Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik ga 15 maart niet stemmen

3.659 stemmen | Geplaatst op 5 maart 2023 | Website

Ik stem wel
73.9%
Ik stem niet
26.1%

Reacties (41)

The Dutch 05 March 2023
Zeker wel! BBB of BVNL gaat het goed doen deze verkiezingen.
Kaiser 05 March 2023
ja zeker, voor het eerst in mijn leven blanco , omdat mijn keus is samengegaan met van die milieu drammers , en in de peiling worden ze daar al voor gestraft
Karel33 05 March 2023
Natuurlijk ga ik stemmen om zo te proberen om Rutte met Kaag en verdere aanhang weg te krijgen uit den Haag. Die gore kliek heeft lang genoeg de bevolking belazerd--voorgelogen en bedrogen. Heb de teer en veren al gereed gezet.
Peritum ? 05 March 2023
Heb nog steeds geen kandidatenlijst gekregen, elke keer is er wel iets mis in mijn gemeente. Of ik krijg een onvolledige stempas of is de toegang tot het stemlokaal onmogelijk met een rolstoel enz. enz. Klachten omtrent e.a. worden niet gehoord en weggewuifd. Hoezo ‘ eerlijke ‘ verkiezingen ? Heb toch echt het idee dat de ‘ gristelijke ‘ partijen die hier de overhand hebben, mijn stem liever zien verdwijnen in het niets ! En ja, ik wil graag stemmen !!!
wispelhuis 05 March 2023
Natuurlijk ga ik stemmen. Twee maal. voor de Provinciale Staten en voor de Waterschappen, de ook heel belangrijk voor ons zijn.
Peter Arnolds 05 March 2023
Natuurlijk ga ik stemmen, gewoon op een partij die ik al vanaf het ontstaan ondersteunt . Met het waterschap heb ik niets , dat is op voorhand al vergeven aan de grootgrondbezitters en die zullen altijd de dienst uitmaken.
ierist 05 March 2023
Ik ga zoals bij iedere verkiezing stemmen.
Mart 1957 05 March 2023
Ik ga wel stemmen al zou ik bij god niet weten op welke partij.
Ron625 05 March 2023
Jazeker, stemmen zie ik als een plicht, het is de enige mogelijkheid om de zittende politieke overheid te laten weten hoe we er over denken. Maar ik stem wel op een programma, niet op een partij "omdat het moet". Er zijn mensen die stemmen religieus, want ze gaan naar een kerk, of stemmen op een arbeiders partij, want ze zijn arbeider en dan maak je dus een verkeerde keuze. Zelf stem ik altijd op een kleine partij, daar zitten ook vaak de mensen met principes, die het niet doen voor het geld. Bij voorkeur lokaal.............
Mieppio 05 March 2023
Heb nog geen kiezerslijst gehad
GeelHesje 05 March 2023
@The Dutch: BBB is de "Build Back Better" partij en ze komen er ook nog recht in je face voor uit ook! Kijk maar eens op hun verkiezings poster. Daar staat in zwart op witte koeien letters: "BBBeter" en bij iedereen die een beetje weet heeft van de achtergrond systemen van alle grote problemen op dit moment zouden dan meteen alle alarmbellen af moeten gaan! https://tenor.com/nl/view/boer-burger-beweging-bbbnederland-bbbeter-gif-27381538
mmuller 05 March 2023
Tsja, nieuwe ronde nieuwe kansen... zolang wij afhankelijk zijn van Brussel en een cybermaatschappij die zijn weerga niet kent wordt het niet eenvoudiger... op wie gaan stemmen wordt een uitdaging... op de geitenwollensokken of de hebzuchtige machtswellustelingen.... helaas leven we in een kijkmijnou maatschappij die niet veel goeds voorspelt en de jeugd er later mee dielen moet... mens gebruik je verstand, daarvoor heb je hem gekregen... wens een ieder heel veel gezond verstand bij het kiezen....
CharLeeWillemsz 05 March 2023
Mieppio: wat boeit t u nou wie er allemaal mogen kiezen ?? Zo n lijst lijkt mij overigens ook helemaal niet wenselijk.
Farmer. 05 March 2023
De enige reden waarom ik zou stemmen is dat de leden van de provinciale staten de leden kiezen voor de eerste kamer. M.a.w. de leden van de provinciale staten bepalen mede het landelijke beleid. Het provinciale beleid is slechts ondergeschikt, een voorbeeld daarvan is de discussie over het al dan niet vestigen van meer kerncentrales. De invloed van de provincie Zeeland zal minimaal zijn. Voor het overige zijn de kaarten geschut en zal er niets veranderen m.b.t. het nationaal beleid (zoals klimaatdoelen, stikstofproblematiek, immigratie, meer of minder EU, verdere escalatie van de oorlog in Oekraïne door onverantwoordelijke wapenleveranties, enz. enz.). Nederland zal steeds meer soevereiniteit verliezen aan de EU, nota bene een gevolg van besluiten van onze eigen politici die in het verleden kritiekloos en zonder volksraadpleging hiermee akkoord zijn gegaan. Er is maar één agenda, de D66 agenda. Deze partij heeft ook maar één visie, een wereldvisie, het belang van Nederland is daaraan ondergeschikt. Er zal dus niets veranderen behalve dan natuurlijk een on afwendbare belastingverhoging om alle hobby's verder te kunnen realiseren.
draaitb 05 March 2023
Blanco hier. Burgerinitiatieven en burgerparticipatie? Komt maar niet van de grond, niet in mijn gemeente (Sluis), niet in mijn provincie (Zeeland). Maakt niet uit welke partij er de lakens uitdeelt, na de verkiezingen tellen kiezers niet meer mee. Individuele burgers, ook dorps- en stadsraden worden chronisch genegeerd. Blanco
van Dalen 05 March 2023
ik ga zeker stemmen en iedereen word belazerd via de media ook zeelandnet ..weg met die rutte..je word belazerd elke dag weer ..kijk het gelul rusland ..of wat een mens in de winkel betaald..of alle vaste laasten ..allles is deze fukking regering ..je zal een een ouder gezin zijn met een kleine in komen ..tja zelfs een hoop gas en lichtrekeningen afgesloten...aja vele zijn schat rijk geworden ..het vvd belijd...dus mensen laat je niet belazeren door deze zooi in den haag...stem verstandig..ook klein gaat het niet redden..alles is om nog meer omslachtig te worden?..weg met de vvd ...alles is hun schuld???....john
Mieppio 05 March 2023
Stemmen oke maar dan wel zo dat het zooitje wat er nu zit opsodemietert en wel heel snel. Wat er nu zit bedondert heel de kluit. Rutte, Kaag allemaal weg, zo ook de pvdd, pvv, ja 21, denk, volt, bij 1, hup weg ermee allemaal zooi.
fiat124sport 05 March 2023
Tuurlijk ga ik stemmen want iedereen die niet stemt gooit zijn stem en de juiste keuze weg. Vaak zijn mensen ontevreden over het huidige beleid en denken het haalt toch niks uit maar door rechts te stemmen kunnen we die klimaat en stikstofonzin een halt toe roepen. Wit u geen klimaatzone's , rekeningrijden , alles verbieden en afschaffen en excuses . Wilt u geen onbetaalbare en zinloze verduurzaming stem rechts. Geen VVD die zijn links en let op met BBB op zich wel een goede stem maar komt u wel in de energietransitie terrecht en dat moeten we niet willen. Wijj willen gas en geen 60 of 100 km rijden maar 130. Stem ze weg. Stem rechts
Getver 05 March 2023
@Mieppio: Ik ben het 100% met U eens, weg met die kliek van opvreters, niets presterende leegzuigers, leeglopers, zootje ongeregeld, het enige waar ze goed in zijn is elkaar tegenwerken zodat ze nog langer op het pluche kunnen blijven zitten ouwehoeren en hun vorstelijke inkomen naar binnen blijven harken. En als ze eenmaal uitgeluld zijn, krijgen ze ook nog een vorstelijke 'regeling' met veel rechten en geen plichten.
isdatzo 05 March 2023
Voor iedereen die blanco gaat stemmen, dan hebben ze in stem bureau heerlijke koffie en koekjes denk ik. Want anders blijf je lekker thuis,stem telt totaal niet mee. Misschien het gevoel heb mijn plicht gedaan ik snap het niet . Maar alle respect voor de stemmers.
B Tender 05 March 2023
Blanco, waterschap versnippert.
wijari 05 March 2023
Ja ik ga stemmen, kan er zo heen lopen. Een paar huizen verder. Altijd al gestemd zolang ik dat mag.
Leo Vlaar 05 March 2023
Geachte burgers laat je stem op 15 maart niet verloren gaan want deze kan een verschil van dag en nacht betekenden een echte lawine , begin van de ondergang zittende kabinet veroorzaken , sneeuw erover . Als je geen luisterend oor voor het volk hebt en ze ook niet vertegenwoordigt in de 2e en 1e kamer dan hoor je als politieke partij gewoon niet in deze omgeving thuis , ga a.u.b wat anders doen ! . Het enigste wat ze daar in Den-Haag begrijpen en veel pijn doet is als Rutte , Kaag D66 en verdere aanhang dikke verliezen lijden en iedereen die normaal op hun zou stemmen afhaakt en kiest voor een andere partij .
Leo Vlaar 05 March 2023
Beste mensen over 10 dagen is het dan eindelijk zover en heeft u voor 1 dag de macht in handen en het volledige kabinet Rutte 4 bij hun Kokosnoten dit is de idealen kans om de score te vereffenen verlies doet pijn . Ook als je niet van plan bent om te gaan stemmen of het nog niet weet waarop denk dan aan je kinderen en kleinkinderen , ouderen die na hun welverdiende pensioen nog moeten doorwerken omdat er geen geld is .
John Kosters 05 March 2023
Ja ga vooral stemmen op BBBeter of ook wel Build Back Beter. Trap er niet in.
Bram Altman 05 March 2023
Veel stoere praat hier over het wegstemmen van de heersende liegende en bedriegende kliek maar VVD en D66 staan er straks gewoon weer, met hun gristenknechtjes, de ja-knikkers van CDA en Christenunie. Allemaal onzinnig geneuzel hier maar niemand die echt de ballen heeft. Nederlanders zijn laffe lui die het wel best vinden zo en alleen op internet wat stampij durven te maken.
the_street 06 March 2023
BBB is het geesteskind van het reklamebureau 'Remarkable'. Google maar eens op de combinatie BBB en Remarkable. Laat de minnetjes maar komen, of verdiep u in de politiek voordat u gaat stemmen. https://remarkable.nl/opmerkelijk-nieuws/bbb-maakt-het-onmogelijk-geachte-waar-en-verwerft-zetel-in-de-tweede-kamer
wispelhuis 06 March 2023
Niks geks aan volgens mij, is dé manier om veel mensen te bereiken.
Peter Arnolds 06 March 2023
De BBB heeft de tweede B van burger gewoon erbij betrokken om extra veel stemmen te krijgen en verder niets. Het zal net zo aflopen als met de boerenpartij van boer Koekoek en co. Even schreeuwen langs de zijlijn en hier en daar wat stront op de weg en een paar jaar later is alles weer gewoon bij het oude en we gaan over tot de orde van de dag.
HermanJan 06 March 2023
Een premier die een vernietigend verslag over zijn handelen negeert ( gaswinning Groningen), die ouders in de toeslagen affaire in de kou laat staan, die de armoede in dit land en de inkomensverschillen heeft doen toe nemen, die maakt dat mijn kinderen geen huis kunnen krijgen als ze klaar zijn met studeren. Die zelfde kinderen laat afstuderen met een grote studieschuld. Het is een verschrikkelijke klere bende in de politiek. Minister voor klimaat en energie die godbetert de Zeeuwen twee extra kerncentrales door de strot wil duwen in een provincie die wordt bedreigt door het opkomende water. Het is werkelijk te verschrikkelijk voor woorden !
HermanJan 06 March 2023
Dus natuurlijk ga ik stemmen. Geen VVD Geen CDA Geen SGP Geen CU Geen GL Geen PVDA Geen PVV Geen FVD Geen BBB.
Ricardo76 06 March 2023
Ja ga maar weer eens stemmen dit keer. Ik heb ook maar 1persoon in Zeeland moeite zien doen voor ons Zeeuwen. Dus daarom geef ik mijn stem aan "India zandman" van de PVV teven een tactische stem aangezien PVV de 2e grootste partij is. Hoop 1 ding dat mensen nu eens onderzoek doen ipv tv kijken en weer in die leugens trappen. Maar zo als de peiling nu is. Is Vvd de grootste en Bbb de 2e partij? Echt of er klopt geen reet van? Of Nederlanders zijn echt zo dom? In beide gevallen mocht het toch vvd en bbb worden? Dan verdient Nederland het ten onder te gaan. En hoop ik oprecht dat het laatste beetje energy uit de economie gezogen wordt en we alle naar de kloten gaan. Want een dom volk krijgt wat hen toekomt. Vooral voor de wakkere en boeren... Bbb gaat jullie niet redden sowieso... Bbb is een zetelpikker. Maar ja.. zeg dat tegen dom Nederland die hun info van tv halen.. zijn dezelfde die dachten dat t vaccine hun ook zou helpen :⁠-⁠)
wispelhuis 06 March 2023
Ach ach ach Ricardo: En hoop ik oprecht dat het dan de dag zal zijn dat jij je verstand krijgt.
Mieppio 06 March 2023
Ricardo ga jij op de PVV stemmen, ben je wel wijs. Dat zijn een stelletje onnozele wezenloze figuren. Die hebben een grote bek, beloven van alles maar doen niets. Weg met die zooi.
Wim Dreves 06 March 2023
Voor alle blanco stemmers, die gaan in een pot en worden verdeeld, normaal hebben dan de grootste partijen hier baat bij, alleen maar ter info is in ons kiesstelsel zo geregeld
Peter Arnolds 06 March 2023
@Mieppio. Ik stem PVV. Ik ken de lijsttrekker van Zeeland van dichtbij en dat is zeker geen stuk onbenul of is onbetrouwbaar. Deze lijsttrekker is uiterst betrouwbaar, eerlijk en oprecht en doet wat is afgesproken. Zeeuwse politiek is heel wat anders als wat er in den Haag zich afspeelt.
Leo Vlaar 06 March 2023
Geachte burgers het zittende kabinet van VVD, D66, CDA ,ChristenUnie heeft u laten vallen als een baksteen wordt het nu niet eens tijd om de automatische stem piloot uit te zetten kies daarom a.u.b voor iets anders . Op 15 maart 2023 heeft het gewone volk maar 1 dag de tijd , macht in handen en al die politici bij hun kokosnoten het enigste wat voor hen een ware nachtmerrie en vreselijk pijn doet is om dik te verliezen ! . Laten we dat met zijn alle want samen staan we Sterk ! nu eens waarmaken we doen ook een beroep op de thuisblijvers om op die dag gewoon te gaan stemmen als klagen & protesteren niet helpt dan moet het anders .
wispelhuis 06 March 2023
Ik zie al op een keukenstoel staan Leo! :)
Mieppio 06 March 2023
zijn er nog andere stellingen ook ipv dit gezeik over stemmen ja of nee, we worden toch aan alle kanten gebeten hond of kat.
Leo Vlaar 06 March 2023
Moeten we het dan over Miep Huishoudservice Leeuwarden , Schagen, Apeldoorn en Zierikzee hebben ! keukenstoelen afsoppen valt daar ook onder Wispelhuis wie weet iets voor jou .
Leo Vlaar 06 March 2023
Beste mensen nog bedankt voor alle duimpjes
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.