Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zorgmedewerkers met long covid hebben geen recht op compensatie

3.042 stemmen | Geplaatst op 8 maart 2023 | Website

Eens
14,7%
Oneens
85,3%

Reacties (36)

Karel33 2 weken geleden
Deze "regering" kennende zal het wel op een enorme puinhoop uitdraaien, net zoals met de toeslag affaire.
waggel1 2 weken geleden
Officieel/officieus is long Covid een "tussen de oren" pseudodiagnose. Verzekeringskundig volstrekt Logisch dat daar geen compensatie voor wordt uitbetaald. Maar wel een perfecte mop hoor. Wat een ernstige aandoening was covid. lockdowns, mondkapjes, hel en verdoemenis als je je niet aan de regels hield. Duren de klachten langer als drie maanden? Kun je het schudden. Zit het tussen de oortjes, Mag je niet zeggen. Okee. Heet het: functional neurolgical syndrome. Iedereen dik tevreden.
Zeeuwleeuw 2 weken geleden
Ook nu weer een lekker sensatiegerichte stelling die totaal geen recht doet aan het artikel. Er is geen sprake van wel of geen compensatie, alleen is besloten dat dit per geval genuanceerd bekeken moet worden. Dit lijkt mij vrij logisch en heel redelijk aangezien elke situatie totaal anders is.
Peritum ? 2 weken geleden
Wederom een schofterige uitspraak die kant noch wal raakt. De bovenklasse wordt met de dag crimineler en laat de vieze zaakjes opknappen met alle gevolgen van dien. En als men dan om een compensatie vraagt, weet de elitaire kliek niet hoe ze zich zo snel mogelijk aan de verantwoordelijkheid kunnen onttrekken. Stelletje flabbergasten zijn het, niet meer of minder!
wispelhuis 2 weken geleden
Zorgmedewerkers met long COVID hebben absoluut recht op compensatie, en wel zo snel mogelijk, zonder dat het weer tot in den treure moet worden uitgeplozen.
C.J. de Loof 2 weken geleden
Ik zou eerst weleens onomstotelijk bewijs willen dat Covid bestaat, daarna per geval bekijken of het inderdaad het gevolg is van Corona en of dit is opgelopen tijdens werk.
Mart 1957 2 weken geleden
Snap niet dat op deze stelling iemand EENS zegt
volijke 2 weken geleden
Beste Zeeuwleeuw, kijk even naar dat filmpje van het AD. Daar gaat het erom dat , zoals die man zegt, ik ben te laat ziek geworden dus kom ik niet in aanmerking voor compensatie, ondanks dat er op dat moment ook nog geen beschermende maatregelen waren genomen. Gezien het toeslagaffaireschandaal (Waar was Rutte gisteren tijdens het debat over de afwikkeling van de toeslagaffaire???), het Groningenschandaal, kunnen we ervan uitgaan dat óók dit mogelijke schandaal op de lange termijn wordt uitgesmeerd. Er gaan klauwen met geld naar de opvang van asielzoekers, tot nu toe al 400 miljard!!! en ook naar "onze oorlog"Oekraine-Rusland.......... Misschien maar eens uitgaan van het oude gezegde, het kabinet gekozen door het volk en VOOR HET VOLK.... Voor het huidige flutkabinet gaat dat echt niet meer op!
C.J. de Loof 2 weken geleden
@Mart 1957 het is ook geen kwestie met eens en oneens, het moet per geval bekeken worden, maar een soort generaal pardon in de vorm van een compensatie voor iedereen in de zorg is verkeerd en waar stoppen we dan ? gaan we ook mensen compenseren in verpleeghuizen, bejaardenwoningen, horeca medewerkers??? maar first things first bewijs het bestaan van het virus!
Leo Vlaar 2 weken geleden
Zorgmedewerkers met long covid hebben wel degelijk recht op een compensatie en nu het corona virus weer flink actief is en de besmettingen elke dag steeds hoger oplopen raken de ziekenhuizen langzaam vol .
Mieppio 2 weken geleden
De haagse rechter zegt dat het zorg personeel geen recht heeft op compensatie, oke. Dan zit er aar 1 ding op: als die rechter covid krijgt hopen dat er iemand is die hem wil/kan helpen is. Ik zou zeggen je zoekt het maar uit met je covid.
Leo Vlaar 2 weken geleden
Beste mensen de ondeugdelijke slimme meters die Stedin in veel huishoudens heeft laten plaatsen geven een onrealistisch energiegebruik aan dat wel 6x meer kan zijn dan wat je normaal gebruikt . Neem bijvoorbeeld de Smart energiemeter van het merk : Iskara AM 550-ED1 SMR 5.0 made in de EU 2017 als je Energieverbruik na het monteren van dat ding opeens explosief is gestegen dan weet u nu hoe dat komt . De jaarafrekening kan dan wel eens zo hoog zijn oplopen dat je duizenden euro's moet bijbetalen Smart is niet altijd beter! maar op deze manier consumenten de financiële problemen injagen is a terrible thing .
Leo Vlaar 2 weken geleden
Sorry dit moest ik even kwijt , stem op 15 maart a.u.b op de goede politieke partijen
GeelHesje 2 weken geleden
@Leo Vlaar: SMART betekend: Surveillance Monitoring Analysis Reporting Technology. Het is een stasi meter welke tevens een zeer schadelijke straling veroorzaakt. Geen idee wat die stasi meter met long covid te maken heeft maar net als met die injectie's kunt u er beter heel ver vandaan blijven. En net als met die injectie's is de schade ervan niet terug te draaien en gaat die ook niet vergoed worden.
Zweistein 2 weken geleden
Er is hier maar één Grote Leugen... en dat is GeelHesje. Ze moeten wettelijk regelen dat verspreiders van complottheorieën levenslang worden verbannen van elk social media. Zeelandnet zou hier een mooi initiatief kunnen nemen door jou volledig van deze pagina te weren. Ga je familie vervelen met die onzin...maar ik schat in dat ze jou niet meer uitnodigen op verjaardagen.
Kaiser 2 weken geleden
sorry hoor, maar net als een ander die een beroepsziekte krijgt ,gewoon een ziekte uitkering, bouwvakkers stratenmakers , enz enz krijgen ook geen compensatie voor hun versleten rug en knieën
C.J. de Loof 2 weken geleden
Ja Zweistein u kiest de weg van de minste weerstand, duidelijk dat u niet verder kijkt dan uw neus lang of is het ontkenning tegen beter weten in??? want ik schat zo in dat u met volle overgave voor de experimentele prik bent gegaan, of alles zo extreem is als GeelHesje beweerd weet ik niet maar er zijn al heel veel zo genaamde complot theorieën onomstotelijk bewezen! Er gaat geen dag voorbij of meer en meer blijkt dat de z.g.n. Wappies het heel de tijd bij het rechte eind hadden!
GeelHesje 2 weken geleden
@Zweinstein: U bedoelt met complottheorieen alles dat niet in overeenstemming is met de propaganda leugens van "het ministerie van waarheid"? Alles dat u niet van de natuurlijk altijd waarheid vertellende overheid en Nationale Propaganda Omroep heeft gehoord is niet waar en een leugen en dient strafbaar verboden te worden om ook maar te vernemen laat staan te vertellen? Zoiets als ze in Noord Korea hebben? Daar ben ik geen voorstander van. Sorry.
wispelhuis 2 weken geleden
Zeelandnet zou inderdaad allang geen podium meer moeten geven aan verspreiders van nepnieuws en bangmakerijen. Al die nepballonnetjes zijn immers zo langzamerhand wel doorgeprikt.
Clara Zetkin 2 weken geleden
C de loof ,Zeeuwleeuw, geelhesje en waggel, ik stel mij zo voor dat jullie samen op een zaal liggen in het ziekenhuis met in jullie patiëntendossier de uitspraken die jullie hier doen. Hoe zou dat zijn voor het personeel. Personeel dat tijdens de pandemie heeft gevochten voor mensenlevens onder verschrikkelijke omstandigheden. Waarom zijn jullie niet solidair met je medemens? Ik begrijp het echt niet.
ierist 2 weken geleden
Kunnen zorgmedewerkers met vaccinatieschade ook compensatie krijgen?
wispelhuis 2 weken geleden
Er is geen verband tussen de geregistreerde sterfgevallen en vaccinaties.
ierist 2 weken geleden
Wispelhuis, er is geen officieel casuaal verband omdat men dit weigert te onderzoeken. Je kunt zeker niet uitsluiten dat het er niet is. Er is elk geval wel een sterke correlatie tussen vaccinatie en sterfte. https://www.blckbx.tv/corona/prof-dr-theo-schetters-sterke-correlatie-tussen-herhaalprikken-en-sterfte
wispelhuis 2 weken geleden
Het is een niet bewezen stelling. Schetters spreekt immers zelf ook van een "mogelijk" verband.
volijke 2 weken geleden
@ierist, goed dat je Prof.Dr. Schetters memoreert die n.b gebruik maakt van de cijfers van het CBS. Hij stelt zich zeer professioneel op en geeft aan dat, pas als je het causaal verband onderzoekt, je nadien met zekerheid datgene kunt vaststellen. Bovendien zijn er wel degelijk vaccinatieslachtoffers zoals o.a Mevrouw Magdalena Djambo (Business Development Manager). Deze vrouw, kerngezond, hardloopster kreeg binnen 24 uur na vaccinatie een scala aan ernstige klachten. Heer Wispelhuis, beweegt u eens buiten de paden en google die vrouw, hoor haar speech aan, het is verschrikkelijk wat haar is overkomen. Realiseert u eens hoe frustrerend het is als je nergens gehoord wordt, net als al die long covid patiënten. O ja kijk dan gelijk even op de site Artsen COVID COLLECTIEF waar ook onze huisartsen lid van zijn. En als u toch bezig bent; de studies van verschillende wetenschappers, zo maar even een greep, google ze maar even Prof. Dr.P.Capel, Dr.Rogier Louwen van Erasmus MC, Prof. P. McCullough, Dr. A.Malhotra, Prof.Dr. S Bhagdi, Prof.Dr. A.Burghardt patholoog anatoom, ,Prof.Dr Sönnichsen, Dr. R.Cole patholoog anatoom. Allemaal onderzoekers die gelijk gestemd zijn en die waarschijnlijk door u, zo begreep ik uit uw eerdere bewoordingen, wat zijn uw titels trouwens, als wappie of complotdenkers worden betiteld......Weet wat nu het mooiste is van deze wetenschappers. Ze VOELEN mee met de mensen, hebben het beste met de mensen voor, schelden niet , verzinnen geen lelijke benamingen als wappie en complotdenkers voor de groep waarbij u zich kennelijk comfortabel voelt. En dat mag u! Heb het lef eens te kijken naar het door Ierist voorgestelde TV programma met Prof.Dr.Theo Schetters over dat vermelde onderzoek naar vaccinatieschade. Overigens ik hoop dat u beseft dat de twee eerder vermelde scheldwoorden verzonnen zijn om polariteit te veroorzaken in onze maaschappij. Is het kabinet goed in geslaagd hé !!!
Johan__ 2 weken geleden
De Amerikaanse CDC heeft recentelijk nog gezegd dat Long Covid niet bestaat. Sluit prima aan bij het feit dat Covid niet bestaat. Immers 96% griep was ineens verdwenen wereldwijd. Alles een dikke leugen. Zie Matt Hancock zijn gelekte whatsapjes, smoking gun.
wispelhuis 2 weken geleden
https://www.metronieuws.nl/lifestyle/fit-gezond/2022/03/vaccinatieschade-dit-zegt-onderzoek-naar-corona-vaccin/
wispelhuis 2 weken geleden
@voljke, U vergist zich in mijn standpunt wat betreft long COVID, zie mijn eerste reactie hier boven. "" Zorgmedewerkers met long COVID hebben absoluut recht op compensatie, en wel zo snel mogelijk, zonder dat het weer tot in den treure moet worden uitgeplozen.""
Peter Arnolds 2 weken geleden
Vanaf nu heet dit forum "forum voor wappies"Ik stop per direct met dit forum.
GeelHesje 2 weken geleden
@Clara: U ziet de mensen waar u het niet mee eens bent graag in het ziekenhuis belanden en vervolgens heeft u het over gebrek aan solidariteit met de medemens? Leg eens uit?
ierist 2 weken geleden
Hier een aantal andere onderzoeken die iets anders suggereren: https://www.blckbx.tv/corona/vaers-analyse-cdc-toont-alarmerende-veiligheidssignalen-mrna-vaccins. https://www.blckbx.tv/corona/studie-die-aantoont-dat-mrna-vaccins-immuunsysteem-schaden-nu-peer-reviewed.
ierist 2 weken geleden
Ik ontken niet dat er mensen zijn waarbij COVID voor bepaalde mensen grote negatieve gevolgen heeft gehad. Maar wat de media tot nu toe heeft gedaan is Long Covid behoorlijk groot maken terwijl vaccinatieschade onder het tapijt wordt geveegd.
volijke 2 weken geleden
@wispelhuis, duimpje omhoog hoor. U leest het goed dat Schetters praat over een mogelijk verband. Dus....als ze dat nu óók eens hadden meegenomen in dat onderzoek van ZonMw dan wisten we het zeker. Bizar is, zoals u ook kon lezen dat het CBS zeker wist dat vaccinatie niet de oorzaak was van de oversterfte. Das knap om dat zonder onderzoek te concluderen. Gelukkig zijn ze in diverse landen er wél mee bezig, ben benieuwd.
Aviateur 2 weken geleden
Ik zie veel discussie rondom het grotendeels achter ons liggende covid gebeuren wat inmiddels aan velen het leven heeft gekost en waarbij ook velen de naweeën ervaren van het gehele gebeuren echter kunnen wij er niet omheen om feiten onder ogen te zien zoals: waar haalde men in een onwaarschijnlijk korte tijd zoveel miljoenen en zelfs miljarden serums vandaan die de covid uitbraak zouden moeten kunnen gaan beteugelen ?? Dat vereist mijn inziens een enorme voorbereiding alvorens een massa productie te kunnen opstarten ! Waar kwamen plotseling die miljarden mondkapjes vandaan ?? Wat was de voorkennis van de Wereld Gezondheids Organisaties ?? Zover bekend zou China de aftrap hebben gegeven hetgeen in een onwaarschijnlijke no time zowat heel de wereld overheerste !! Kortom complot theorieën kunnen soms angstwekkende waarheden bevatten hetgeen niet wil zeggen dat hier sprake van zou zijn maar toch............koekoek
Karel33 2 weken geleden
Covid--als het werkelijk zou bestaan dan is er hoogstens 2 x een injectie nodig. Maar nee: herhaalprik--een booster--herhaalprik--nog maar eens een booster, enz enz. Ik heb me niet laten vaccineren en zal dat ook nooit toelaten. Ook de griepprik heb ik nooit genomen en ook nooit klachten gehad. In mijn lichaam geen expiriementen met EEN of andere rommel. Als er een serum tegen een bepaalde ziekte wordt ontwikkeld duurt het jaren voor het op de markt komt. En nu in EEN keer veel "werkende" serums? Laat me niet lachen--heb een sneetje in mijn lip. Feit is wel dat er miljarden zijn verdiend aan een hype. Als ik een serum nodig heb, dan wel een jarenlang getest serum. Ben 90 jaar en voel me nog steeds kiplekker.
Clara Zetkin 2 weken geleden
Geel hesje, ik leef juist enorm met u mee. Vind het echt heel zielig voor. Wens u niets toe. Maar ik stelde mij het zo voor . Ik dacht ach: " dat zou wat wezen". Probeer u juist te attenderen op de mogelijkheid van liefde en warmte voor medemensen.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.