Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u wel eens last gehad van ongepast gedrag op uw werk?

2.560 stemmen | Geplaatst op 14 maart 2023 | Website

Ja, meerdere keren
10,8%
Ja, wel eens
19%
Nee, nooit
70,2%

Reacties (24)

B Tender een week geleden
Elke dag, was 't niet van de een, dan was 't wel van een ander. Sinds m'n pensioen.....nooit geen last meer gehad.
B Tender een week geleden
Zelfs het werk was ongepast....
wijari een week geleden
Wat is ongewenste gedrag ? leg eens uit, ruzie enz.Er kan zoveel zijn.
Leo Vlaar een week geleden
Nee nog nooit , ongepast gedrag op het werk dat gebeurd echt bij elk bedrijf of instantie en zelfs in de kerk , Den-Haag 2e en 1e kamer en wordt vaak gedaan door mensen met machtpositie gericht tegen hun ondergeschikte dames , stagiaire .
Mieppio een week geleden
Ja hoor, de man onder de chef die dacht dat hij tegen vrouwen van alles en nog wat kon zeggen en doen. Hij zei een keer: laat me nu eens als mens tegen jou praten ipv als chef. Ik zeg terug: een hond heeft een baas en ik niet, en weg was hij maar wel met een gezicht van oude lappen. Vlug afgeleerd dat hij nrmaal moet praten tegen personeel, een grote bek geeft hij thuis maar.
B Tender een week geleden
Zelfs, na zoveel jaren dank ik OLH, nog elke dag op m'n blote knieën, dat ik verlost ben van die moderne slavernij en tot op heden den dag mag genieten, van de geneugten des levens, ook al zijn en worden die in de loop der jaren meer en meer afgepakt.
Leo Vlaar een week geleden
100% betrouwbaarheid is bij alle kies en stemwijzers niet te bereiken maar rechts gaat winnen van links !!. Beste mensen laat u stem op 15 maart 2023 tijdens de verkiezingen niet verloren gaan en ga a.u.b. naar het stembureau want samen staan we sterk! en kunnen we de machtsverhoudingen in de 1e kamer veranderen . Kabinet-Rutte IV VVD, ‎D66‎, ‎CDA‎ & ChristenUnie en de samenwerking met GroenLinks en PVDA zijn uitgedraaid op een regelrechte ramp spreidingswet , dwangwet asielopvang , stikstof onzin ( stem ze weg ) . 1 miljoen huishoudens redden het al niet meer door de steeds maar hoger oplopende prijzen voor Eerste levensbehoeften Alles wat aan voeding , kleding , huisvesting , verwarming , huishoudelijke artikelen enz. onontbeerlijk is om te kunnen leven is door hun schuld allemaal onbetaalbaar geworden .
B Tender een week geleden
Wie, in zijn al dan niet werkzame leven van arbeider tot aan middenklas, heeft al eens steun gehad van "rechts". Bij "rechts", denk je toch al gauw aan een partij voor de rijken, om rijken rijker te laten worden? Aan werkgevers, die de werknemer nog meer uitbuiten, uitpersen en hen elk genot tijdens het werk te ontnemen? Zich superieur te voelen en te denken dat alles onder hun maar te slikken of te stikken heeft?? Zijn de diverse stakingen, heden ten dagen dan onterecht? Moet de buschauffeur, maar een pispotje meenemen tijdens z'n rit?..... Ongepast gedrag??? Dat gaat veel en veel verder dan het de hand opleggen bij een vrouwelijke schouder, meto en/of vernedering. Het gaat volgens mij zelfs tussen "links" en "rechts". Denk daar maar eens over na, voordat u een hokje met een rood potlood inkleurd.
Peritum ? een week geleden
Niet zelf, maar wel meerdere keren getuige geweest van ongewenste intimiteiten en hiervan bij de werkgever melding gemaakt. Deze wilde de zaken meestal in de doofpot stoppen maar door mijn hardnekkige volhouden werden deze gelukkig door een vertrouwenscommissie opgepakt en werd de daders gestraft. De slachtoffers ( vrouwen in deze gevallen) durfden vaak zelf geen aangifte te doen uit schaamte en angst voor represailles . De lagere werkleiding bagatelliseerde de zaken veelal en lachte er om, wat mij deed besluiten het voor de slachtoffers op te nemen.
B Tender een week geleden
Nee, maar. Wat goed van u, wat nobel van u. Vooral, dat u de aangifte deed voor de vrouwen die het zelf niet deden. En dan die "lagere werkleiding", die er om lachten. Bent u al voorgedragen voor en lintje ??
pwverhelst een week geleden
Leo Vlaar: Wat een onzinnige off topic reactie
Zweistein een week geleden
@B Tender staat volgens mij voor "Wees Lief' Dat haal ik met geen mogelijkheid uit uw achterlijke reactie op Peritum? Er zouden veel meer mensen moeten zijn die het opnemen voor mensen die angst hebben om voor zichzelf op te komen als ze grove pesterijen en seksueel getinte opmerkingen naar hun hoofd krijgen geslingerd door omhooggevallen gevallen leidinggevenden.
B Tender een week geleden
@Zweistein,..... B Tender heeft meerdere betekenissen (zoek maar op). U geeft zich te gewillig over aan hetgeen u wilt zien.
B Tender een week geleden
En....als ik @ Peritum ? inderdaad voor zou willen dragen voor een lintje, dan mag ik dat gewoon doen toch? Helaas moeten enkele dingen dan wel geverifieerd worden.
Kennie-L een week geleden
Heel vaak en van alle keren genoten.
fiat124sport een week geleden
Nee niet last van. Gelukkig. Voor morgen willen de links stemmers na denken dat ze gaan stemmen voor duurdere prijzen in de winkels, want boeren moeten een eerlijke prijs krijgen , minder landbouw en dieren, klimaatzone's, rekeningrijden, klimaat en stikstof onzin, terug naar 60 en 100 blijft gaat waarschijnlijk nog langzamer, de onbetaalbare verduurzaming, in mijn geval klaar voor 114000 euro..... , dus vervuilende warmtepomp, vervuilende batterij auto;s , verbieden, afschaffen, excuses , meer eu. Voldoen aan verdragen van Parijs , onhaalbaar en onzinnig je kan het klimaat niet veranderen dus stemt u links dan weet u wat het gevolg zal zijn. Stem rechts morgen is uw kans en ga stemmen want een niet stem is een verloren stem en blijft deze onzin nog langer duren in de tweede kamer. U kans is om ze weg te stemmen
B Tender een week geleden
Als ik alles zo eens bekijk, dan heeft B Tender de sterkste argumenten, ondanks de diverse reageerders, die zichzelf via hun andere adressen en profielen ondersteunen.
Bon Bon een week geleden
Nooit geen last van, maar dat is dan ook het voordeel van in de porno werken. Daar moet je doen wat in andere beroepen ongepast is:)
PinGu5 een week geleden
Ja, zowel op seksueel gebied als machtsmisbruik. Melden heeft geen zin er wordt afgedaan als een grapje of je kan nergens tegen.
wispelhuis een week geleden
Heel erg. Nergens naar toe kunnen om je verhaal te vertellen. Het wordt tijd dat mannen eens gaan inzien wat dat voor gevolgen heeft op iemands leven, de impact is onzichtbaar maar verwoestend.
Betje Wolff een week geleden
Zeker. Daarom stem ik vandaag PARTIJ VOOR DE DIEREN. Omdat het echt anders moet.
P. Molenaar een week geleden
Ik ga voor een rechts geluid dus PVV. De zo geroemde BBB sla ik af, als die gaat winnen stopt de bouw van huizen helemaal met de nodige gevolgen. Ook de BBB moet gaan voldoen aan de regels van Europa en dat is stikstof minderen. Of we willen of niet. Dagelijks lezen en horen we over schiet, steek en overvallen door type's die hier aan zijn komen waaien. Ik ga voor veiligheid en de grenzen dicht, en daarom is het PVV voor mij.
mmuller een week geleden
Helaas is het van alle tijden... mensen die op deze manier hun EGO opkrikken door ongepast gedrag....macht en onderdrukking begint meestal in het ouderlijk huis...
Mart 1957 een week geleden
Ja hoor... verschillende keren.... maar na een paar rake opmerkingen en een keer een tik in het gezicht was het snel afgelopen. Men moet wel voor zichzelf opkomen. Gelukkig hebben mijn kinderen ook hun mondje bi jzich... heb ik ze al heel vroeg meegegeven
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.