Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De waterschapsbelasting is te hoog!

2.175 stemmen | Geplaatst op 9 maart 2023 | Website

Eens
91,3%
Oneens
8,7%

Reacties (25)

Karel33 2 weken geleden
De belasingen zijn sowieso veel te hoog. Als de Haag het belastinggeld zou gebruiken in Nederland inplaats van weg te geven aan de Ukraine--aan de asielzoekers en rupsje nooit genoeg Brussel plus de millieu en stikstof gekte zou er geen armoe zijn. Maar de haagse geldverpillers maken liever goede sier in het buitenland dan voor het eigen volk uit de brand te helpen. In problemen creeëren zoals de toeslag affaire en de Groningers met hun aardbevingsschade en boeren wegtreiteren zijn ze goed. Maar ze oplossen? Mag jaaaaaren duren. Stem ze asap weg.
Zomervliegje 2 weken geleden
Ja!
B Tender 2 weken geleden
Geen last van.
B Tender 2 weken geleden
Een paar tientjes meer of wat staan totaal in het niets met de verhoging van de voedselprijzen, die meer dan de spuigaten uit blijft lopen.
B Tender 2 weken geleden
Pure opjutterij, deze stelling, die waarschijnlijk wel weer zal eindigen in het schelden op de regering en hoe men straks zal moeten stemmen op 15 maart. Met wederom dezelfde lieden die gezien de peilingen totaal niets bereiken met hun gebleeeeeer.
mr. Puma 2 weken geleden
Een grotere oplichtersbende is er niet. Iedereen bang maken en dan zie je die figuren op tv en dan denk je die zijn van ons geld aan te profiteren. Elke jaar worden we opgelicht met leugenachtige verhalen en als je dan ziet wat die niksnutten verdienen? Schande voor Zeeland en de rest van Nederland. Weg met deze geld verspillende laag. Geen stem van mij, want nutteloos. Elk jaar weer duurder voor de burgers.
Romas 2 weken geleden
Veel te hoog en vreemd dat we in Nederland niet overal het zelfde betalen voor het waterschap.
Kaiser 2 weken geleden
B Tender , groot gelijk, maar ze zijn hun frustraties even kwijt tot de volgende stelling .
ierist 2 weken geleden
Wij moeten met relatief weinig inwoners betalen aan vele dijken en andere voorzieningen om droge voeten te houden. Maar waarom wij ook het meest voor zuivering betalen in mij een raadsel.
B Tender 2 weken geleden
Tsja, die toeristen ook!!
Mieppio 2 weken geleden
Bij scheldestromen zijn de waterschapslasten het hoogst van heel Nederland, schandalig. De kleinste provincie met de hoogste lasten. Maar dat komt omdat er zoveel wollengeiten sokken dragers daar de scepter zwaaien. Daar kan gemakkelijk de helft weg en gewoon gaan werken ipv de lakens uit te delen volgens het boekje. Ze weten helemaal niet wat er op de werkvloer afspeelt. En daar komt bij dat ze allemaal 3 x per jaar op vakantie willen en een nieuwe auto willen. Heo zou het komen dat wij zeeuqwen zoveel moeten betalen, wel vreemd toch
Clara Zetkin 2 weken geleden
Zeg Miep dat is een erg onaardige en ongefundeerde reactie van je. Heb je wellicht iets positiefs inhoudelijk bij te dragen?
B Tender 2 weken geleden
Per jaar minstens 11 miljoen overnachtingen. Die dragen toch allemaal hun drolletje bij, zou ik zo zeggen.
Domoor 2 weken geleden
De nationale sport : graaien in de pot die Euro heet.
Johan__ 2 weken geleden
Afschaffen die onzin en uit algemene middelen betalen. Weg met die extra overhead.
wijari 2 weken geleden
Wij denken zo, al in het water gezeten ? tot de zolder. de rest laat ik open.
Peritum ? 2 weken geleden
Elke vorm van belasting is te hoog. Betalen voor een niet geleverde dienst door de fa. belastingen is pure diefstal !
Mieppio 2 weken geleden
Clara Zetkin, jij "werkt "zeker bij die instelling die scheldestromen heet en draagt zeker diezelfde sokken
C.J. de Loof 2 weken geleden
Ik heb mijn twijfels over die waterschappen, veel te groot en te duur kantoor en wat ik er van zie wordt er nogal slordig om gesprongen met de geïncasseerde gelden, maar ja het is ook lekker uitgeven hè met geld van een ander en kom je geld te kort dan verhoog je toch gewoon de belasting..... geef mij carte blanche dan wil ik er best eens met een bezem door! zeker weten dat de kosten halveren.
Clara Zetkin 2 weken geleden
Doe je ook met die huisjes zeker?
C.J. de Loof 2 weken geleden
Klopt Clara is daar iet mis mee?
Kennie-L 2 weken geleden
Niet zo vreemd dat ze veel geld nodig hebben, als ik 's morgens van bijv. Terneuzen naar Cadzand rijd, kom ik minimaal zeventien auto's van het Waterschap tegen, volgens mij krijgt zelfs het kantinepersoneel daar een grote 4x4 pickup.
Barbara Rijk 2 weken geleden
Doe mij maar het zwembad in Berlijn...
wijari 2 weken geleden
Doe mij maar de zoute zee om te zwemmen
fiat124sport 2 weken geleden
Elke belasting is te hoog want belasting is iets verschrikkelijks. Net als BTW besef dat we vaak 21 procent te veel betalen voor iets. Maar weinig mensen zullen op deze vraag beantwoorden nee is goed dat is logisch. Waterschap is goed natuurlijk maar net als de gemeentelijke belasting kan dit wel naar beneden. Maar 1 belasting ben ik wel blij dat is de wegenbelasting nu betaal ik 60 per maand als we ooit dat achterlijke rekeningrijden gaan invoeren gaat dat met 6 cent de km naar ruim 220 per maand. Nooit doen. Net als mileu zones, warmtepomp , het promoten van de vervuilende ev auto, klimaat en stikstofonzin. Stem ze weg. Zaterdag al vast veel succes met het protest. Terug naar 130. Let op mensen wilt u dit minder stem dan rechts. Let op met VVD die zijn links geworden. BBB is een goede stem maar let wel op u gaat met een omweg nog steeds de stikstof ellende in. Beter stemmen op een parij die geen klimaat en stikstof onzin wil. Ik heb weer een filmpje voor de twijfelaars of voor de mensen die in de klimaat en stikstofonzin geloven kijk hoor en luister: https://youtu.be/t4GUUUf-lA4 FIJNE DAG
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.