Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kunstmatige intelligentie onwikkelt zich in hoog tempo.

3.034 stemmen | Geplaatst op 15 januari 2023 | Website

Mooie ontwikkeling!
7.3%
Voorzichtig mee omgaan
36.4%
Ik hou het liever menselijk
56.3%

Reacties (16)

Ron625 15 January 2023
Het kan een uitkomst zijn,maar we moeten er voorzichtig mee omgaan. Zodra een computer ook een bewustzijn krijgt, kan hij zich gaan verzetten tegen de mensen, met alle gevolgen van dien.
fiat124sport 15 January 2023
Al die technieken en nieuwe dingen hoeven voor mij niet perse straks is er weer minder werkgelegenheid en zo. Verder stoppen met klimaat en stikstofonzin voor 130 stop de onbetaalbare verduurzaming en stop subsidie elektrische auto's en geef dit aan armoede bestrijding. Stem slim in maart uw eerste kans om dit belachelijke kabinet te laten vallen . Zorg dat het weer beter gaat worden in nederland met betaalbare gezondheidszorg, geen klimaat gedram meer enzovoort. Voor gas. Tegen zonneparken en windmolens
Farmer. 15 January 2023
Verdergaande kunstmatige intelligentie is niet alleen niet te stoppen maar is natuurlijk ook een goede ontwikkeling die het leven en het werk van de mens op veel terreinen kan vereenvoudigen en met veel minder inspanning. De computer is daar natuurlijk al een goed voorbeeld van. Natuurlijk kleven er ook bezwaren aan, maar dat kan in regelgeving verder worden vastgelegd lijkt mij.
Rippertje 15 January 2023
FF kijken wie ik weer op de kast kan krijgen , dit is allang bezig men ziet alles weet alles dus tegen verzetten gaat niet meer
Tinus Rukwind 15 January 2023
we krijgen voorbeelden genoeg van onze Regering hoe dat werkt, daar hebben ze allemaal het WEB licht gezien
Peritum ? 15 January 2023
Kunstmatige intelligentie is gemaakt door de mens, gebruikmakend van logaritmen en data verzameld in de loop der jaren. Maar of dit de werkelijkheid echt weergeeft en of kunstmatige intelligentie hiermee kan werken betwijfel ik. Het ‘ menselijke aspect ‘ wordt vaak vergeten en is een proces dat in een fractie van een seconde de uitslag van iets kan veranderen, iets wat kunstmatige intelligentie niet kan berekenen. Ik hou het bij menselijke intelligentie ook al is deze bij velen ver te zoeken of niet aanwezig.
sooldleg 15 January 2023
Kunstmatige intelligentie, zal altijd beheerst worden door (een groep) mensen met een hoger IQ en zal daaraan altijd ondergeschikt aan zijn. Het grootste gevaar, zit hem dan ook in die (groep) mensen die het besturen/gebruiken. Misschien op sommige aspecten nog wat af te remmen, doordat we als mensen wat minder data toeleveren en er wellicht er al wat rekening mee kunnen houden, met hetgeen ons te wachten staat.
sooldleg 15 January 2023
Uiteindelijk, zijn we er zelf debet aan en roepen het over ons zelf af.
Kaiser 15 January 2023
zou voor sommige reageerders een uitkomst zijn
sooldleg 15 January 2023
Nee, u ziet hierbij over het hoofd, dat die reageerders niet meer hun eigen mening meer zouden geven, maar de mening van anderen, die gebaseerd is op data en de door hun toegepaste logoritme.
CharLeeWillemsz 15 January 2023
Jaja. En Nederland wordt ook steeds slimmer dus wellicht kunnen we dalijk eens wat vooruitziende besluitvorming tegemoet zien - grinnik :)
GinaHeynze 15 January 2023
Persoonlijk vind ik het een geweldig iets. Het moet alleen vaak nog wel geperfectioneerd worden. Zelf gebruik ik momenteel een programma om afbeeldingen te ontwerpen. Alles wat in mijn fantasie opkomt zet ik erin als een prompt en van hetgeen er uit komt valt je mond soms open van verrassing/verbazing.
CharLeeWillemsz 15 January 2023
Vanavond op Discovery zie ik in notabene een gespecialiseerd nautisch programma 'chemical tanker' vertaald naar chemische tanker. Wanneer dat 'mensenwerk' is mag van mij een computer t overnemen als die t woord chemicaliëntanker wél kent.
CharLeeWillemsz 15 January 2023
En voor ron625: alsof ie ons nu al niet naait die computer en geef m ns ongelijk!
J.L.G 16 January 2023
En ja hoor, daar gaan we weer. Dit forum wordt weer gebruikt om tegen elkaar bezig te zijn. Ik wens jullie allemaal een fijn 2023 toe. Tot nooit weer op dit forum, wat een kleuterbende is dit.
GeelHesje 16 January 2023
AI is het slechtste (in de zin van slecht - het kwaad) wat de mens ooit gemaakt heeft! Als we dit niet stoppen dan gaat AI werkelijk alles tot in detail in ons leven bepalen. Iets dat ons tot dienst zou moeten zijn gaat ons dan volledig tot slaaf maken en feitelijk "het nut" van mensen op deze Aarde vernietigen. AI is een zeer slechte - ik zou zelfs willen zeggen puur satanische - ontwikkeling en dient het liefst gisteren gestopt te gaan worden!!!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.