Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
nicole hamelinck

Slapen en nog eens slapen

8 reacties

gerry 19 February 2010
prachtig
annemarie 20 February 2010
Lijkt mij die bak zo klein voor mama hond...
geersje 20 February 2010
altijd wat te zeuren op andere he,alleen vind ik niet allemaal jan en allemaals huisdieren erop,wat geven er om,iedere baas vind ze huisdier een snoepje,en die foto plakje thuis aan de muur,maar vind de terrein zeeland mooier
geersje 20 February 2010
natuurlijk heeft er een altijd wat te zeuren,maar ik vind dat niet iedereen steeds zijn huisdier erop moet zetten,wat geven wij erom,iedereen vind z,n eigen huisdier een snoepje en wil ermee pronken,maar er is teveel waardoor niemand er niks omgeeft.plak de foto van u huisdier op eigenmuur,en meer natuurfoto,s van zeeland en derg.die bak zal wel meevallen hoor annemarie,maak me meer zorgen om de jonge zelf,kunnne ze ergens tercht of is ereen overschot?
Rian W 20 February 2010
Zo dat is veel die jonge , arme mama, maar ze ziet er wel zorgzaam uit, dus komt vast allemaal op zijn pootjes terecht, veel succes!!
Sabien 20 February 2010
Wat een schat van een mama en wat een prachtige puppies! Daar mogen jullie flink trots op zijn hoor! De reacties zijn belachelijk en dom, let daar maar niet op, dat zijn mensen die niets beters te doen hebben dan hun gezeur als reactie plaatsen! Heel veel succes hoor! Geniet er maar van! En verwen mama maar flink! PRACHTIG!!!!!!!
Wendy 20 February 2010
Misschien die houten bak eruit halen zodat ze wat meer plek heeft?? Lijkt me niet echt lekker liggen voor haar met haar koppie op zo'n houten rand...
Annemarie 20 February 2010
wat Sabien, reacties zijn belachelijk en dom, je ziet toch wel dat die herder teef zich niet kan strekken, of ben jìj eenbeetje dom toevallig?