Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik ga in bezwaar tegen mijn WOZ waarde

2.286 stemmen | Geplaatst op 4 maart 2023 | Website

Ja
26,5%
Nee
53,8%
Misschien
19,6%

Reacties (16)

The Dutch 3 weken geleden
Bezwaar maken bij een instantie? Heb je even een half jaar geduld...
famclaes 3 weken geleden
Het geeft een hoop gedoe en als je geluk hebt scheelt het 1 of 2 tientjes.
Kennie-L 3 weken geleden
Nee ik ga niet in bezwaar bij die taxatie-clowns, hier gaat het al vijftien jaar lang op en neer met die waarde, schommelt met €40000,- , het ene jaar erbij, het andere jaar er weer af. Ze gooien de stapel dossiers van de trap en welke ondersteboven terechtkomen worden verhoogd of zoiets.
Peritum ? 3 weken geleden
Niet de dagwaarde ( de werkelijke waarde) maar de verkoopwaarde wordt gehanteerd door de gemeenten. En dus gaan de prijzen door het tekort aan woonruimte omhoog en wordt een huis, bouwjaar 1947, energielabel G, dagwaarde van een ton plotseling geschat op twee ton ( lekker verdienmodel voor gemeenten). Met andere woorden, één grote oplichterij !
wispelhuis 3 weken geleden
De buurt waar ik woon (850 huisnummers) heeft 4 of 5 types woningen. Dus aan de WOZ waarde, zal je weinig kunnen veranderen, die ligt voor al die woningen wel gelijk.
Boefdeboef 3 weken geleden
Waarom zou ik bezwaar maken? Ik heb mijn aanlag nog niet binnen,dus ik weet mijn WOZ waarde niet. Dit had ik voor 1maart moeten weren, Dus ik hoef niets te betalen. Weer zo 900 euro verdiend. Gewoon op Schouwen Duiveland komen wonen goedkoper kan het niet.
geuze1972 3 weken geleden
Nou ik heb gelijk bezwaar ingediend want ik vind 51.7% verhoging nogal veel.
wispelhuis 3 weken geleden
Kijk hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/waardering-onroerende-zaken-woz/vraag-en-antwoord/woz-waarde-bepalen
Mieppio 3 weken geleden
Op Schouwen en Duiveland gaan wonen, man schiet op ben blij dat we er weg zijn. En je moet overal WOZ betalen en op schouwen duiveland weten ze de prijzen wel, niet te betalen. Ben blij dat we daar weg zijn.
velder 3 weken geleden
Prima hoor dat bezwaar maken maar doe het aub zelf direct bij de gemeente. De paar tientjes die je er zelf mee verdient is lekker. Die bureautjes pakken gelijk een paar honderd euro mee aan kosten die de gemeente moet betalen. En je weet waar dat verhaalt gaat worden. Juist bij U en mij.
Bram Altman 3 weken geleden
Belasting betalen over een huis waar je 30 jaar voor gewerkt hebt en wat je betaald hebt met geld waar al belasting over betaald is? Ja, zoiets kan alleen in een corrupte dictatuur als Nederland. Stapelen van belastingen, accijnzen en heffingen totdat iedere Nederlander, uitgezonderd het Haagse regime en hun geldgraaiende vriendjes, bij de voedselbank moet aankloppen. Zoals het terroristische World Economic Forum van Führer Klaus Schwab het propageert: 'Je zult niets bezitten, insecten eten en gelukkig zijn.'
waggel1 3 weken geleden
Bram, het wordt tijd voor een "brievenbusbelasting". BBB dus.
wispelhuis 3 weken geleden
BBBedrog: "Iedere vangst BBBeter - Zonder visserij géén gezonde zee!"
Farmer. 3 weken geleden
Bezwaar maken heeft in de regel geen zin omdat de WOZ waarde is gerelateerd aan de marktwaarde met dien verstande dat de uiteindelijk vastgestelde waarde -om zo veel mogelijk bezwaarschiften te voorkomen- iets onder de feitelijke marktwaarde zal liggen. Voor een hogere OZB opbrengst is het eenvoudiger om het tarief te verhogen.
ehietahoarn 3 weken geleden
Al bezwaar gemaakt. Kost niets dus je kunt je ook geen buil vallen. Ook al gaat het maar over € 160,- verschil, krijg ik het dan ga ik er leuke dingen mee doen. Krijg ik het niet dan heb ik pech gehad.
j-outermans 3 weken geleden
Gratis bezwaar gemaakt, no cure no pay, dit werdt berekend en meteen 200 euro verdiend. Even laten controleren, krijg je niets terug dien je het niet in en anders wel. 👍
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.