ZeelandNet als beste getest

ZeelandNet

Prijzen en prestaties van ZeelandNet

We doen het al jaren met regelmaat heel goed in diverse tests.
Bijvoorbeeld in onderzoeken van de Consumentenbond, tests van TROS Radar, de website van het jaar verkiezing en in diverse kranten en bladen.

Providertest Consumentenbond

De Consumentenbond bewaakt de kwaliteit van internetproviders met een gebruikerspanel. De 10.000 leden geven om de twee maanden hun ervaringen door.

Bekijk de testuitslag
op de website van de Consumentenbond

2012

Dec '12: Beste provider 2012

I

n december 2012 zijn we opnieuw door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste provider van Nederland. Dankzij deze mooie uitslag zijn we geheel 2012 tot de beste provider van Nederland verkozen. Voor zowel de combinatie internet en telefonie (dual play) als internet, telefonie en digitale tv (triple play) scoren we een 8,2.

Okt 2012

Okt '12: Een 8.3 gemiddeld

O

pnieuw kiest het panel van de consumentenbond ons weer als beste provider. De kwaliteit van het internet, telefonie en digitale tv krijgen elk een 8,3. Op televisiegebied scoort ZeelandNet het beste: 92% zonder storingen

Aug 2012

Aug '12: Beste in 'triple play'

D

ELTA/ZeelandNet is weer terug te vinden als beste provider met de combinatie internet, bellen en digitale tv ('triple play') en voor digitale tv afzonderlijk. DELTA/ZeelandNet scoort drie maal boven de 8 met 'triple play'; de kwaliteit van het internet krijgt een 8,2, de kwaliteit van telefonie krijgt een 8,1 en de kwaliteit van digitale tv krijgt een 8,3.

“  Dankzij deze mooie uitslag zijn we geheel 2012 tot de beste provider van Nederland verkozen  ”

Mei 2012

Mei '12: Beste provider

Z

eelandNet krijgt van het gebruikerspanel van de consumentenbond dit keer een 8 als totaaloordeel. Hiermee staan we opnieuw aan kop in de providermonitor. Naast internet en telefonie onderzoekt de Consumentenbond tegenwoordig ook de combinatie internet, bellen en digitale TV ('triple play'). We zijn bijzonder trots dat wij ook met deze productcombinatie als beste uit de bus komen (7,9).

Februari 2012

Feb '12: Gedeelde eerste plaats

D

eze editie van de Providermonitor deelt ZeelandNet de 1e plaats met Solcon, Tele2 en XS4ALL. Internetstoringen eind 2011 hebben ertoe geleid dat het cijfer voor de kwaliteit van de internetverbinding deze keer laag uitvalt. Positief is daarentegen dat ZeelandNet als beste uit de test omgaat met storingen.

2011

December 2011

Dec '11: Beste provider

Z

eelandNet staat een jaar lang op nummer 1 in de Providermonitor, met een halfjaargemiddelde van een 8,2. Dit is een ongelooflijk mooi resultaat waar we erg trots op zijn, juist omdat het een publieksprijs is! ZeelandNet behaalt met het onderdeel storingsvrij de 2e plaats, alle overige onderdelen de 1e plaats! Scores op de individuele testonderdelen: Kwaliteit internetverbinding (8,3), Kwaliteit telefoonverbinding (8,5), Percentage storingsvrij (82), Omgang met storingen (8,3), Algemene tevredenheid (8,3) en Prijs/kwaliteit (7,4).

“  Op de individuele testonderdelen scoort ZeelandNet telkens beter dan de overige providers  ”

Oktober 2011

Okt '11: Beste provider

O

ok deze maand staat ZeelandNet weer op nummer 1! Op veel individuele testonderdelen scoort ZeelandNet hoger dan de landelijke providers: Kwaliteit telefoonverbinding (8,5), Omgang met storingen (8,3), Algemene tevredenheid (8,3) en Prijs/kwaliteit (7,4). De algemene score in de meest recente Providermonitor is een 8,2.

Augustus 2011

Aug '11: Beste provider

Z

eelandNet gaat een half jaar lang aan kop in de Providermonitor van de Consumentenbond! Nieuwkomer Solcon staat op een gedeelde tweede plaats met XS4ALL. Zowel over de maanden mei en juni (8,2) als over het gemiddelde van de afgelopen zes maanden (8) behaald ZeelandNet de hoogste score. Op de individuele testonderdelen scoort ZeelandNet telkens beter dan de overige providers. Hier volgen de scores: Kwaliteit internetverbinding (8,4), Kwaliteit telefoonverbinding (8,4), Percentage storingsvrij (87), Omgang met storingen (8,3), Algemene tevredenheid (7,9) en Prijs/kwaliteit (7,3).

Juni 2011

Jun '11: Beste provider

Z

eelandNet behoudt de nummer 1 positie in de Providermonitor. Voor de derde achtereenvolgende keer komt ZeelandNet als beste provider uit de test. Zowel over de maanden maart en april als over het gemiddelde van het afgelopen half jaar heeft ZeelandNet de hoogste score behaald met een 8.

April 2011

Apr '11: Beste provider

V

oor de tweede keer op rij eindigt ZeelandNet op de eerste plaats in de Providermonitor met een totaalscore van een 7,9. Na 20 achtereenvolgende keren ongeslagen te zijn, moet XS4ALL de nummer 1 positie afstaan aan de Zeeuwse provider. Wij zijn enorm trots op dit resultaat en doen er alles aan om deze positie te handhaven. Dit zijn de meest actuele scores: Kwaliteit internetverbinding (8,2), Kwaliteit telefoonverbinding (8,1), Percentage storingsvrij (84), Omgang met storingen (7,7), Algemene tevredenheid (7,9) en Prijs/kwaliteit (6,9).

“  Een ongelooflijk mooi resultaat waar we erg trots op zijn  ”

Februari 2011

Feb '11: Beste provider

I

n de Providermonitor van de Consumentenbond deelt ZeelandNet deze maand de 1e plaats met XS4ALL. We scoren een 7,8 op basis van de gemiddelde score over de afgelopen zes maanden. Op de individuele testonderdelen scoort ZeelandNet het volgende: Kwaliteit internetverbinding (8,2), Kwaliteit telefoonverbinding (8,4), Percentage storingsvrij (80), Omgang met storingen (8,1), Algemene tevredenheid (8,1) en Prijs/kwaliteit (7,3).

TROS Productradar

In de Product Radar worden producten en diensten uitgebreid beoordeeld door een testpanel (ruim 100.000 leden) en door websitebezoekers.

Bekijk de testuitslag
op de website van Tros Radar

ZeelandNet als beste getest

A

bonnees van internetprovider ZeelandNet zijn het meest tevreden in vergelijking met klanten van andere providers. Dat blijkt uit een rondgang van het consumentenprogramma Radar.

Het programma liet 41.000 mensen een enquête invullen over internetproviders. 763 mensen beoordeelden ZeelandNet en gaven een eindcijfer van 7,6.

De providers werden onder andere beoordeeld op stabiliteit, wachttijd en deskundigheid van de helpdesk. ZeelandNet-abonees zijn het meest te spreken over de administratie, de wachttijd kreeg de laagste score. Tweede in het onderzoek werd XS4ALL met een 7,4. Deze provider werd beoordeeld door 1658 abonnees.

TROS Radar: internetproviders

Bekijk de TV-uitzending

Website van het jaar

Jaarlijks terugkerende publieksprijs waarbij stemmers hun mening geven over de inhoud, de navigatie en het ontwerp.

Bekijk de testuitslag
op de website van het jaar pagina

ZeelandNet beste website in de
categorie telecom!

T

ijdens een feestelijk gala in de beurs van Berlage in Amsterdam heeft ZeelandNet op 10 november 2011 de prijs gewonnen voor beste website van het jaar. De titel "Website van het Jaar" is het ultieme bewijs dat een site uitblinkt in gemak en gebruiksvriendelijkheid.

Dit jaar kon in 21 categorieën worden gestemd, waarbij stemmers werd gevraagd hun mening te geven over de inhoud, de navigatie en het ontwerp van de deelnemende websites. Er zijn meer dan 700.000 stemmen uitgebracht.