Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Rita Toering

Grizzli beer met jong - Yellowstone

Na al dat moois in Yellowstone zagen we ook nog een Grizzli beer met jong.

8 reacties

and now something competely different. 30 September 2013
Als er iets vervelend is dan zijn het wel mensen die je zo nodig ál hun vakantiefoto,s moeten laten zien. Tip : zoek de volgende keer de mooiste eruit en stuur die in ,pagina,s lang almaar dezelfde inzender wordt nogal behoorlijk 1tonig .
Rico 30 September 2013
helemaal met hierboven eens , Ik [ en velen met mij ] zijn NIET in jou vakantiefoto,s geinteresseerd !!
Rita Toering 01 October 2013
Als je geen interesse hebt kan je toch gewoon naar een andere categorie gaan? Ik krijg ook heel veel goede reacties hoor, dus gelukkig hebben we allemaal een andere mening. Soms zie je ook 10 foto's van hetzelfde onderwerp en dan NET even iets anders, dat zal je dan bij mij weer NIET zien.
why not ? 01 October 2013
Waarom mag iemand niet zijn vakantiefoto's plaatsen? Ik wil volgend jaar naar Amerika en vind het geweldig om dan deze foto's te zien. Bovendien gebruikt Rita de trefwoorden op de juiste manier zodat je altijd "gericht" kunt zoeken.
frank 01 October 2013
prachtige foto,s niks van aantrekken gewoon zo door gaan..Rita.!!!
rico 02 October 2013
Geen probleem als er een enkele mooie foto geplaatst wordt van je vakantie , maar om nou pagina,s achter elkaar en weken aan een stuk te moeten worden geconfronteerd met de foto,s van iemand die zonodig moet laten zien dat zij in AMERIKA waren , gaat MIJ in ieder geval te ver. Zet ze mooi op een c.d.rom en nodig je Familie uit om ze te komen bekijken thuis , of beter nog , zet een advertentie , huur het dorpshuis af en nodig iedereen die ze wil zien uit. Dat is mijn advies .
Rita Toering 03 October 2013
Wat een vervelende reactie van jou Rico. Zoals je ook kunt lezen zijn er (gelukkig) ook nog mensen die er van genieten. Ik moet helemaal niet ZONODIG laten zien dat we in Amerika waren, is trouwens vandaag de dag niks bijzonders meer hoor. Waarschijnlijk ben jij er nog nooit geweest en dit duidt heel erg op jaloezie. Frank bedankt voor je support. Ik heb vandaag de laatste foto's geplaatst van Yosemite Nat. Park en Zion Nat. Park
Rico 04 October 2013
dat zal het zijn ; ik ben jaloers !!

Trefwoorden
- usa wyoming yellowstone