Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

DELTA opnieuw beste uit test Consumentenbond

Samenvouwen
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • DELTA opnieuw beste uit test Consumentenbond

    Klik op de afbeelding voor grotere versie  Naam:  Bekeken: 0 Grootte: 135,1 Kb ID: 190534??

    De feestdagen zijn alweer een tijdje voorbij, maar het feest gaat bij ons nog even door! We zijn door de Consumentenbond opnieuw gekozen tot beste provider van Nederland voor internet, tv en bellen via de kabel, en daar zijn we erg blij mee!


    Nadat we in het tweede kwartaal van 2020 al als beste uit de test kwamen, doen we dat in het vierde kwartaal opnieuw. De Consumentenbond vroeg ruim 7500 consumenten naar hun ervaring met hun provider voor internet, tv en bellen en maakte op basis daarvan een score voor verschillende onderdelen.

    Providerwaardering en televisie het beste van alle providers
    Dat klanten ons waarderen blijkt: onze providerwaardering is het hoogst van alle aanbieders met een 8,3! Voor de kwaliteit van onze televisie scoren we een 7,4, ook het hoogst van alle providers. Daarnaast scoort de kwaliteit van onze telefonie een 8,4, en kabelinternet een 8,1. Alles bij elkaar opgeteld, scoren we een 7,9 gemiddeld. Een prachtig rapportcijfer dus!




    Wil je de volledige testuitslag voor DELTA en Caiway op je gemak nalezen? Zie hieronder, of ga naar de site van de Consumentenbond.
    Laatst bewerkt door TimE; 5 Feb 2021, 15:59.

Om te reageren, moet je eerst .

verwerken...
X