazen Jesse K kan goed discussiëren ,uit zijn nek praten en zegt wat deze doelgroep graag wilt horen om te beginnen over het klimaat . Dat er heel veel studenten geld moeten lenen en met enorme studieschulden opgescheept zitten die zij onmogelijk kunnen afbetalen en geen woonruimte kunnen vinden dat kan GroenLinks niet oplossen . De uitkomst van deze verkiezingen zal zijn dat alles bij het oude blijft en Rutte 4 op dezelfde manier doorgaat met regeren en beleid voert , eigen volk op de laatste plaats zet en asielzoekers in de watten legt enz.
Rippertje een week geleden
Stem op groenlinks en pvda mee dan zit je zo in de ww
B Tender een week geleden
Een trui aan het breien, van losse eindjes? Restjes wol nog over gehouden, na je kater? Een recht en drie averechts en veel steekjes laten vallen?
B Tender een week geleden
Dank zij die partijen, bestaat o.a. de ww nog.
Wim Dreves een week geleden
Hoe dan ook de BBB heeft gewonnen , de grootste winst is dat de FvD bijna weg is, nog 1 verkiezing erbij en ze zijn voorgoed verdwenen, we blijven alleen nog opgescheept met complotdenkers, reptielen en Poetin lovers, hopelijk herzien ze ooit hun mening.
B Tender een week geleden
Nee hoor, helaas zullen we ook nog altijd blijven zitten met figuren als @Wim Dreves.
Zeeuwleeuw een week geleden
Helaas willen heel veel mensen keer op keer voor de gek gehouden worden en zij trappen er elke keer weer opnieuw in. En vervolgens maar massaal mopperen dat problemen niet opgelost worden en dat er zo veel onrecht is. En vervolgens gaan zij weer opnieuw op dit soort clubjes stemmen. Daardoor krijgt de gevestigde orde (terecht) een klap, maar krijgen we er wellicht nog iets beroerders voor terug. Van de wal in de sloot. Over 4 jaar staat er vast wel weer een of andere dwaas op die zogenaamd alle problemen op gaat lossen en krijgt die weer heel veel stemmen.
wispelhuis een week geleden
Wát een azijn hier weer overal....
ierist een week geleden
Zeeleeuw, volgens mij ben jij degene die voor de gek gehouden wil worden.
volijke een week geleden
Wij hebben op PVDD gestemd. Ik hoorde deze week van een Duitse vriend over Karl Lauterbach , de minister van volksgezondheid het volgende: Karl Lauterbach bekende zondagavond 19 maart j.l tijdens een uitzending van het journaal op publieke zender ZDF dat hij vanaf het begin geweten heeft dat de COVID-prikken ernstig letsel veroorzaken. Uit een vernietigend rapport van het Paul Ehrlich Instituut (PEI) blijkt dat ongeveer 1 op de 500 gevaccineerden significante bijwerkingen en klachten heeft overgehouden aan de experimentele mRNA-vaccins. Bijna 1 op de 10.000 heeft last van ernstige, levensbedreigende bijwerkingen leidend tot zelfs overlijden. Erg belangrijk nieuws dus, nu komt die Baudet, wat je er ook van vindt, met het verzoek voor een spoeddebat in de tweede kamer. Het werd door het merendeel van de partijen afgewezen!! Enkele politici gaven aan niet met dit soort nepnieuws aan de slag te willen??? Ongelofelijk maar waar. Waarschijnlijk omdat deze blindgangers het moesten vernemen van Baudet, die natuurlijk weinig krediet geniet bij zijn collega's. De mensen met letsel zijn voorlopig, door het afwijzen van het debat, er weer de dupe van. In Duitsland wordt er echter wél serieues werk van gemaakt deze mensen te stimuleren om zicht melden bij de overheid. Lauterbach geeft aan deze mensen te helpen waar nodig én ziet hierin óók een rol voor de pharmaceuten zoals Pfizer!! Jammergenoeg laat de Nederlandse NPO dit nieuws gewoon links liggen. Jammer voor al die mensen die met de gevolgen kampen....
Peritum ? een week geleden
Heel Nederland kleurt groen behalve Reimerswaal en Tholen waar de kerk uitmaakt waarop gestemd moet worden en waar de SGP de boventoon moet voeren. Verwonderde mij toen ik de kaart zag met de uitslag in kleuren.
ierist een week geleden
Het lijsttrekkersdebat van een aantal dagen geleden gezien? Atje Kuiken vond het zo nodig om op te merken dat Baudet thuis misschien een paar bruine laarzen had staan (verwijzing naar het nazisme). Waar blijft nu de verontwaardiging? Toen vanuit FVD een paar vergelijkingen met WOII werden gemaakt was het hele land te klein, en nu er vanuit PVDA een opmerking wordt gemaakt hoor je niks. Heeft links soms het alleenrecht om WOII er bij te halen?
Betje Wolff een week geleden
Fantastische vrouw die Caroline van de Plas. Goed verhaal, sterk. Alle respect!
volijke een week geleden
Helemaal mee eens Ierist!, op het moment dat Baudet iets zegt of nog maar aanwezig is, verliezen veel mensen hun verstand! Dat wil niet zeggen dat ik een groot fan ben van hem, maar zoals ik hierboven al opmerkte, het is er wél één die heel wat alerter is dan veel anderen in de tweede slaapkamer!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.