Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
ton

De toren.

8 reacties

j.f 24 January 2009
Westenschouwen, ’t zal u rouwen dat ge heeft geroofd mijn vrouwe, Westenschouwen zal vergaan alleen de toren zal blijven staan’.’ de plompe toren.deze sage gaat niet over de plompe toren ,maar over een toren in westenschouwen.in de 16e eeuw vezande de haven .en in 1846 werd de toren afgebroken .
jf 24 January 2009
westenschouwen zal u rouwen dat ge heeft geroofd mijn vrouwe,Westenschouwen zal vergaan alleen de toren zal blijve bestaan. die tekens in mijn eerste reactie begrijp ik ook niet?
Annelies 25 January 2009
Is deze toren geen overblijfsel van het verdronken dorp Koudekerke?
j.f 25 January 2009
ja dat klopt. maar dat verhaal over die zeemeermin. is van de gesloopte toren.
jadipriko 25 January 2009
Mooie foto. Zonder de wielen aan de onderkant wordt het nog mooier. Hoeveel wielen neem jij mee voor onderweg?? haha...
ton 25 January 2009
Waar stond de gesloopte toren dan?
ton 26 January 2009
Deze wielen zijn van de boottrailer van mijn zoon. de boot was net te water gelaten, op schelphoek, en zijn gaan vissen en varen, zal twee foto,s er op zetten, maar jammer van deze foto!
jf 27 January 2009
westenschouwen bij de haven die er niet meer is,heb er wel foto,s van en plaatjes maar die heb ik niet zelf gemaakt.die haven is verzand . en wil hier geen foto,s plaatsen die ik niet zelf heb gemaakt. van de gesloopte toren ,die stenen daar hebben ze de weg van de punt naar burgh mee verhard,maar het waar het mij om gaat ,dat ze de mensen van alles wijsmaken.ook die foto van de vuurtoren van haamstede met mensen in klederdracht van walcheren.en zo zijn er zo veel dingen die niet waar zijn.ook dat waternoodmuseum in ouwerkerk die kunnen er ook wat van. die ria geluk zo heet ze toch.wat een geluk voor haar dat die ramp er was.en wat zonde dat ze die caissons daar voor hebben gebruikt. ook dat verhaal over die caissons klopt niet. ze hadden die caissons zo moeten laten en er een boerenschuur voor moeten gebruiken. maar goed hier laat ik het maar zo. en laat ze zo maar door gaan voor toeristen.