Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u uw belastingaangifte al gedaan?

2.732 stemmen | Geplaatst op 3 maart 2023 | Website

Ja
20.4%
Nee
79.6%

Reacties (20)

Zomervliegje 03 March 2023
Nee was een beetje lastig omdat DigiD het weer eens niet deed. Erg "grappig" want ik kon nergens in waar ik mijn DigiD voor nodig had. Overigens heb ik dit nu al 2 dagen.
fiat124sport 03 March 2023
Nee doe ik eind van de maand, altijd weer spannend vind ik krijg je terug of moet je betalen, en of het allemaal klopt heb ik grote twijfels in. Voor 130 tegen klimaat en stikstof onzin, stem ze weg , stem rechts. Verduurzaming is zinloos en onbetaalbaar je kan het klimaat niet verandereren. De opwarming is nu een feit maar over een tijd koelt het weer af. Je kan er miljarden en iedereen in de armoede stoppen en het landschap slopen en de auto;s vervangen voor schone nog slechter voor het klimaat elektrisch maar dat is emotieloos en zinloos. Dus bij de verkiezingen ga stemmen, niet stemmen is een weggegooide stem . Stem recht. Geen VVD die zijn links. BBB is goed maar kom je toch in de stikstofellende terrecht , Een fijne dag
wispelhuis 03 March 2023
Dat de webmaster hier eens een keer naar kijkt. Reacties die off-topic, kwetsend of beledigend zijn worden verwijderd. Als dit niet off-topic is?
fiat124sport 03 March 2023
Niks beledigends aan Wispelhuis. Je moet wel ergens tegen kunnen. Het is gewoon de waarheid. Als ik nou zou schelden of onwaarheden zou zeggen dan heb je helemaal gelijk maar dit is mijn vaste moto en ik wil dat het stopt want het stort ons in de armoede en ons mooie zeeland gaat er niet beter op worden door die zonneparken en windmolens en andere milieu onzin.
wispelhuis 03 March 2023
De stelling van vandaag is: Heeft u uw belastingaangifte al gedaan? Verder is Uw waarheid vér naast de echte waarheid. En de verkondig ik toch ook niet elke dag hier?
fiat124sport 03 March 2023
Nee Wispelhuis we hebben hier een heel groot probleem en dat is dat Nederland slechter en slechter begint te worden door excuses, onwaarheden over het klimaat, verbieden en afschaffen, kijk naar die zielige 60 km van gisteren, je mag niks meer. Dan zijn mooie polders verpest door windmolens en zonneparken. Door het te benoemen probeer ik mensen wakker te schudden en gelukkig heb ik ook heel veel mensen die het wel met mij eens zijn. Niks beledegends aan en altijd met respect maar wel de keiharde waarheid.
HermanJan 03 March 2023
Het is alleen niet de waarheid die u vertelt. Het is uw eigen waarheid. En die dringt u op aan anderen. Keer op keer weer zelf.
Rianne07 03 March 2023
Ik zou iedereen aanraden om elkaar op te zoeken die hier met elkaar in discussie gaan. Reageer gewoon 1x op de stelling en geen discussie. En nee ik heb nog geen belasting aangifte gedaan.
Peter D? 03 March 2023
Wat is de stelling?
Peter Arnolds 03 March 2023
Ik laat mijn aangifte altijd verzorgen door een erkend belastingadviseur, ik heb dit al 2 weken geleden gedaan toen de adviseur al over het nieuwe programma beschikte. Dus op 1 maart was het even voor het bedrijf op de knop drukken .@fiat124sport , nog even geduld en we gaan van 80km naar 60km per uur.
Peter D? 03 March 2023
Een stelling vormt het onderwerp van het debat. Een stelling moet de deelnemers prikkelen om hun mening te geven en daarom wordt een stelling nooit geformuleerd als een vraag maar geeft het juist een richting aan voor het debat.
C.J. de Loof 03 March 2023
U kunt de discussie staken, wat Fiat124sport schrijft is de waarheid even als dat 1+1=2, natuurlijk zijn hier linkse malloten die bij hoog en laag blijven beweren dat 1+1=3 en dat mag uiteraard! maar het maakt het niet minder fout! en nee ik heb mijn belastingaangifte nog niet gedaan en die van vorig jaar ook nog niet, doet mijn accountant en die loopt een beetje achter door de drukte.
Peritum ? 03 March 2023
Ja ik heb n’n aangifte gedaan en verheug me op de a.s. teruggave waardoor ik van een extra vakantie kan genieten.
Mieppio 03 March 2023
Wij kregen van de belasting adviseur bericht dat we het konden inleveren, en dat is ongeveer 1 februari dus is al lang en breed weg. We weten ook al wat we terug krijgen. Goede belasting adviseur hebben we en nog betere boekhouder.
sooldleg 03 March 2023
Nee, nog geen aangifte gedaan. Ik heb er geen haast mee en heb al wel zelf de berekening gemaakt. Zoals elk jaar krijg ik ook dit jaar weer terug. (Komt hoofdzakelijk door het niet gebruikte deel van de vrijstellingen/heffingskortingen en is telkens toch weer een lekker bedrag).
GeelHesje 03 March 2023
Het heeft geen enkele zin om aangifte te doen van aanslagen als de organisatie die de aangifte in behandeling neemt dezelfde is als die de aanslagen pleegt.
sooldleg 03 March 2023
Wat ik wel oneerlijk vind en zeker voor de jongeren (vakantiebaantje), dat als de belastingdienst in eerste instantie al weet, dat de persoon terug krijgt er GEEN verzoek om aangifte te doen wordt gedaan, maar als er belasting betaald moet worden, ze er als de kippen bij zijn. Geldt ook voor mensen met alleen AOW en een pensioentje. Er blijft zeker weten heel veel geld liggen................Wat ook in ogenschouw genomen mag worden, is dat de aftrekposten in de loop der jaren minder en minder zijn geworden en de drempels meer en meer zijn verhoogd. ((Begrafeniskosten, de premie, de ziektekosten (eigen bijdragen, verplicht eigen risico en noem maar op)).
dutchy71 03 March 2023
Waar is de nieuwe Robin hood, Die zou op de dag van vandaag zijn werk wel hebben lol.
wijari 03 March 2023
Als je geen geld bezit hoeft dat ook niet. Wat flauw he, dat ben ik nu ook. Kreeg de rekening voor Gas en Stroom.
Kennie-L 03 March 2023
Op 1 maart, half vijf uit bed, bakkie gezet, belasting ingevuld en om kwart over vijf lag ik er weer in. Niemand voor nodig en ik krijg altijd maximaal terug. Wijari heeft nu het zo duur is zoveel respect voor gas en stroom dat ze het met een hoofletter schrijft.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.