Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

AVM gelooft in fibertrend

Samenvouwen
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • AVM gelooft in fibertrend

    Nu in heel Nederland inmiddels meer dan 5,3 miljoen van de ruim 8 miljoen huishoudens op glasvezel zijn aangesloten, wil AVM niet achterblijven en komt het met de Fritz!Box 5590 Fiber op de proppen.

    De Fritz!Box 5590 Fiber moet volgens de maker het volledige scala aan Fritz!Box-functies op je glasvezelaansluiting bieden en verschijnt in twee varianten: de AON en de XGS-PON versie. Het jongere broertje de Fritz!Box 5530 Fiber, voorheen enkel verkrijgbaar met AON-aansluiting, is vanaf nu ook verkrijgbaar in de XGS-PON variant.




    Bij de 5590 Fiber is de sfp-module al in de ingebouwde aansluiting voor de glasvezelmodule geplaatst (afhankelijk van het model is dat een sfp-module voor AON of voor XGS-PON). Het modem voorziet verder in wifi 6 (4 x 4), terwijl ook is gedacht aan een 2,5 gigabit-wan-aansluiting die ook als lan gebruikt kan worden.
    Daarnaast beschikt het model over vier gigabit-lan- en twee usb 3.0-aansluitingen.
    De nieuwe Fritz!Box moet een totale bandbreedte beschikbaar maken van 2400 Mbit/s in de 5 GHz-band en 1200 Mbit/s in de 2,4 GHz-band.
    Het modem kan daarnaast dienen als mesh master, zodat het in combinatie met Fritz!Repeaters moet kunnen voorzien in een mesh netwerk in huis.

    De Fritz!Box 5590 Fiber AON heeft een adviesprijs van € 289,-, terwijl de het XGS-PON model € 359,- moet kosten.

    Bron: AVM

Om te reageren, moet je eerst .

verwerken...
X