Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bent u van zorgverzekering gewisseld?

2.283 stemmen | Geplaatst op 10 januari 2023 | Website

Jazeker
6.2%
Nee
93.8%

Reacties (18)

Tinus Rukwind 10 January 2023
Nee je wordt altijd door de zelfde hond gebeten
fiat124sport 10 January 2023
Nee ook iets waar zo snel mogelijk een eind aan moet komen de belachelijk hoge kosten aan zorg en dan ook nog eigen risico. Tot slot tegen klimaatonzin, stiksofwaanzin voor 130 tegen elektrische auto,s Althans dat je subsidie hier voor krijgt stop de onbetaalbare en zinloze verduurzaming.Stem juist bij de eerste verkiezing in maart laat dit kabinet vallen
Kaiser 10 January 2023
nee, zal het nooit doen ook , mijn vrouw is 20 jaar lang ernstig ziek geweest , nooit een cent hoeven bij te betalen ,dus waarom voor een paar euro overstappen
GinaHeynze 10 January 2023
Nee. Wel aan gedacht. Ik zie net dat ik alleen voor mezelf 219 euro betaal bij CZ. Dat begint toch wel de pan uit te rijzen.
mr. Puma 10 January 2023
uiteraard, dezelfde hond van Tinus zorgt er voor dat ik wel regelmatig overspring. Mijn laatste verhoogde met meer dan € 10,00 euries. Dus zolang we geen signaal afgeven aan die criminele verzekeraars en Den Haag zal het buitensporig hoger worden. En de reden is o.a. dat we allemaal mee moeten betalen voor alle gelukszoekers die momentele hierheen komen. Dat wordt erin mee gecalculeerd. En dan nog de schande van de strijd tussen o.a. apotheken en de criminele verzekeraars. Alles over onze ruggen.
Zeeuwleeuw 10 January 2023
Nee, wij zitten al jaren naar volle tevredenheid bij de DSW. Prima voorwaarden, schappelijke prijzen, uitbetaling van declaraties is altijd dezelfde dag bij digitaal indienen en binnen 1 dag na het per post opsturen. In tegenstelling tot de 4 bekende grootste zorgverzekeraars, die dan ook weer onder allerlei andere namen met exact dezelfde voorwaarden opereren, zet de DSW zich juist in voor betere zorg voor minder geld. Hun directeur is sociaal betrokken en vindt dat er heel veel moet verbeteren in dit wereldje van mateloze hebzucht en machtsmisbruik waarbij we ons met zijn allen blauw moeten betalen en mensen uitgebuit worden met soms extreem dure behandelingen en medicijnen en het vaak meer om de omzet, aantallen en financiële winst draait dan om goede zorg verlenen. Als klein protestgebaar verlagen zij vanouds het "eigen risico" steevast met 10 euro. Dus wij blijven gewoon lekker bij de DSW.
Karel33 10 January 2023
Overstappen? Nee. Het is een soort stuivertje wisselen--ik zit al heel lang bij dezelfde verzekeraar en wordt altijd correct geholpen. Ik weet wat ik nu heb--krijg ik dat ook bij een ander?
J.L.G 10 January 2023
Veranderen van Nederlandse zorgverzekeraar heeft vaak geen zin, ze zijn zo wie zo verschrikkelijk duur. Of te wel een van de duurste verzekeraars van de wereld. In heel veel landen is de zorg zelfs gratis of een kleine bijdrage. In dit land betalen we eigenlijk het meeste voor een ander en tegenwoordig zelf voor degene die nog nooit iets aan deze maatschappij hebben bij bijgedragen. In sommigge gevallen begrijp ik dat, maar in vele heb ik toch wel mijn vraagtekens. Dat het verplegendpersoneel meer loon moet hebben is logisch maar dat de top er met tonnen worden betaald is een schande. En maar graaien uit die pot met een strak gezicht alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Tja wat kun je verwachten van een Rutte maatschappij. Nee veranderd ben ik niet, betalen aan deze verzekering ben je verplicht, dus is het zinloos. Het is weer eens een 7 vinkjes gevalletje, om dat zij dat beslissen voor het eigen gewin.
Zeeuwleeuw 10 January 2023
Zorg zou moeten gaan om gezondheid, genezing, welzijn, het voorkomen van ziektes en goede eerlijke voorlichting. Maar "zorg" is gemaakt tot een enorm lucratief verdienmodel met "marktwerking", waarbij een bepaalde groep extreem veel geld bij elkaar graait en de burger moet er verplicht dik voor betalen. De zorg is toch geen markt!
sooldleg 10 January 2023
Nee, uiteindelijk zijn het allemaal geldzuigers, winstjagers, die onder het mom van de voorwaarden van de NZA hun witteboordencriminaliteit, naar believen mogen toepassen. Er zou zeker wel eens onderzoek gedaan mogen worden naar kartelvorming, maar dat is voor een enkel individu nu eenmaal niet haalbaar. Dus slikken en stikken maar weer, sinds dat het verheven werd tot "vrije marktwerking", achteruit is gevlogen.
Peritum ? 10 January 2023
Tja, die Hoogervorst heeft nogal wat op z’n geweten ! En hij en de verzekeraars spinnen geen garen maar zijde voor zichzelf door deze veranderde ‘ zorgverzekering ‘ en laten diegene die zorg nodig hebben in armoede en uitgeklede zorg achter. ‘ Wanbetaler ‘ is het product van marktwering bedacht en tot uitvoer gebracht door bovenstaand.
sooldleg 10 January 2023
Jawel, ons aller geliefd kikkerland, kan er trots op gaan, dat zorgverzekeraars overwinsten boeken. Veel meer dan de door de wet gestelde buffers. Dat ze van rottigheid niet meer weten wat ze met zoveel geld aan moeten en dat er in het verleden al sprake was om het uit te keren aan "aandeelhouders". Dat ze zg. de premie minder verhogen en het betalen uit "eigen middelen". Ze kunnen er trots op gaan dat heel veel mensen geen vervolg kunnen geven aan behandeling van hun kwaal, vanwege het belachelijke " verplicht eigen risico ". Dat mensen die hun zorg niet kunnen betalen een flinke boete krijgen, die ze ook niet kunnen betalen en daardoor steeds dieper in de stront zakken. Dat iemand van pas 18 jaar geworden, verplicht is tot het betalen van een belachelijke, maandelijkse premie, terwijl de verdiensten niet eens navenant zijn en het "verplicht eigen risico" ook bij hun een grote barriere vormt. Om maar te zwijgen, van het geen er steeds minder en minder vergoed wordt of een eigen bijdrage word vereist........ Ja, Nederland je kunt je weer op de borst slaan en poets vooral je schil weer op, terwijl het klokhuis verder verrot.
wijari 10 January 2023
Nee wij blijven bij de zelfde zorg verzekering, jammer dat het nodig is dat alles duurder is geworden ! ?
wispelhuis 10 January 2023
Nee, ik blijf zitten waar ik zit. Net zoals ik blijf zitten in Nederland, waar natuurlijk niet alles perfect is, maar ik toch niet willen ruilen en het lang niet zo erg is als de zeikerds hier elke dag beweren.
Karel33 10 January 2023
Het is zo simpel. Als ONS belastinggeld gebruikt zou worden in ons land zou er geen peperdyure zorg zijn--zou iedereen een fatsoenlijk loon verdienen--zouden brandweer--politie enz voldoende middelen hebben en zou de gas-schade in groningen al lang zijn verholpen. Maar het haagse zooitje helpt veeeel liever het buitenland--geeft graag miljarden aan zeiklenski, speelt graag voor sinterklaas en als het eigen volk om extra steun vraagt komen ze met de dooddoener: "we hebben er geen geld voor"
C.J. de Loof 10 January 2023
Voor dit veel te dure systeem was je particulier of ziekenfonds verzekerd en daarbij werd er ook door de artsen duidelijk anders gehandeld als je particulier verzekerd was ! de goeie ouwe tijd!
Bram Altman 10 January 2023
Het hele zorgverzekeringskartel afspeuren om ergens een cent goedkoper uit te zijn? Zinloos, maar wel weer een manier om het domme stemvee bezig te houden en ze de indruk te geven dat je je eigen keuzes mag maken. Basispakket is overal hetzelfde. Verder is het een schimmige wereld van verzekeringsspeculanten en groot geld verdieners. En ook al betalen we inmiddels een vermogen voor de verzekering de zorg holt met een rotgang achteruit. Je moet het met goedkope dokter vervangers doen, praktijkondersteuners genoemd. Want het grote geld verdwijnt in de zakken van managers die geen benul van zorg hebben maar een financiële opleiding hebben. De niet-wegbezuinigde zorgverleners zitten tegen een burnout aan of zijn aan het solliciteren buiten de zorg. Ja, de maatschappij is doodziek en staat op het punt van instorten. Zorg, onderwijs en openbare veiligheid zijn de favoriete bezuinigingsslachtoffers van de Haagse dictatuur. Om de gestolen miljarden vervolgens te spenderen aan zaken waar het Nederlandse klootjesvolk geen profijt van heeft. Burgeroorlogen, staatsgrepen en anarchie liggen op de loer in heel West-Europa waar de situatie niets beter is dan in Nederland.
BigF666 10 January 2023
das het voordeel van bij de zuiderburen werken; 260 euro, inclusief aanvullende pakket : 260 euro... PER JAAR !!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.