Films vandaag op TV

20:30 op Veronica

The Hobbit: The Desolat.. (2013)

20:30 op Veronica

7.9

Met o.a. Ian McKellen, Martin Freeman en Richard Armitage

'The Hobbit: The Desolation of Smaug' pikt het verhaal direct op na de gebeurtenissen in 'An Unexpected Journey'. De dwergen, Bilbo en Gandalf zijn succesvol ontsnapt uit de Misty Mountains, en Bilbo heeft de Ring te pakken gekregen. Samen reizen ze nu... 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' pikt het verhaal direct op na de gebeurtenissen in 'An Unexpected Journey'. De dwergen, Bilbo en Gandalf zijn succesvol ontsnapt uit de Misty Mountains, en Bilbo heeft de Ring te pakken gekregen. Samen reizen ze nu verder om het dwergenkoninkrijk Erebor terug te winnen op de draak Smaug, samen met de berg goud die daar ligt. Lees meer

Topfilms vandaag

maandag 29 mei

 • Old Dogs

  5.4

  07:35, BBC2

  Komedie (2009) met John Travolta, Robin Williams en Kelly Preston

  (2009) Met o.a. John Travolta, Robin Williams en Kelly Preston Wanneer twee vrienden en tevens collega's het helemaal lijken te hebben gemaakt worden plots hun plannen gedwarsboomd. Zij moeten twee weken op een zesjarige tweeling passen. Maar wat moeten de twee mannen ermee? Ze nemen de kinderen mee naar een zomerkamp waar zij door de kampleider worden aangezien als homo-koppel. Voor de zekerheid houdt hij een oogje in het zeil.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Old Dogs

  07:35, BBC2

 • Secretariat

  7.2

  12:00, BBC2

  Drama (2010) met Diane Lane, John Malkovich en Dylan Walsh

  (2010) Met o.a. Diane Lane, John Malkovich en Dylan Walsh Lucien Laurin (John Malkovich) is een voormalig jockey en tegenwoordig trainer van kampioenspaard 'Secretariat'. Penny Chenery (Diane Lane) is de eigenares van Meadow Farm, een paardenfokkerij in Virgina. Dankzij haar racepaard Secretariat kruisen de paden van verschillende mensen, waaronder die van Lucien en Penny.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Secretariat

  12:00, BBC2

 • My Boss's Daughter

  4.6

  20:30, RTL8

  Komedie (2003) met Mark Aisbett, Ashton Kutcher en Jon Abrahams

  (2003) Met o.a. Mark Aisbett, Ashton Kutcher en Jon Abrahams Tom krijgt eindelijk de kans waar hij al lang op wacht: hij kan de dochter van de baas proberen te versieren, wanneer hij ingaat op het aanbod om een avondje op zijn huis te passen. Er zijn echter meer mensen die door hebben dat pa die avond niet thuis is.

  Bron: Filmtotaal.nl

  My Boss's Daughter

  20:30, RTL8

 • The Hobbit: The Desolation of Smaug

  7.9

  20:30, Veronica

  Avontuur (2013) met Ian McKellen, Martin Freeman en Richard Armitage

  (2013) Met o.a. Ian McKellen, Martin Freeman en Richard Armitage 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' pikt het verhaal direct op na de gebeurtenissen in 'An Unexpected Journey'. De dwergen, Bilbo en Gandalf zijn succesvol ontsnapt uit de Misty Mountains, en Bilbo heeft de Ring te pakken gekregen. Samen reizen ze nu verder om het dwergenkoninkrijk Erebor terug te winnen op de draak Smaug, samen met de berg goud die daar ligt.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Hobbit: The D..

  20:30, Veronica

 • Abraham Lincoln: Vampire Hunter

  5.9

  22:00, RTL7

  Actie (2012) met Benjamin Walker, Dominic Cooper en Anthony Mackie

  (2012) Met o.a. Benjamin Walker, Dominic Cooper en Anthony Mackie Indiana, 1818. De negenjarige Abraham Lincoln knielt bij zijn doodzieke moeder's bed. Als zij is overleden, leert de de rouwende Abraham dat zij is vermoord door een bovennatuurlijk wezen; een vampier. Dit voedt zijn drift om de bedreiging van de vampieren en hun slavenhoudende bondgenoten te breken, waar hij zich volledig aan wijdt. Gezegend met zijn legendarische lengte, kracht en zijn behendigheid met de bijl, vertrekt Abe op een pad van wraak, dat hem helemaal naar het Witte Huis zal leiden...

  Bron: Filmtotaal.nl

  Abraham Lincoln: ..

  22:00, RTL7

 • Song for Marion

  7

  23:30, BBC2

  Komedie (2012) met Terence Stamp, Vanessa Redgrave en Gemma Arterton

  (2012) Met o.a. Terence Stamp, Vanessa Redgrave en Gemma Arterton Het verhaal speelt zich af in Londen en gaat over de teruggetrokken en knorrige gepensioneerde Arthur die zich onder zachte dwang van zijn geliefde vrouw Marion aansluit bij een erg ongewoon lokaal koor. Hij leeft op gespannen voet met zijn zoon James, maar dankzij de charismatische koordirigente Elizabeth leert hij het leven te waarderen. Arthur zal geconfronteerd worden met de onderliggende krachten van zijn eigen norse persoonlijkheid op zijn hilarische, levenslustige muzikale zelfontdekking.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Song for Marion

  23:30, BBC2

 • Snabba cash - Livet deluxe

  6.3

  02:00, BBC2

  Misdaad (2013) met Matias Padin, Joel Kinnaman en Martin Wallström

  (2013) Met o.a. Matias Padin, Joel Kinnaman en Martin Wallström De in ballingschap levende Johan is vastberaden erachter te komen wat er met zijn zusje Camilla gebeurd is. Elk spoor wijst op de maffia in Stockholm, waar Jorge de grootste overval in de Zweedse geschiedenis voorbereidt. Tijdens die voorbereidingen ontmoet hij Nadja, een vrouw uit zijn verleden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Snabba cash - Liv..

  02:00, BBC2

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag