Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het nieuwe kabinet moet er nu snel komen

2.998 stemmen | Geplaatst op 6 mei 2024 | Website

Ja, zo snel mogelijk
54.4%
Nee, rustig blijven praten
12.4%
Anders via links?
9.2%
Nu nieuwe verkiezingen!
24.1%

Reacties (29)

Karel33 een week geleden
ik denk dat er geen nieuw kabinet komt, omtzigt zal een stoorzender blijven en kan geen besluiten nemen--dilan ziet het ook niet zitten en wilders heeft al TEveel ingeleverd. dus asap nieuwe verkiezingen, want onder de klimaat paus gaat nederland nog verder de vernieling in en zullen gelukszoekers binnen blijven stromen.
No summer this year een week geleden
Vooral niet over links, dan worden we verkocht aan Brussel en is Nederland gedoemd om zijn eigen identiteit te verliezen. Nexit en vooral geen brulboeien aan de macht, zeker die zelf ingenomen kabouter die vanuit Brussel is gekomen. Dan worden de huizenproblemen alleen maar groter omdat iedereen mag binnenkomen.
Farmer. een week geleden
Het is vermakelijk dat de linkse partijen steeds onrustiger worden nu het er naar uit ziet dat er een rechtse wind gaat waaien in Den Haag. Krampachtig wordt ieder keer nog een stok gezocht om mee te slaan, ook door de media, maar dat schijnt toch niet echt te deren. Ook de publieke opinie blijkt daarvan niet onder de indruk te komen en dat is een winst die zich nog niet eerder heeft gemanifesteerd tot grote frustratie natuurlijk van de linkse politiek en de politiek correcte media.
Kaiser een week geleden
het is toch inmiddels duidelijk dat ze de PVV niet moeten, maar dat ze gezien de uitslag van de verkiezingen er wel mee moeten praten , en niet een heeft het lef dat te zeggen .
Howdy Clueless een week geleden
Op naar een kabinet zonder Wilders ! Stop de polarisatie in dit land.
Tim#14 een week geleden
Natuurlijk geen radicaal-rechts waar de feitenvrije slissende en sissende witte kuif zijn racistische stempel op gaat drukken. Tegen al die rechtse rakkers hier zeg ik: ken je feiten, ken de aantallen, dan weet je dat de asielinstroom schromelijk overdreven wordt, nee er is geen tsunami, nee onze dorpen worden niet overspoeld, nee onze identiteit staat niet op het spel. Er is alleen een opvangcrisis omdat de VVD het verdomt voor geode opvang te zorgen. En het is verdomd ergerlijk dat al die extreem-rechtse praat zo onderhand als normaal wordt gezien. Zeker in deze dagen van herdenken en terugdenken aan hoe die vreselijke catastroge ooit begon. Ook met demoniseren en ontmenselijken. Wakker blijven mensen!!
Howy Cues een week geleden
Op naar een kabinet zonder die geblondeerde intrigant ! Het populisme is het onkruid dat groeit in de kloof tussen de belofte en de werkelijkheid van de democratie. De partijen moeten in deze "finaleweek" gaan marchanderen en uitruilen. Beter gezegd: met 't toverstafje zwaaien, want op géén één potje past een dekseltje. En inmiddels is er al zoveel water bij de wijn gedaan dat het piswater is. 't Wordt tijd dat men van een herdenkingsdag een herdenkingsjaar maakt, want de helft van Nederland lijdt aan politieke verstandsverbijstering. Het ontbreken van enig historisch besef over bepaalde politieke stromingen en ideeën tekent de tijdgeest.
Rippertje een week geleden
Alles is goed , maar niet die links groene woke bende met die milieu maffia en als er nieuwe verkiezingen komen heb je die autist niet meer nodig, die huilebalk . Dan haalt Wilders genoeg zetels
Farmer. een week geleden
@Tim#14. Was er maar alleen een opvangcrisis zoals u stelt, dan hadden we in Nederland geen probleem en waren we een gelukkig land geweest. We konden dan met gemak de klimaatcrisis aanpakken, we konden de woningcrisis bestrijden, de crisis van ons overvolle kleine land, de stikstofcrisis, de voedselbankcrisis, onze overvolle wegen, de schaarse en versnipperde natuur koesteren en verder uitbreiden, de zorgkosten beheersbaar houden, er zou geen ruimte zijn voor polarisatie want niemand wordt tekort gedaan en iedereen heeft een redelijk bestaansinkomen, iedereen zou zich veilig kunnen voelen, ook de mensen met een joodse etniciteit, of mensen uit de LHBTI gemeenschap, en dat zelfs in Amsterdam. Maar helaas, de situatie is anders geworden in Nederland. Maar waarom is dat dan zo anders in een vergelijkbaar land als Denemarken, zijn daar dan al decennia lang de neo nazi's aan het bewind? En hoe komt het toch dat in dat ooit zo vooruitstrevende en socialistische land als Zweden , jarenlang een voorbeeld voor onze linkse broeders en zusters, de buitenwijken in de grote steden meer en meer de Franse banlieue dreigen achterna te gaan?
heul een week geleden
Ja, makkelijk is anders. Een nieuwe kabinet zou er moeten komen, maar het komt er niet. Partijbelangen gaan nog steeds boven het landsbelang. Zo snel mogelijk stoppen met deze schijnvertoning, vvd en nsc zeggen ja , maar bedoelen nee en hebben de uitgang voor een vertrek zonder gezichtsverlies nog niet gevonden. Links kraait en slaat om zich heen , maar ook zij zullen niet in staat zijn de oplossing te bieden. Het Nederlandse volk heeft nu een half jaar duidelijk gezien waar de verschillende partijen voor staan en geen oplossingen aandragen voor de grote problemen waar het land voor staat. Wat ook niet mee helpt is dat het demissionair kabinet met miljarden strooit, hetgeen welke formatie dan ook bemoeilijkt. Wie of wat er komt qua regering maakt mij niet uit, als er maar constructief gewerkt wordt aan de grote problemen waar het land voor staat. Waarschijnlijk zijn nieuwe verkiezingen de beste oplossing, dat geeft aan wat de bevolking wil, of je het leuk vindt of niet , maar is wel zo eerlijk.
No summer this year een week geleden
@Tim#14 wel degelijk een tsunami en hoe meer er praten en denken zoals jij hoe meer er komen. Gevolg woningnood zorgkosten extra, nog slechtere weggebruikers, nog meer criminaliteit. Ga maar zelf kijken in Ter Apel. Je lijkt een struisvogel, of je hebt er voordeel bij. Gemeentes die opvangen cashen.
Mr. Bean een week geleden
alles mag van mij, behalve die twee nitwitten van de P.v.d.A en Groenlinks, dan gaan we pas naar de kloten !
Mr. Bean een week geleden
Trouwens, vind dat v.v.,d. fruitje ook niet meer te vertrouwen, net als Omtzigt, veranderd te veel van mening ! Omtzigt is de grootste stoorzender en zal hij altijd blijven !
B Tender een week geleden
Gewoon nieuwe verkiezingen, zeker de PVV staat er volgens de peilingen beter voor en is het zelfs mogelijk om de NSC links te laten liggen en in te ruilen voor een andere partij.....Zou zo gek nog niet zijn.....Ook al zijn peilingen maar peilingen....ik zou er gewoon voor gaan, als ik Wilders was, want wat er zich huidig afspeelt, daar is geen lang leven aan beschoren.
Tim#14 een week geleden
@Farmer; @No summer this year: jullie zijn misleid door de verachtelijke koppeling die gemaakt is door radicaal-rechts. Zij laten je geloven dat de crises in de woningbouw, de zorg, het milieu, het klimaat en weet ik wat allemaal een direct gevolg is van asielinstroom (en dan bedoelen ze natuurlijk niet de arbeidsmigratie maar de vluchtelingen, die maar een heel klein percentage van de totale instroom uitmaken). Maar door maar op die trom te blijven staan en nooit kloppende cijfers te noemen (Wilders weleens betrapt op het noemen van een cijfer of percentages, dat doet hij niet, nee hij spreekt de onderbuik aan, hij manipuleert) ga je dat op den duur geloven. nee, er is geen tsunami, nee mijn dorp wordt niet overlopen, nee onze identiteit staat niet op het spel, allemaal leugens. Wakker worden!!
jdekind een week geleden
Geachte Nederlanders wij hebben gekozen voor verkiezing en de grootste partij heeft het leiderschap no 2 bij verkiezing moet er in meegaan en nummer 3 ook evt. ze zijn gekozen door het Nederlandse volk en zij zorgen ervoor dat er een regering komt , als de politieke partijen beslissen waarom gaan wij als Nederlanders nog stemmen ?
No summer this year een week geleden
Tim#14, ik moet je helaas corrigeren. Nederland is het land van de percentages die door NPO (en dus links) altijd worden genoemd. Maar je reageert niet op een weekendje Ter Apel. Want das realiteit. En de verplichte toewijzing naar derdelanders en niet aan de kinderen en Nederlanders die nu langer thuis moeten blijven en die achterlijke makelaarswereld die prijs opdrijven. Nederland is verrot maar jij droomt nog steeds. Huizen worden opgekocht door profiteurs die ze vervolgens verbouwen en vol stouwen met arbeidsmigranten. Wij komen niet aan de bak. Maar blijf gerust op je kussen liggen.
fiat124sport een week geleden
Laat maar komen, eigenlijk wil ik dat het klapt en nieuwe verkiezingen maar laten we het eerlijk spelen en laat het kabinet starten dan valt het binnen de kortste keren omdat nsc te veel wil of bang is voor zaken en dan kunnen we Wilders veel groter maken zodat hij samen met bbb al een hele stap is voor een echt goede rechtse regering. Geen mensen meer binnen, ons land is vol en niet uit discriminatie zo kan het niet door gaan. Tot slot tegen klimaat en stikstofonzin voor 130, ja zo snel mogelijk. Stop verduurzaming batterij , wind en zon zijn niet schoon eerder vuil en slecht voor het klimaat. Voor gas, de beste energie bron en het goedkoopst stem rechts bij EU verkiezingen .
B Tender een week geleden
Wat mij verheugt, is dat het merendeel van de stemmers op deze poll het "via links" nagenoeg niet zien zitten.....Maar goed ook, want hoe zouden die nu een kabinet samen moeten stellen....Ze komen linksom of rechtsom niet eens tot een meerderheid, tenzij er zoveel partijen (met allen hun eigen eisen), bij betrokken zouden worden, dat het huidige demissionair kabinet (tot hun groot genoegen) nog jaren aan kan blijven.....Het is nu al te gek wat ze nog allemaal uitvreten en je je af kunt vragen waar "demissionair" nu eigenlijk voor staat......Kom er nog maar bij asielzoekers, haal ook je familie maar op, kom maar binnen vluchtelingen en neem je dienstplichtigen maar mee. Koop je dienstplicht van je oorspronkelijk land maar af, tweede paspoorters, dan sturen wij onze kinders en kleinkinders wel naar het front, om daar het leven te geven, zodat jullie kunnen leven, in het land, waar je slechts je hand ophoud.
Frans Elenbaas een week geleden
Centrum links zou mijn voorkeur zijn. Geen politicus die vriendje is met populistische rechtse partijen. Gewoon de asielzoekers opvanging, en daarin het kaf van het koren scheiden.
Howy Cues een week geleden
Mister Bean, je bent en blijft onverbeterlijk. Je verkracht "alles mag" twee maal. Als de PVV-/-BBB politici hun eigen boontjes moeten doppen, doen zij voor spek en bonen mee. Hopelijk ben jij een representant van een doorsnee PVV-aanhanger, want dan worden de bonen nooit gaar. No summer this year, wederom neem jij je avatar (horen, zien en zwijgen)niet serieus en verbreek je de regel van stilte. Nu je de aap uit de mouw geschud hebt, blijkt andermaal overduidelijk dat na-apers geen na-denkers zijn. En dan hebben we nog een nationalistische boer die zich Farmer noemt. Tegenstrijdig als hij is, praat hij in 't algemeen over iedereen én in 't bijzonder over "mensen met een joodse etniciteit, of mensen uit de LHBTI gemeenschap, en dat zelfs in Amsterdam." Iedereen betekent niemand uitgezonderd. Ook hier komt de aap uit de mouw: de ware aard. Nu rechts nationalistische partijen voet aan de grond krijgen, krijgen sympathisanten weer jenevermoed hun 'ware identiteit' te tonen. Jarenlang heeft het NSB-gebroed zich 'low profile' moeten houden, maar thans is het zondeboktijdperk weer aangebroken. Ikke, ikke en wie voor zijn leven vreest, kan stikke, is het motto. Het nationalistisch populisme is het gezwel dat parasiteert op gecreëerde onvrede. Joseph Goebbels had dit keer op keer bewezen, maar 't volk trekt geen lering uit de geschiedenis. Sterker nog, als Wilders zegt dat 't volk het wil, zegt hij in feite dat driekwart van de samenleving zijn beleid niet wil. Oftewel de PVV-kliek staat synoniem voor 't volk, hetgeen de ge-upgrade boer, Farmer genaamd, onder 'iedereen' verstaat. Als een eenmanspartij zich uitspreekt over de wens en de wil van 't volk is dit een contradictio in terminis.
B Tender een week geleden
Tsjonge, jonge, zeg....Als je het niet met iemands reactie eens bent, dan kun je ook gewoon een duimpje naar beneden geven hoor....Daar hoef je, als drukke ondernemer, toch geen heel persoonlijk dialoog over te schrijven?.........Wilders op 1 !!!!
fiat124sport een week geleden
Weg met links het kost alleen geld, het is alleen verbieden, afschaffen en excuses maken en het ergste is die klimaatonzin van protesten tot op de snelweg zitten. Ik heb er schoon genoeg van. Links er is geen klimaat en stikstofprobleem. Batterij is niet schoon en wind en zon zijn niet schoon. Nederland gaat alleen lelijker worden en we denken groen maar het is alleen maar erger. Stem rechts
Farmer. een week geleden
@Howy Cues, U heeft mij in het hart gestoken door mijn betoog in verband te brengen met de NSB en de NSDAP. Ik neig er naar om over u een klacht in te dienen. @Tim#14, Natuurlijk zijn de door mij aangehaalde crisissen niet veroorzaakt door de asielinstroom, heb ik ook niet gesteld. Wel is het zo dat het oplossen van deze problemen steeds moeilijker wordt als Nederland maar blijft groeien. Elk jaar een stad erbij van 50.000 inwoners is eenvoudig niet vol te houden. Daar komt bij dat de stikstofproblematiek mede een gevolg is van de grootte van ons land en het hoge inwonertal.
Zeeuwleeuw een week geleden
Als het er überhaupt komt wordt het natuurlijk het grootste rampkabinet ooit. Waarschijnlijk nog erger dan toen met die LPF. Ze zitten nu al een half jaar te bekvechten en zijn pas vorige week over de inhoud begonnen... Waar hebben ze het dan in hemelsnaam die 6 maanden over gehad? De enige die ik nog redelijk vertrouwde was Omtzigt, maar die heeft voor mij inmiddels ook afgedaan. Het zijn eigenlijk vier haantjes bij elkaar en dat beloofd elkaar het hok uitvechten.
Karel33 een week geleden
de 1 wil niet dat wilders premier wordt--de ander ziet steeds meer beren op de weg, de slinkse partijen zien het weer anders, maar niemand heeft in de gaten dat HUN mening er niets toe doet, maar dat ze EN de uitslag van de verkiezingen moeten respecteren EN dat het landsdbelang voorop staat. veel hakken op wilders, maar hij heeft de verkiezingen gewonnen, dus geef hem een kans. slechter dan rutte en co kan het niet worden. al die klagende figuren zijn uit op eigen en partij belang, en NIET op wat het volk wil.
Mieppio een week geleden
ander onderwerp
Howy Cues een week geleden
@Farmer, lees wat er staat en lees niet wat jij denkt dat er staat. Wanneer jij een samenwerkingsverband tussen linkse politiek en de politiek correcte media zonder causaliteit suggereert, zet jij de journalistiek, persvrijheid en links Nederland in een kwaad daglicht. En indien jij je in pejoratieve zin aangesproken voelt, kan jij zelf nagaan of 't gezegde 'wie de schoen past, trekke hem aan' op jou van toepassing is. Jouw opzettelijke misleidende reacties voeden polarisatie, dus dan weet jij waar de schoen wringt. Populisme biedt een voedingsbodem voor complottheorieën en anti-media-sentimenten, en online platformen werken als één grote broeikas, waarin jij maar al te graag tuiniert. Nogmaals, voor wat betreft de NSB: wie schuldig is, mag zich aangesproken voelen.
Mr. Bean een week geleden
H.Cues, verbaas me iedere dag weer over hoe u uw mening aan anderen opdringt, iedere 5e reactie komt van u en u gaat maar door, mening van anderen leren respecteren en u niet zo onbeschoft opstellen tegen iedereen, zeer aso
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.