Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11
Eddy

Vreemde kostganger

Deze knotwilg voorziet ook andere planten van voedsel en is dus een vreemde kostganger.

4 reacties

Piet 19 May 2008
Als ik jou productie zo eens bekijk. krijg ik de indruk, dat je net zo bent als ik, zo'n 30/35 jaar geleden. Als ik dan de deur uit ging, was mijn camera er altijd bij, vaak zelfs 2, dan hoefde je niet constant van lens te verwisselen. Nog veel vroeger wisten we ook al, dat in "kopbomen", zo noemden we ze, een substantie zat,(vermolmd hout, in dit geval),die als potgrond te gebruiken was. Dat haalden we er uit, en probeerden we te verkopen, om ons zakgeld, (wat zeker toen, geen zak geld was), aan te vullen. Je kon allerlei planten erin vinden. Nu ik nog eens naar de foto kijk, zie ik, dat de aardappels alweer gegroeid zijn.
Eddy 19 May 2008
Mooi commentaar Piet, het verhaal klopt als een bus, maar is geen kommentaar op de foto op zichzelf of zie ik dat verkeerd. Heel veel jeugdige mensen kennen dit soort dingen geeneens!! Voor ons is het gesneden koek uiteraard.
Piet 19 May 2008
Verrek, vergeten! Helemaal in de nostalgie verdronken!Best een leuke foto, Mooie lucht.
P.Saman 07 July 2008
Het betreft hier een knotwilg met op de kop een paraciet. Zomaar een plant welke juist daar een plek vindt om te groeien en te bloeien. Heel leuk. Was je dat trauwens zelf ook op gevallen ?

Trefwoorden
natuur knotwilg vreemd