Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Hein van de Lisdonk

The Pigskin Club.

Mijn favoriete sport is American Football en toevallig had ik nog ergens zo'n bal liggen, ook wel the pigskin genoemd. PSE7 erop los gelaten en dan krijg je dit.

9 reacties

--- 01 March 2011
Klopt Estimated wel? Moet dat niet Established zijn? Leuk gedaan overigens :-)
Hein 01 March 2011
Je hebt 100% gelijk, ik heb een aangepaste versie geplaatst, bedankt.
--- 01 March 2011
Graag gedaan :-)
Hein 01 March 2011
En na hoeveel research of navraag ben jij nu al tot die conclusie gekomen. En dan nog, waarom zou dat een reden zijn om dit niet op dit medium te plaatsen. En het zal je trouwens nog tegenvallen hoeveel mensen dit wel begrijpen, bij niet iedereen stopt de wereld kennis bij de drempel van de voordeur.
criticus 01 March 2011
Mooie foto!!! ( en WMK begrijpt er niets van.............)
sbullhome 01 March 2011
Gave foto, ja er zijn meer mensen die deze sport waarderen. ik ga toch ook niet elke foto die met watersport te maken heeft afkammen omdat ik niet van watersport hou. heb ook ander werk van je gezien jij probeert wel veelzijdig te zijn (is compliment).
bmw 02 March 2011
@wmk ,wat is bergijpen ?Dat niemand dit begrijpt slaat zeker op die domme ondermaatse reacties van je.De foto,s die jou niet bevallen mag je gewoon overslaan ,je hoeft niet te kijken, je kan eens op een andere fotosite proberen zulk soort commentaren als die van jou te plaatsen en kijken hoelang het duurt eer je eraf geknikkerd wordt . Smaken verschillen ,maar dat schijn jij nog niet te ''bergijpen". nog veel plezier op een andere site grtjs, bmw
wmk 02 March 2011
beste mensen, dit lijk mij toch echt relcame. Club, jaartal ect. bmw, je geeft je wel erg bloot. Smaken verschillen heel erg. Zou graag van plaatser wat feedback willen want die geeft zinnig commentaar.
Hein 02 March 2011
Normaal had je van mij alle feedback kunnen krijgen die je had gewild maar na de eerste twee reacties van jou voel ik daar nu nog maar weinig voor. De volgende keer misschien wat duidelijker en op een fatsoenlijkere manier aangeven wat de punten zijn waar jij je aan stoort of die je niet begrijpt i.p.v. meteen met het wijzende vingertje op misbruik van dit medium te wijzen.