Films vandaag op TV

22:55 op NPO2

The Paradise Suite (2015)

22:55 op NPO2

7.3

Met o.a. Anjela Nedyalkova, Boris Isakovic en Erik Adelöw

Een mozaïekvertelling waarin vijf verhaallijnen vervlochten raken. In de film volgen we zes mensen die al dan niet vrijwillig in Amsterdam wonen en ogenschijnlijk niets meer gemeen hebben dan een verre geboortegrond. Toch zullen ze elkaars levens... Een mozaïekvertelling waarin vijf verhaallijnen vervlochten raken. In de film volgen we zes mensen die al dan niet vrijwillig in Amsterdam wonen en ogenschijnlijk niets meer gemeen hebben dan een verre geboortegrond. Toch zullen ze elkaars levens onomkeerbaar beïnvloeden: op de donkerste momenten blijken liefde en vriendschap krachtige motoren om het lot te wenden. Lees meer

Topfilms vandaag

vrijdag 22 september

 • De Superheld

  5.4

  15:30, NPO3

  Familiefilm (2013) met Sondre Blakstad Henriksen, Regine Stokkevåg Eide en Martin Røsjorde Linstad

  (2013) Met o.a. Sondre Blakstad Henriksen, Regine Stokkevåg Eide en Martin Røsjorde Linstad De elfjarige Modulf ziet zichzelf als een soort superheld doordat hij andere kinderen ervan redt gepest te worden door zelf voor hen de plaats in te nemen. Zo wordt hij door de pestkoppen ondergedompeld in de toiletpot, terwijl de andere kinderen de dans ontspringen. Dan komt Lise bij hem in de klas. Zij vindt zijn theorieën belachelijk en dwingt Modulf zijn positie te heroverwegen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  De Superheld

  15:30, NPO3

 • Snake Eyes

  5.9

  20:30, SBS9

  Actie (1998) met Nicolas Cage, Gary Sinise en John Heard

  (1998) Met o.a. Nicolas Cage, Gary Sinise en John Heard Rechercheur Rick Santoro gaat met zijn goede vriend Kevin Dunne, een hooggeplaatst staflid binnen het Ministerie van Defensie, naar een bokswedstrijd. De minister van Defensie wordt vermoord en het stadion wordt direct hermetisch afgesloten. Rick heeft de leiding over het onderzoek en probeert de carrière van zijn vriend te redden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Snake Eyes

  20:30, SBS9

 • Labor Pains

  4.8

  20:30, RTL8

  Komedie (2009) met Lindsay Lohan, Luke Kirby en Chris Parnell

  (2009) Met o.a. Lindsay Lohan, Luke Kirby en Chris Parnell Thea is niet bepaald goed in haar baan. Ze vreest dan ook dat ze binnenkort ontslagen zal worden. Om dit te vermijden, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Labor Pains

  20:30, RTL8

 • The Whistleblower

  7.2

  21:15, Canvas

  Drama (2010) met Rachel Weisz, Vanessa Redgrave en Monica Bellucci

  (2010) Met o.a. Rachel Weisz, Vanessa Redgrave en Monica Bellucci Kathryn Bolkovac is een agente uit Nebraska die de zware taak krijgt om de politiemacht in het door oorlog verscheurde Bosnië weer op orde te krijgen. Nadat ze een vrouw ontmoet die ontsnapt is uit de handen van een mensenhandelaar die vrouwen verkoopt als seksslaaf, wordt alles anders.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Whistleblower

  21:15, Canvas

 • Airplane!

  7.8

  22:00, RTL7

  Komedie (1980) met Kareem Abdul-Jabbar, Lloyd Bridges en Peter Graves

  (1980) Met o.a. Kareem Abdul-Jabbar, Lloyd Bridges en Peter Graves Wat een routinevlucht had moeten worden, draait uit op een ware catastrofe voor de passagiers van een vlucht van Chicago naar New York. Meer dan de helft van de passagiers loopt een voedselvergiftiging op door de maaltijd die in het vliegtuig werd geserveerd. Ze moeten dan ook zo snel mogelijk de grond zien te bereiken. Maar ook de piloot geraakt i

  Bron: Filmtotaal.nl

  Airplane!

  22:00, RTL7

 • Savages

  6.5

  22:35, SBS9

  Misdaad (2012) met Blake Lively, Taylor Kitsch en Aaron Johnson

  (2012) Met o.a. Blake Lively, Taylor Kitsch en Aaron Johnson Savages gaat over de vriendschap tussen Chon en Ben, die een lekker leventje leiden met hun succesvolle hennepplantage. Hun wiet is echter zo goed dat een Mexicaans drugskartel hen op het spoor komt en Chon en Ben dwingt voor hen te komen werken. Wanneer zij weigeren, ontvoert het kartel een goede vriendin van het tweetal en eisen ze een grote som losgeld voor de vrouw. Travolta zal te zien zijn als uitgebrande politieagent terwijl Thurman de moeder van het ontvoerde meisje zal spelen. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Don Winslow.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Savages

  22:35, SBS9

 • The Paradise Suite

  7.3

  22:55, NPO2

  Drama (2015) met Anjela Nedyalkova, Boris Isakovic en Erik Adelöw

  (2015) Met o.a. Anjela Nedyalkova, Boris Isakovic en Erik Adelöw Een mozaïekvertelling waarin vijf verhaallijnen vervlochten raken. In de film volgen we zes mensen die al dan niet vrijwillig in Amsterdam wonen en ogenschijnlijk niets meer gemeen hebben dan een verre geboortegrond. Toch zullen ze elkaars levens onomkeerbaar beïnvloeden: op de donkerste momenten blijken liefde en vriendschap krachtige motoren om het lot te wenden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Paradise Suite

  22:55, NPO2

 • Contact

  7.4

  23:25, Eén

  Drama (1997) met Jena Malone, David Morse en Jodie Foster

  (1997) Met o.a. Jena Malone, David Morse en Jodie Foster Ellie is van kinds af aan al geïntrigeerd door de vraag of er alleen op aarde mensen leven. Haar hele leven wijdt zij aan de zoektocht naar zogenaamd intelligente radiosignalen vanuit de ruimte. Als ze een signaal opvangt van de ster Vega, breekt de hel los. Alle landen verenigen zich om de boodschap te ontcijferen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Contact

  23:25, Eén

 • Tooth Fairy

  5

  00:05, RTL8

  Komedie (2010) met Dwayne Johnson, Ashley Judd en Stephen Merchant

  (2010) Met o.a. Dwayne Johnson, Ashley Judd en Stephen Merchant Een keiharde ijshockey-speler krijgt een zeer ongebruikelijke straf: hij moet gedurende een week het werk van de tandenfee overnemen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Tooth Fairy

  00:05, RTL8

 • A Few Best Men

  5.7

  01:05, BBC1

  Komedie (2011) met Laura Brent, Xavier Samuel en Kris Marshall

  (2011) Met o.a. Laura Brent, Xavier Samuel en Kris Marshall De Britse David sluit zijn jaartje backpacken wel heel origineel af. Vlak voor zijn terugreis vraagt hij zijn Australische reismaatje Mia ten huwelijk en ze zegt ja! Terug in Londen trommelt hij zijn vrienden Tom, Graham en Luke op en stappen ze op het vliegtuig naar de Blue Mountains bij Sydney. Daar ontmoet David zijn schoonouders; de rijke zakenman Jim en de levenslustige Barbara. David is vast van plan om een goede indruk te maken op zijn schoonfamilie, maar al vanaf de gierend uit de hand lopende vrijgezellenavond gaat niets volgens het boekje. Hoe de bruiloft kan uitlopen op een poging van de vier vrienden om cocaïnebolletjes uit een prijswinnende ram te halen, valt dan ook niet in deze synopsis uit te leggen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  A Few Best Men

  01:05, BBC1

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag