Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jongen (9) per ongeluk door moeder vergeten op tankstation

2.993 stemmen | Geplaatst op 11 januari 2023 | Website

Oopss, foutje
40.8%
Heb ik ook wel eens gehad
4.2%
Het is een schande!
55%

Reacties (16)

Zeeuwleeuw 11 January 2023
Wat moet je hier nu op zeggen? Mijn eerste gedachte was oerdom en schandalig, maar we weten niet hoe het exact gegaan is. Misschien is de jongen terwijl zijn moeder afrekende even uit de auto geglipt en naar het toilet gegaan en is zijn moeder nietsvermoedend ingestapt en weggereden. Zo iets kan ik mij nog wel enigszins voorstellen. Na even gereden te hebben kom je er dan ineens achter dat je zoontje niet meer achterin de auto zit. Dan slaat de paniek toe en ga je actie ondernemen om hem te vinden. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen!
wispelhuis 11 January 2023
Met behulp van Nederlanders die daar ook in de buurt waren, kon de jongen aan de politie uitleggen dat hij naar het toilet was gegaan terwijl zijn moeder ging tanken en betalen. Toen hij terugkwam, was zijn moeder weggereden.
fiat124sport 11 January 2023
We weten de situatie niet waarschijnlijk uitgestapt niet verwacht en gereden in de haast. Vreemd onderwerp. Tot slot tegen klimaat en stikstofonzin voor 130 stop de onbetaalbare en onhaalbare verduurzaming stem slim in maart uw eerste kans om dit kabinet te laten stoppen. Fijne dag
Zomervliegje 11 January 2023
Hoor je wel vaker maar dat begrijp ik totaal niet. Ook al zou mijn kind zijn gaan plassen als je in je auto zit zie je toch dat je kind er niet is?. Nee nooit begrepen dit soort situaties.
fiat124sport 11 January 2023
Stel het kind slaapt op de achterbank en je hoort hem niet je stapt in kijkt niet naar achter want je verwacht je kind zit daar nog ik denk kan gebeuren. Het is niet goed maar het gebeurt. Voor gas, stop subsidie elektrische auto en geef dit aan armoede bestrijding
Peritum ? 11 January 2023
Dit jongetje verdient een nieuwe ‘ moeder ‘, één die haar kind altijd en overal op de eerste plaats plaatst. Als je de ca. twee vierkante meter inhoud van je auto niet in een oogopslag kunt overzien is er echt iets mis en dien je zeker niet deel te nemen aan het verkeer waar goed overzicht en oplettendheid essentieel is.
Zweistein 11 January 2023
Ze hadden beter de webmaster een keer kunnen vergeten. Wat een onzinstelling weer. Wanneer je dergelijke stellingen durft te poneren heb je duidelijk een minachting voor je lezers hiervan. Sla de krant open of open de nieuwssite op je smartphone of tablet en lees wat er speelt b.v. polarisatie, prijsstijgingen , Europese wetgeving enz. Heel iets anders dan een vergeten kind wat even later weer wordt opgepikt.
GinaHeynze 11 January 2023
Dat kan gebeuren. Tegenwoordig wachten ze niet meer braaf in de auto tot er getankt is. Ik had ook een kennis en die reed motor en die vergat bij het tanken dat zijn vrouw er ook nog op moest. Kan zomaar gebeuren. heb je voor later wel een leuk verhaal :))
ierist 11 January 2023
Iedereen vergeet wel eens iets. Kan gebeuren. Het is allemaal goed gekomen gelukkig.
GinaHeynze 11 January 2023
Ik ben het er niet mee eens dat een kind ALTIJD en OVERAL op de eerste plaats moet komen. Ze heeft ook nog een eigen leven. Het is verder misschien een hele goede moeder. Ik heb wel gekkere dingen gehoord zoals een vader die zijn kind vergeet naar de crèche te brengen en gaat werken en zich uren later bedenkt dat zijn peuter nog in de auto zit. Als zij tankt moet dat kind gewoon blijven zitten en niet gaan plassen zonder iets te zeggen. Missertje in de opvoeding.
Mieppio 11 January 2023
Een kind van 10 jaar heeft nog niet echt overal en altijd een een eigen leven. En als je als moeder gaat tanken dan zie je of merk je toch als je bij de auto terug komt van betalen dat je zoon ( of dochter ) niet meer in de auto zit of zie ik dat verkeerd. Een kind mag gewoon gaan plassen en op die leeftijd zeggen ze dat meestal wel dat ze naar toilet moeten, dus weet je als je terug komt dat hij of zij er naar toilet is gegaan en wacht je even tot het terug is. Zo simpel is dat.
Fatsoen 11 January 2023
Voordat je wegrijdt, al helemaal op een vreemde plek en in buitenland, check je natuurlijk eerst je kind, als 1ste of hij/zij de autogordel wel omheeft. Dat heet verantwoordelijk zijn. Een foutje kan, dit is geen foutje maar gewoon heel erg onoplettend en dom.
Frans39 11 January 2023
Wat een deugneuzen hier toch weer. Iets vergeten kan ons allemaal overkomen en dat kan iets heel onbelangrijks zijn of iets belangrijks. Daar houdt ons geheugen geen rekening mee. We zijn gewoon mensen. Dit is dus een foutje want het had geen nare gevolgen.
GinaHeynze 11 January 2023
@Mieppio...Ik bedoel de moeder natuurlijk.
wijari 11 January 2023
Toen? mijn vriend reed op een bromfiets, ik mocht achterop hij reed weg en daar stond ik. Leuk toch! Een kind van negen heeft echt al een eigen leven, moeten nog bijgestuurd worden dat wel ging met de benenwagen naar school half uur drie kwartier lopen over besneeuwd land slootjes heerlijk toch met ijs. Vind dat sommige kinderen in de watten gelegd worden. Je kan het niet te vergelijken. Graag reacties zonder mensen die alles beter weten,
C.J. de Loof 11 January 2023
Kan gebeuren hoor...... ik bracht auto voor onderhoudsbeurt naar de garage, bellen ze een uur later op dat er nog een teckel op de achterbank lag te slapen, ik vond het niet zo'n probleem, de monteur ook niet alleen mij eega had er een andere mening over. :-(
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.