Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DELTA investeert in Zeeland

1623 km glasvezel in de Zeeuwse grond

delta logo

Koploper in Nederland

Met ons Zeeuwse netwerk zijn we nu koploper in Nederland. Daar zijn we trots op! Door meer glasvezel aan te leggen gaan we ervoor zorgen dat dat zo blijft. Dit jaar legt DELTA 1623 km glasvezel in de Zeeuwse grond. En daar sluiten we 1280 straten op aan. 40.000 huishoudens zijn dan al klaar voor de toekomst met glasvezel.

De aanpak

Waar wordt glasvezel aangelegd?

Aanleg wordt gefaseerd uitgevoerd

Plaatsen in Zeeland waar glasvezel door DELTA wordt aangelegd

Meer weten over jouw woonplaats?

Bekijk de wijkplanning op delta

Waarom glasvezel?

Voor hetzelfde geld supersnel & stabiel internet
keyboard_arrow_down

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!

Zoomen, Netflixen én gamen? met glasvezel kun je meer tegelijk doen
keyboard_arrow_down

We doen steeds meer dingen tegelijk online. Gamen, Netflixen, bestanden downloaden, met glasvezel internet kunnen meerdere mensen in een gezin probleemloos online. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan. Online gamen doe je ook het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Dezelfde download- en uploadsnelheid
keyboard_arrow_down

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig... en snel!

Wat onze klanten zeggen over glasvezel

Quinten van der Zande 48 jaar
19 januari 2021

Na mijn werk als content- en communitymanager mag ik graag een uurtje (of 3 ;) ontspannen door de strategy game ‘World of Tanks’ te spelen. Bij mijn vorige provider werd ik steeds afgeleid door een crappy verbinding. Dankzij Delta fiber heb ik nu een perfecte glasvezelverbinding. Nooit meer lag! Ik kan me nu helemaal focussen op de game.

Marjolein Koevoet 52 jaar
13 februari 2021

Ik werk nu al maanden vanuit huis. Voor mij is het daarom erg belangrijk dat ik een snelle en stabiele internetverbinding heb. Met glasvezel van Delta Fiber hebben wij nu een snelle en stabiele internetverbinding. Ik ben zeer tevreden!

~CaTLover~ 26 jaar
21 maart 2021

Het is toch supervet dat je 1 Gigabit per seconde up- en download snelheid kunt krijgen? Thanks @deltafiber!

Ontvang advies over jouw glasvezelaanbod

Advies op maat aanvragen

Vraag nu advies aan

Onze adviseurs bellen je zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken.

Chat met de klantenservice

Neem zelf contact op

Bel 0118 - 22 55 66, of bezoek een van de DELTA-winkels in Middelburg, Goes, Terneuzen of de Media Markt.

Over glasvezel internet bij DELTA

DELTA is al jaren dé telecomprovider van Zeeland en groeit nu ook hard buiten de provincie. Door heel Nederland leggen we nieuwe glasvezelnetwerken aan en daarop zijn inmiddels al ongeveer 7000.000 woningen en bedrijven aangesloten. Zo maken we voor steeds meer mensen snel en stabiel internet toegankelijk. DELTA gaat verder en blijft het netwerk ook in de komende jaren ontwikkelen!

Bezoek de klantenservice op delta.nl voor technische vragen over glasvezel.