Films vandaag op TV

20:00 op NET5

Maleficent (2014)

20:00 op NET5

7

Met o.a. Angelina Jolie, Elle Fanning en Sharlto Copley

In Maleficent zien we de mooie en onschuldige Maleficent opgroeien in een vreedzaam bos. Als het bos aangevallen wordt door een leger, blijkt ze de grootste kracht te zijn die het land wil beschermen. Ze wordt bedrogen en haar hart verandert daardoor... In Maleficent zien we de mooie en onschuldige Maleficent opgroeien in een vreedzaam bos. Als het bos aangevallen wordt door een leger, blijkt ze de grootste kracht te zijn die het land wil beschermen. Ze wordt bedrogen en haar hart verandert daardoor langzaam in steen. Maleficent wil wraak, en betovert de pasgeboren baby Aurora van de nieuwe koning, die vroeger haar vijand was. Als Aurora opgroeit, beseft Maleficent zich dat het meisje de sleutel tot vrede is, en wellicht ook tot haar ware geluk. Lees meer

Topfilms vandaag

zondag 19 november

 • Trippel Trappel Dierensinterklaas

  7.1

  09:05, NPO3

  Animatie (2014) met Bartho Braat, Hans Somers en Reinder van der Naalt

  (2014) Met o.a. Bartho Braat, Hans Somers en Reinder van der Naalt Een klein fretje gaat samen met twee vriendjes, Kari de kanarie en Takie de wandelende tak, op pad om te regelen dat de dieren hun eigen Sinterklaasfeest krijgen. Ze hebben haast, want het is al bijna pakjesavond als ze vertrekken met de verlanglijstjes van al hun vrienden. Dankzij de DierenPiet en Sinterklaas krijgen ze de kans hun wens te vervullen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Trippel Trappel D..

  09:05, NPO3

 • Space Dogs

  5.2

  10:30, RTL8

  Animatie (2010) met Anna Bolshova, Elena Yakovleva en Yevgeni Mironov

  (2010) Met o.a. Anna Bolshova, Elena Yakovleva en Yevgeni Mironov De zwerfhonden Belka en Strelka worden in Moskou van de straat geplukt en naar een onderzoekscentrum gebracht. Daar moeten ze een reeks enge tests doorstaan en dan worden ze ineens samen met de pratende rat Venya de ruimte ingeschoten.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Space Dogs

  10:30, RTL8

 • Waar is het paard van Sinterklaas?

  6.6

  15:30, NPO3

  Familiefilm (2007) met Anneke Blok, Robbert Blokland en Peter Bolhuis

  (2007) Met o.a. Anneke Blok, Robbert Blokland en Peter Bolhuis Winky heeft de bijzondere taak gekregen om een jaar lang voor het paard van Sinterklaas te zorgen. Als ze het dier kwijt raakt, moet ze alles op alles zetten om hem weer terug te vinden, voordat Sinterklaas terug in het land is.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Waar is het paard..

  15:30, NPO3

 • Maleficent

  7

  20:00, NET5

  Actie (2014) met Angelina Jolie, Elle Fanning en Sharlto Copley

  (2014) Met o.a. Angelina Jolie, Elle Fanning en Sharlto Copley In Maleficent zien we de mooie en onschuldige Maleficent opgroeien in een vreedzaam bos. Als het bos aangevallen wordt door een leger, blijkt ze de grootste kracht te zijn die het land wil beschermen. Ze wordt bedrogen en haar hart verandert daardoor langzaam in steen. Maleficent wil wraak, en betovert de pasgeboren baby Aurora van de nieuwe koning, die vroeger haar vijand was. Als Aurora opgroeit, beseft Maleficent zich dat het meisje de sleutel tot vrede is, en wellicht ook tot haar ware geluk.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Maleficent

  20:00, NET5

 • Problem Child 2

  4.5

  20:15, SBS9

  Komedie (1991) met John Ritter, Michael Oliver en Jack Warden

  (1991) Met o.a. John Ritter, Michael Oliver en Jack Warden Het pesterige jongetje Oliver ontmoet in zijn nieuwe woonplaats een zo mogelijk nog pesteriger meisje. Ze zorgen er voor dat hun vader en moeder bij elkaar komen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Problem Child 2

  20:15, SBS9

 • Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse

  5.1

  21:50, NET5

  Avontuur (2015) met Ben Kingsley, Julian Morris en Tamzin Merchant

  (2015) Met o.a. Ben Kingsley, Julian Morris en Tamzin Merchant Ridder Gareth is op zoek naar een neergestorte komeet die volgens de verhalen goud zou bevatten. In plaats van rijkdommen stuit Gareth op een draak genaamd Drago. Laatstgenoemde redt Gareth's leven en de twee worden onafscheidelijk. Samen gaan ze de strijd aan met een kwaadaardige tovenaar die het land in zijn greep heeft.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Dragonheart 3: Th..

  21:50, NET5

 • The Terminator

  8.1

  22:00, RTL7

  Actie (1984) met Arnold Schwarzenegger, Michael Biehn en Linda Hamilton

  (1984) Met o.a. Arnold Schwarzenegger, Michael Biehn en Linda Hamilton Het jaar 2029, een computer genaamd Skynet vecht tegen het menselijke verzet, nadat het bijna de hele mensheid heeft vernietigd in 1997. Skynet heeft een manier gevonden om een paar van zijn strijders, Terminators, terug in de tijd te sturen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Terminator

  22:00, RTL7

 • Austin Powers in Goldmember

  6.2

  22:00, SBS9

  Actie (2002) met Mike Myers, Beyoncé Knowles en Seth Green

  (2002) Met o.a. Mike Myers, Beyoncé Knowles en Seth Green Dr. Evil en Mini-Me ontsnappen uit de gevangenis en zijn samen met Goldmember uit op wereldheerschappij. Ze kidnappen Austin Powers vader en terwijl Austin de schurken door de tijd achterna reist, krijgt hij in het jaar 1975 hulp van een oude vriendin: Foxxy Cleopatra.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Austin Powers in ..

  22:00, SBS9

 • The Lighthouse

  6.6

  00:10, BBC2

  (2016) met , en

  (2016) Met o.a. , en Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Twee vuurtorenwachters zijn maandenlang op zee gestrand door een zware storm. Een verhaal van dood, gekte en isolatie en een duistere reis door de menselijke ziel.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Lighthouse

  00:10, BBC2

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag