Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Advies op maat? Stuur ons een mailtje.

Vergroot uw online bereik in Zeeland

ZeelandNet.nl is de startpagina van 67.000 Zeeuwen

  • Vertrouwd door:

Adverteren op ZeelandNet

Adverteren op Zeelandnet.nl is een snelle en eenvoudige manier om doelgericht uw product te verkopen, uw bekendheid in Zeeland te vergroten en kwaliteitsverkeer naar uw webshop te krijgen. Van een gratis prikbordadvertentie of vacature, tot een complete campagne gericht op heel Zeeland.

Zeelandnet Voorpagina

De Zeelandnet voorpagina is voor veel Zeeuwen de start van hun internetdag. Ze bekijken het laatste Zeeuwse nieuws, prikbordadvertenties, het Zeeuwse weerbericht en de laatste vacatures in Zeeland. Zeelandnet.nl biedt al sinds 1996 Zeeuwse ondernemers de kans hun producten online te promoten.

1. Middenbanner

De middenbanner heeft een standaard formaat van 336 x 280 en bij mobiele weergave 300 x 250. Het aantal vertoningen is zo’n 200.000 per dag.

2. Site van de dag

Het redactionele item dat elke dag een leuke, nieuwe of aparte site laat zien. Deze positie is ook inzetbaar om uw site of evenement te promoten. Uiteraard is ook hier het aantal weergaves gemiddeld 200.000 per dag.

3. Banner onderaan

De middenbanner heeft een standaard formaat van 336 x 280 en bij mobiele weergave 300 x 250. Het aantal vertoningen is zo’n 200.000 per dag.

Bannerposties op de ZeelandNet homepage
Bannerposities op de ZeelandNet homepage

Het Prikbord

Het Zeelandnet prikbord is een begrip in Zeeland. Het is dé koop en verkoop site van Zeeland. Als bedrijf kunt u zelf een gratis prikbord advertentie plaatsen, maar het prikbord is ook het ideale extra verkoopkanaal voor uw webshop. Bent u dus op zoek naar een koopgericht, Zeeuws publiek? Gebruik het Zeelandnet Prikbord voor uw online campagne.

1. Topbanner

Deze 728 x 90 banner staat bovenaan de prikbord voorpagina en boven elke advertentie. Zo is uw campagne direct zichtbaar op heel het prikbord.

2. Voorpaginabanner

De prikbord voorpagina banner is een standaard 336 x 280 banner direct op de voorpagina van het prikbord.

3. Rubrieksbanner

Gericht adverteren in de rubrieken huizen, auto’s of fietsen? Met de prikbord rubrieksbanner plaatst u direct een 728 x 90 banner in een hoofd,- en subrubriek naar keuze.

Bannerposties op het Prikbord
Bannerposities op het Prikbord

De Vacaturebank

De Zeelandnet vacaturebank is een van de drukst bezochte onderdelen van de Zeelandnet.nl website. Dagelijks bezoeken zo’n 5.000 bezoekers de pagina om de ruim 1.500 vacatures in Zeeland te kunnen bekijken. Als (Zeeuwse) ondernemer kunt u gratis uw vacatures plaatsen.

1. Vacaturebanner

Dringend op zoek naar een geschikte kandidaat? Maak dan gebruik van de vacaturebanner die bij elke vacature te bekijken is. Het bannerformaat is 300 bij 600 pixels.

Bannerposties op de Vacaturebank
Bannerpositie op de vacaturebank