Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De zon schijnt weer; even van het heldere weer genieten

2.836 stemmen | Geplaatst op 29 januari 2024 | Website

Super fijn!
95.7%
Doet me niets..
4.3%

Reacties (21)

Karel33 2 maanden geleden
heerlijk die zon in de serre--en ook goed voor de natuur--kan het regenwater eens de grond in, ook goed voor de boeren.
Alles stroomt 2 maanden geleden
Heerlijk genieten van de zon !
Zweistein 2 maanden geleden
Zal me m’n reet roesten…..zoveel positiefs is er tegenwoordig niet te melden. Als die oorlogen overal stoppen mag het van mij nog 2 jaar regenen. Is maar wat je belangrijk vindt…..
bie mina om de koffie 2 maanden geleden
Zweistein Je morgenochtend eens een Glas Azijn proberen,Ziet je dag er nog Zonniger uit
jansplinter 2 maanden geleden
Met zulk weer een extra rondje met het hondje.
Sound 2 maanden geleden
Ik geniet van iedere dag op deze aardkloot, met of zonder zon.
B Tender 2 maanden geleden
Doet zeer he....zo'n zonnetje.
Peritum ? 2 maanden geleden
Eén zonnestraaltje maakt nog geen zomer. En ja B Tender, er zijn genoeg belangrijkere zaken waaraan een stelling besteed kan worden, maar tja…. U begrijpt wel wat ik bedoel denk ik zo.
Sound 2 maanden geleden
@B Tender. Bent u een antisemiet?
GeelHesje 2 maanden geleden
De Zon schijnt altijd! Zelfs s'nachts! Soms zitten er alleen wat wolken tussen de Zon en de Aarde. Maar dan nog steeds schijnt de Zon en dat is maar goed ook want het gaat mega fout hier op de Aarde als de Zon zou stoppen met schijnen! De Zon: De voeder van al het leven op dit planeetje. Een ongekend grote permanente kernexplosie waar gelukkig nog lang geen eind aan lijkt te komen!
Zeeuwleeuw 2 maanden geleden
Héérlijk. Weer eens wat zon na al die regen en harde, koude wind. Het heeft meteen invloed op je. Je merkt ook dat allerlei mensen veel spontaner zijn. Licht is essentieel voor het leven en voor je gezondheid. Het laat ook depressieve gevoelens sterk verminderen. We gaan lekker op naar de lente. ;)
GeelHesje 2 maanden geleden
@Peritum: De Zon is een super belangrijk en zeer actueel onderwerp. Niet alleen zou er zonder de Zon geen enkel leven bestaan op dit planeetje maar zonder de Zon zou dit zonnestelsel niet eens bestaan! De mens loopt op zonnenergie zoals een electrische auto loopt op electriciteit. En de Zon is sinds dit planeetje niet alleen verantwoordelijk voor al het leven hier maar is tevens dé veroorzaker van alle klimaat veranderingen op dit planeetje sinds dit planeetje bestaat. En het gaat de Zon zijn die de mensheid binnen 25 jaar in 1 seconde terug gaat zetten naar het stenen tijdperk. Daar kan de Zon niks aan doen want dat komt door het verschuiven van de polen van dit planeetje en daardoor is het tegen zonne uitbarstingen beschermende magnetische schild van dit planeetje met de dag minder sterk waardoor een zelfs maar middelmatige uitbarsting op de Zon nu al alle electronica op dit planeetje binnen 1 seconde permanent kan vernietigen. Binnen 25 jaar gaat er van dat schild helemaal niks meer over zijn en kan zelfs maar een hele kleine uitbarsting op de Zon genoeg zijn om alle electronica op dit planeetje binnen 1 seconde permanent te vernietigen. En nee daar heeft de mensheid nul komma nul schuld aan. Net zoals de mensheid ook nul komma nul schuld laat staan effect heeft of kan hebben op de altijd aanwezige klimaat verandering. Kortom de Zon is een heel erg belangrijk én actueel onderwerp.
Kaiser 2 maanden geleden
Sount , als je dus commentaar hebt op Israël ben je dan een antisemiet ?ik wordt niet goed van die lui die veel geleerd hebben van wat hun is overkomen in WO 2 , en dat nu dus de Palestijnen aan doen .
Howy Cues 2 maanden geleden
Redactie, ontleed je comfort-zone eens. Het is niet allemaal comfort plus zon. Dus een tandje meer geëngageerdheid in de stelling kan beslist geen kwaad.
Karel33 2 maanden geleden
GeelHesje--de zon "werkt" niet d.m.v kernexplosies, maar door kernfusie en dat gaat nog wel een paar miljard jaar door..
B Tender 2 maanden geleden
@Karel33....Men zou toch meer wijsheid verwachten, van iemand van 1933, dan dat je in je reactie stelt......25.000 Palestijnen gedood, en door die boycot van geld en de aanhoudende blokkade van voorzieningen voor de Palestijnen, zal het tekort snel verder oplopen.....Meer dan 25.000 Palestijnen, van wie veel vrouwen en kinderen, maar zeker ook mannen, die totaal niets met Hamas, of wat voor hetgeen je in je reactie ook vermeld, totaal niks te maken hebben............@Sound, goed lezen wat mijn reactie betreft......Al zou ik in je ogen antisemiet zijn, dan nog is dat mijn zaak........25.000 veelal onschuldige doden, vele ontheemden, menselijke behoefte ontnomen, van vrijheid beroofd, gekleineerd en vernederd, op de vlucht gejaagd en noem maar op, heeft niets met antisemitisme maken, maar met genocide, uitroeiing, zelfs misschien met expansiedrang en noem maar op .............Dat ook de zon nog moge stralen over jou.....(zelfs als je tegen de klaagmuur aan staat te schuren.)
Karel33 2 maanden geleden
B Tender: ik zie veel moslims die hamas steunen--ik zie ook dat be moorden-kelen doorsnijden en allah u akhbar gillen. maar nog geen moslims zien demonstreren TEGEN hamas......wat je van mij denkt interesseert me absoluut niet--en voor de rest i rest my case.
B Tender 2 maanden geleden
Dat het je goed moge gaan @Karel33.....alias Bung in Bali.
B Tender 2 maanden geleden
Hoe jammer toch, dat je op deze stelling, onder het motto "Wat Zeeland vind", je eigen mening niet meer, mag plaatsen van dat hetgeen wat de provider goedkeurt. Het gaat dan ook niet meer om hetgeen "Wat Zeeland vind", maar om welke richting de provider het wenst.....Jammer....doet me aan Rusland en China denken.
velder 2 maanden geleden
Een heerlijk luchtige stelling over het zonnetje. Mooi hoor. Ik geniet ervan. Vreemd eigenlijk dat er vervolgens gepost wordt over oorlogen, antisemieten en al dan niet meer. Gelukkig staat het helder in de voorwaarden van deze poll. Bijdragen die niet met de stelling van doen hebben worden verwijderd. Das toch mooi. Anders hebben we ieder dag hel en verdoemenis, complotten, afgeven op asielzoekers enz. Lekker hoor even over het weer praten. Misschien vinden we in dat onderwerp elkaar wel.
B Tender 2 maanden geleden
Kijk nou......hoe de ketel de pot verwijt.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.