Films vandaag op TV

23:30 op Eén

Kiss Kiss Bang Bang (2005)

23:30 op Eén

7.6

Met o.a. Robert Downey Jr., Val Kilmer en Michelle Monaghan

Harry Lockhart is al bij al een geschikte vent. Hij is weliswaar een onbetekenend boefje, dat zich een weg door het leven baant op een gammele combinatie van slordige charme en misplaatst optimisme, maar hij wil eigenlijk wel goed doen. Alleen weet hij... Harry Lockhart is al bij al een geschikte vent. Hij is weliswaar een onbetekenend boefje, dat zich een weg door het leven baant op een gammele combinatie van slordige charme en misplaatst optimisme, maar hij wil eigenlijk wel goed doen. Alleen weet hij niet zo precies hoe eraan te beginnen. Aan Harry’s voortdurende tegenslag komt een einde wanneer hij en zijn partner buiten de openingsuren hun “kerstinkopen doen” in een speelgoedwinkel in New York City en onderbroken worden doordat het alarm afgaat. Dat betekent moeilijkheden, zou je denken, maar wacht maar af. Bij zijn verwoede pogingen om aan de politie te ontkomen valt Harry onverwacht binnen op een auditie voor een Hollywood-detectivefilm en voor hij het goed en wel beseft stuurt de producer hem naar Los Angeles voor een cameratest. Harry komt terecht in de gevaarlijke wereld van hoeren, oplichters, losers en dromers. Hij vormt een team met zware jongen en privé-detective Perry van Shrike, bijgenaamd “Gay Perry,” die hem op zijn test moet voorbereiden. Gay Perry is een keiharde, meedogenloze — hoeft het nog gezegd — homo. Hij heeft weinig geduld met Harry, die zijn acteertalent op de proef stelt door zich uit te geven voor een detective. Het lijkt alsof het noodlot er zich mee bemoeit als de dief-die-acteur-wil-worden-door-in-de-huid-te-kruipen-van-een-detective op zijn weg Harmony Faith Lane ontmoet, een would be actrice die zijn hulp best kan gebruiken. Lees meer

Topfilms vandaag

vrijdag 19 oktober

 • Knerten gifter seg

  5.5

  12:00, NPO3

  Avontuur (2010) met Adrian Grønnevik Smith, Åsleik Engmark en Pernille Sørensen

  (2010) Met o.a. Adrian Grønnevik Smith, Åsleik Engmark en Pernille Sørensen Mama heeft een fietsongeluk en belandt in het ziekenhuis. Junior vermoedt meteen dat er iets vreemds aan de hand is. De kleine speurder gaat samen met zijn vriendinnetje Tiny en haar twijgje Berkelientje, op zoek naar bewijsmateriaal. Maar alles zit wat tegen. Zelfs de fiets van z’n dromen wordt net voor z’n neus weggekocht door de nieuwe en wat norse jongen Karsten. De zoektocht wordt spannend en het is niet simpel om de schuldige van mama’s gebroken ribben te vinden. Ondertussen wordt een nerveuze Knoester hopeloos verliefd op Berkelientje...

  Bron: Filmtotaal.nl

  Knerten gifter seg

  12:00, NPO3

 • Conni und Co 2 - Das Geheimnis des T-Rex

  2.8

  15:30, NPO3

  Avontuur (2017) met Iris Berben, Ken Duken en Lui Eckhardt

  (2017) Met o.a. Iris Berben, Ken Duken en Lui Eckhardt Tiener Connie en haar vrienden proberen een eiland te redden, dat vernietigd dreigt te worden door de komst van een hotel.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Conni und Co 2 - ..

  15:30, NPO3

 • Ostwind 2

  6.5

  15:31, NPO3

  Avontuur (2015) met Hanna Höppner, Jannis Niewöhner en Marvin Linke

  (2015) Met o.a. Hanna Höppner, Jannis Niewöhner en Marvin Linke Niets doet Mika meer plezier dan tijd doorbrengen met haar geliefde hengst Ostwind. Daarom is ze des te gelukkiger dat de zomervakantie er weer aankomt, zodat ze zich opnieuw de klok rond kan bezig houden met het dier. Maar ze schrikt hevig wanneer ze wonden ontdekt aan de buik van Ostwind. En alles wordt nog erger wanneer zij hoort dat Kaltenbach, het ruiterhof van haar oma, op de rand van faillissement staat. Om Kaltenbach te redden, besluit zij om voor het grote prijzengeld, deel te nemen met Ostwind aan een internationale paardenshow.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Ostwind 2

  15:31, NPO3

 • Universal Soldier: Regeneration

  5.2

  20:30, RTL7

  Actie (2009) met Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren en Andrei Arlovski

  (2009) Met o.a. Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren en Andrei Arlovski Terroristen dreigen met bommen Chernobyl's nucleaire reactor op te blazen, wat duizenden levens zou kunnen kosten. Om dit tegen te houden wordt er een team soldaten op af gestuurd, maar die staan voor een grote verrassing: een nieuwe, dodelijkere UniSol in de vorm Andrei Arlovski. De enige die de terroristen nu nog kan tegenhouden is Luc Deveraux (Jean-Claude van Damme), een Universal Soldier van het eerste uur. Deze moordmachine gaat het goed af, totdat hij tegenover een verrassing komt te staan. Het blijkt dat er in het geheim nog een UniSol bij is gehaald en deze keer is het een bekende van Deveraux, namelijk Andrew Scott (Dolph Lundgren). Nu zal Luc alles op alles moeten zetten om niet alleen twee van de dodelijkste soldaten ooit te stoppen, maar ook nog de bommen te ontmantelen!

  Bron: Filmtotaal.nl

  Universal Soldier..

  20:30, RTL7

 • Serious Moonlight

  5.4

  20:30, RTL8

  Komedie (2009) met Kristen Bell, Justin Long en Meg Ryan

  (2009) Met o.a. Kristen Bell, Justin Long en Meg Ryan Louise is een succesvolle en hoogstaande advocaat die ontdekt dat haar man haar wil verlaten voor een andere vrouw. Ze probeert dit te voorkomen door hem vast te binden aan het toilet en zijn mond te bedekken met tape. Conflicten worden groter wanneer een groep dieven in het huis breken en de man volledig in hun macht hebben.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Serious Moonlight

  20:30, RTL8

 • The Fast and the Furious

  6.7

  20:30, SBS9

  Actie (2001) met Paul Walker, Vin Diesel en Michelle Rodriguez

  (2001) Met o.a. Paul Walker, Vin Diesel en Michelle Rodriguez Domenic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure electronische apparatuur gestolen te hebben. Een jonge politieman moet vervolgens infiltreren in de wereld van straatracers in Los Angeles.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Fast and the ..

  20:30, SBS9

 • Mississippi Burning

  7.8

  21:45, Canvas

  Misdaad (1988) met Gene Hackman, Willem Dafoe en Frances McDormand

  (1988) Met o.a. Gene Hackman, Willem Dafoe en Frances McDormand Mississippi 1964. Drie mensenrechtenactivisten worden op gruwelijke wijze vermoord. Reden genoeg voor onderzoek. Twee FBI agenten, de jonge Ward (William Dafoe) en de wat oudere, doorgewinterde Anderson (Gene Hackman), merken al snel dat ze niet welkom zijn in het stadje. Hoe meer bewijzen er naar boven komen, hoe meer huizen als waarschuwing in brand worden gestoken.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Mississippi Burning

  21:45, Canvas

 • Let the Right One In

  8

  22:10, NPO3

  Drama (2008) met Kåre Hedebrant, Lina Leandersson en Per Ragnar

  (2008) Met o.a. Kåre Hedebrant, Lina Leandersson en Per Ragnar Oskar is een 12-jarig jongetje, dat continu wordt geplaagd door twee bullebakken. Op een dag maakt Oskar kennis met zijn nieuwe buurmeisje en de twee worden vrienden. Sinds ze naast Oskar en zijn familie is komen wonen, sterven plotseling een hoop mensen, maar niemand weet waarom, behalve Oskar, die een geheim van zijn buurmeisje weet.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Let the Right One..

  22:10, NPO3

 • Universal Soldier: Day of Reckoning

  5

  22:25, RTL7

  Actie (2012) met Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren en Scott Adkins

  (2012) Met o.a. Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren en Scott Adkins In 'Day of Reckoning' stelen terroristen de uiterst geheime technologie waarmee ze supersoldaten kunnen maken. Samen met deze nieuwe unisols veroveren de terroristen de verzwakte kernreactor van Tsjernobyl en dreigen ze een dodelijke radioactieve wolk te laten ontsnappen. De enige die hen kan stoppen is de ontmantelde unisol Luc Deveraux.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Universal Soldier..

  22:25, RTL7

 • Lake Placid 3

  3.3

  22:30, Comedy Cen..

  Actie (2010) met Colin Ferguson, Yancy Butler en Kirsty Mitchell

  (2010) Met o.a. Colin Ferguson, Yancy Butler en Kirsty Mitchell De lokale bewoners stellen dan wel dat de krokodillen in Lake Placid weg zijn, maar daar bevinden zich toch nog baby krokodillen. Als het jongste kind van een nieuw gezin daar de beesten voert, worden die al snel volwassen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Lake Placid 3

  22:30, Comedy Cen..

 • Surviving the Game

  6.1

  22:40, SBS9

  Actie (1994) met Ice-T, Rutger Hauer en Charles S. Dutton

  (1994) Met o.a. Ice-T, Rutger Hauer en Charles S. Dutton Mason, die op straat leeft, wil een einde aan zijn leven maken. Op de dag dat hij het echter van plan is sterven zijn twee beste vrienden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Surviving the Game

  22:40, SBS9

 • Kiss Kiss Bang Bang

  7.6

  23:30, Eén

  Actie (2005) met Robert Downey Jr., Val Kilmer en Michelle Monaghan

  (2005) Met o.a. Robert Downey Jr., Val Kilmer en Michelle Monaghan Harry Lockhart is al bij al een geschikte vent. Hij is weliswaar een onbetekenend boefje, dat zich een weg door het leven baant op een gammele combinatie van slordige charme en misplaatst optimisme, maar hij wil eigenlijk wel goed doen. Alleen weet hij niet zo precies hoe eraan te beginnen. Aan Harry’s voortdurende tegenslag komt een einde wanneer hij en zijn partner buiten de openingsuren hun “kerstinkopen doen” in een speelgoedwinkel in New York City en onderbroken worden doordat het alarm afgaat. Dat betekent moeilijkheden, zou je denken, maar wacht maar af. Bij zijn verwoede pogingen om aan de politie te ontkomen valt Harry onverwacht binnen op een auditie voor een Hollywood-detectivefilm en voor hij het goed en wel beseft stuurt de producer hem naar Los Angeles voor een cameratest. Harry komt terecht in de gevaarlijke wereld van hoeren, oplichters, losers en dromers. Hij vormt een team met zware jongen en privé-detective Perry van Shrike, bijgenaamd “Gay Perry,” die hem op zijn test moet voorbereiden. Gay Perry is een keiharde, meedogenloze — hoeft het nog gezegd — homo. Hij heeft weinig geduld met Harry, die zijn acteertalent op de proef stelt door zich uit te geven voor een detective. Het lijkt alsof het noodlot er zich mee bemoeit als de dief-die-acteur-wil-worden-door-in-de-huid-te-kruipen-van-een-detective op zijn weg Harmony Faith Lane ontmoet, een would be actrice die zijn hulp best kan gebruiken.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Kiss Kiss Bang Bang

  23:30, Eén

 • Killer Joe

  6.7

  00:05, RTL8

  Komedie (2011) met Matthew McConaughey, Emile Hirsch en Juno Temple

  (2011) Met o.a. Matthew McConaughey, Emile Hirsch en Juno Temple In deze thriller hebben Emile Hirsch (The Darkest Hour, 2011) en Matthew McConaughey (The Lincoln Lawyer, 2011) de voornaamste hoofdrollen. Hirch speelt een jongeman die grote schulden heeft. Om ervoor te zorgen dat hijzelf niet in de problemen komt, schakelt hij een huurmoordenaar (McConaughey) in om zijn moeder uit de weg te ruimen. Via de uitkering van de levensverzekering kan hij van zijn schuld afkomen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Killer Joe

  00:05, RTL8

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag