Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Aankondiging van spoedwerkzaamheden aan de DNS-service

Samenvouwen
Dit is een Sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • Aankondiging van spoedwerkzaamheden aan de DNS-service

    We willen jullie informeren over een belangrijke update die wij op korte termijn gaan doorvoeren aan onze DNS-service. Om onze netwerkbeveiliging te versterken en de prestaties te verbeteren, is het noodzakelijk om enkele wijzigingen aan te brengen in onze DNS-configuratie.

    **Wat gaat er gebeuren?**
    Vanaf 8 mei 14:00 uur zal onze DNS-service met IP-adressen 83.128.0.2, 83,128.0.3 en 83.128.0.4 geleidelijk worden uitgeschakeld. Het uitschakelen zal plaatsvinden tot en met 17 mei 2024


    **Wat betekent dit voor voor de gebruiker?**
    Deze actie treft alleen die klanten die bovenstaande DNS IP-adressen vast in hun apparatuur hebben ingesteld. Door het uitzetten van deze DNS-Service kunnen deze klanten onderbrekingen ervaren in de toegankelijkheid van websites en andere online diensten die afhankelijk zijn van DNS. Dit kan onder andere invloed hebben op e-maildiensten, online applicaties en de bereikbaarheid van websites


    **Waarom is dit nodig?**
    Deze werkzaamheden zijn essentieel om de veiligheid en stabiliteit van onze netwerkdiensten te waarborgen en toekomstige verstoringen te minimaliseren. Door deze actie kunnen wij onze klanten beter beschermen en de algehele snelheid van DNS-resoluties verbeteren.


    **Wat kunt u doen?**
    We raden gebruikers aan om in de apparatuur in te stellen dat de DNS-servers automatisch worden toegewezen (ook wel DHCP genoemd). Hierdoor ontvangt de apparatuur automatisch nieuwe DNS-Servers en zullen de websites en online diensten weer toegankelijk zijn.


    Wij begrijpen dat deze onderbreking ongemak kan veroorzaken en doen ons uiterste best om het onderhoud zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

    Bedankt voor het begrip en medewerking.

    A prudent question is one-half of wisdom

Om te reageren, moet je eerst .

verwerken...
X