Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De hoofdredactie van NOS sport is terecht teruggetreden

2.300 stemmen | Geplaatst op 13 maart 2023 | Website

Eens
71,7%
Oneens
28,3%

Reacties (19)

wispelhuis een week geleden
Wel terecht teruggetreden, maar veel te laat. Had direct gemoeten.
Peritum ? een week geleden
Topje van de ijsberg in deze problematiek, velen zijn fout geweest en nog, maar komen er mee weg door vriendjespolitiek. Blijkt dat er veel perverse mensen op deze aardkloot rondwandelen en vele slachtoffers maken. Het gevaarlijke van e.a. is dat het in allerlei groepen van de samenleving voorkomt, royalty’s, politiek, politie, bestuurders van organisaties en waar dan ook, overal komt dit voor en velen sluiten de ogen hiervoor. Zeer slechte zaak, walgelijk !
Kaiser een week geleden
er zullen wel weer veel schijnheilige reacties komen op opmerkingen die we allemaal wel eens maken, tegenwoordig hebben we wel erg lange tenen, of als we niet hogerop komen in het vak, dan gaan we maar klagen, komen we toch nog in de belangstelling .
mystiek56 een week geleden
Heel overdreven. Hel die problematiek. De huidige tijd is bekrompener dan 15 en 20 jaar geleden. Door de wijziging samenstelling bevolking wordt alles op een gouden schaaltje gelegd. Gog Goh wat is het overschrijdend als je zegt tegen iemand die je nodig hebt en je zit toevallig in bad een geintje maakt kom je dan ook in mn bad zitten. Het is maar net tegen wie je het zegt. En tegenwoordig mag je en kan je niets meer zeggen. Uiteraard is wat niet goed is niet goed maar we gaan hier steeds meer overdrevener mee om. Komt dat wellicht dat andere culturen bekrompener kijken en keken dan veel autochtone Nederlanders in de jaren 60 tot 2000, In die jaren kon en mocht je op strand lopen zonder bikine en werd je niet gelijk voor een hoer uitgemaakt want dat speelde toen helemaal niet. Er was toen vrijheid en blijheid. De maatschappij zat heel anders in elkaar dan dat nu toe is. Overschrijdend gedrag is nogmaals niet goed te praten maar mensen totaal in de vernieling te helpen terwijl het niet eens bewezen of hard wordt gemaakt is mijn inziens nog erger dan dat je geestelijk helemaal in de war ligt dat bv een mijnheer van gelderen zeg. Stap je dan ook in mijn Bad.
Mieppio een week geleden
Nu is de Volkskrant naar buiten gekomen met een verhaal en dat wordt gelijk geloofd, volgende keer is het AD die wat schrijft, en wordt dat dan ook weer geloofd. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met deels deze onzin naar buiten te brengen. Ik zeg eerst zien dan geloven, want van D, de Munck komt er deze week pas uitspraak omdat dat mens heeft zitten liegen en hem in kwaad daglicht wilde zetten. Ze zal nu wel op zwart zaad zitten, vandaar dat ze ere mee naar buiten gekomen is. Eerst alles fijn en goed vinden en dan jaren later een verhaaltje ophangen waar de helft of helemaal niets van klopt. Hoe geloofwaardig zijn die verhalen allemaal? Nou volgens mij klopt er nog geen derde van. En maar oordelen over een ander, kijk eerst allemaal naar je zelf en dan pas spreken.
fiat124sport een week geleden
Geen mening over. Moet eerst denk ik verder worden uitgezocht. Tot slot stem woensdag rechts. Zorg dat groenlinks en pvda niet de grootste worden want stemt u op links dan krijgt u het volgende: rekeningrijden, klimaatzones, klimaat onzin, stikstofonzin, warmtepomp en ev auto, van het gas af, boeren moeten weg, goede bedrijven moeten weg of onzin vergroenen enzovoort en we kunnen zeker geen 130 rijden eerder 60. Stem ze weg. Stem slim stem rechts.
Domoor een week geleden
‘De hel, dat zijn de anderen’ , Jean-Paul Sartre.
Mart 1957 een week geleden
Oneens.... mensen moeten eens ophouden om oude koeien uit de sloot te halen. Vrouwen zijn er op uit om mensen neet te sabelen, huwelijken kapot te maken, carrière te verwoesten.... om iets wat 15 jaar of langer geleden gebeurd is of gebeurd zou kunnen zijn. Vrouwen zijn uit op geld en aandacht en lachen zich rot nu ze alles uit kunnen kramen wat ze willen omdat het toch nooit gecontroleerd kan worden. Niemand is heilig geweest vroeger... maar kan me niet voorstellen dat je na 18 jaar wakker ligt om een opmerking van van gelder dat je ook in bad mag komen
Mart 1957 een week geleden
trouwens... waarom moet deze redactie aftreden om iets wat vroeger gebeurd is? neem aan dat er al veel verschuivingen hebben plaatsgevonden
Betje Wolff een week geleden
Walgelijke reactie Mart!
wijari een week geleden
Ach echtwaar, kletskoek
wispelhuis een week geleden
Wegkijkers zijn de oorzaak van het voortduren van dit walgelijke gedrag. En hoe kun je dit bagatelliseren! Het zal jouw vrouw of dochter maar zijn.
ierist een week geleden
Waar blijven de bewijzen?
mikel2 een week geleden
ook ggen mening...maar moet wel toegeven dat facisten als fiat niet snel de moed opgeven....
C.J. de Loof een week geleden
Zoals met alles in dit land slaan we weer helemaal door.
roderick963 een week geleden
De mannen de prostaten en testikels laten verwijderen. Daar ga je een hoop ellende mee voorkomen. De vrouwen kunnen dan hulpstukken gaan gebruiken dan zijn we ook van het "MeToo" gedoe af.
Kennie-L een week geleden
Boeiend, heb er al driehonderd. jaar niet meer naar gekeken.
jacobo een week geleden
Gedegen onderzoek zal nodig zijn. Maar helaas bestaan deze praktijken op vele andere werkvloeren en wordt dit van jongs af aan bij velen als normaal ingevoerd.
Mart 1957 een week geleden
Waarom walgelijke reactie Betjje Wolff??? Nu zit de vrouw waar het om gaat weer in allerlei talkshows te vertellen wat er 18 jaar geleden gebeurt of gezegt is. Ik ben zelf ook een vrouw maar helaas worden de vrouwen geloofd en hebben de mannen het altijd gedaan terwijl er geen bewijzen zijn. Zo vreselijk min om nooit voor je zelf op te komen maar nu wel met je hoofd op tv durft. Mevrouw had geen mediaaandacht meer.... dus ze speelt het nu zo... dat is walgelijk
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.