Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
Nel R

Beagles

Nu even geen landschapje maar mijn ondeugende, eigenwijze maar heel erg lieve honden

9 reacties

Jan 18 January 2009
Dit is zeker een heel ander onderwerp als wat we van je gewend zijn. Maar het is zeker de moeite waard om hem te bewonderen.
ton 19 January 2009
Zeker een heel ander onderwerp,maar zeker zo leuk, dit is ook een prachtige foto ,van je honden, honden foto,s maken is ook heel leuk, ik heb er ook twee gehad, een is er twee jaar geleden, overleden, twee dobermann,s een zwarte en een bruine, ik heb nu de bruine nog, en wij willen er nu een pup bij. maar ik maak zoveel foto,s van de hond, en dan het antwoord ,alweer die bruine. maar om bij de foto te blijven, dieren is altijd leuk om foto,s van te nemen. en ze van jou is ook een mooie Nel!!!
ton 19 January 2009
Foutje,en ze ,moet zijn,en die.
Anneke Bakx 19 January 2009
Ik weet niet of ik het mag zeggen, Nel, maar de achtergrond is wat slordig. Jij kunt veel beter, maar dieren fotograferen is erg moeilijk, want je moet heel veel geduld hebben, want ze doen net datgene, wat jij niet wilt en andersom. Misschien kun je deze foto al redden met een beetje knippen, links en boven..?
Ellen 19 January 2009
Wat een lieve koppies... We hebben zelf ook een Beagle dus we zijn weg van dat ras.... Ik zou graag wel wat meer foto's ervan zien.
Nel R 19 January 2009
Je mag alles zeggen Anneke en je hebt wat de achtergrond betreft helemaal gelijk. Maar met honden heb je het niet altijd voor 't zeggen waar ze gaan zitten en het was ook niet de bedoeling er 'n "statieportret" van te maken.
Anneke Bakx 19 January 2009
Ja, maar ze zitten wel statig..!
Dick 19 January 2009
Een prima foto met een mooie warme kleur.
JOOP 21 January 2009
geheel eens met Dick ,ik vind de kleuren perfect combineren.

Trefwoorden
hond