Films vandaag op TV

op

()

op

Met o.a.

Topfilms vandaag

woensdag 23 januari

 • Hanni & Nanni

  5.2

  15:30, NPO3

  Familiefilm (2010) met Sophia Münster, Jana Münster en Hannelore Elsner

  (2010) Met o.a. Sophia Münster, Jana Münster en Hannelore Elsner Na de beschuldiging van diefstal vliegen de tweelingzusters Hanni en Nanni van school af en worden door hun ouders in het internaat 'Lindenhof' geplaatst. Daar beginnen de twee een nieuw leven. Terwijl de zachtmoedige Nanni eerst begint met vriendschappen op te bouwen, heeft de heethoofdige Hanni het moeilijk om zich thuis te voelen. En als het Lindenhof-hockeyteam moet spelen tegen de JoCats, het team van hun oude school, komt er een eerste cruciale test. Hanni en Nanni moeten zich nu onderscheiden. Maar pas als het Lindenhof in gevaar komt, wordt het voor Hanni en Nanni duidelijk dat ze hier echt thuishoren. Daarom werken zij een moedig reddingsplan uit.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Hanni & Nanni

  15:30, NPO3

 • Van God Los

  7.2

  20:25, NPO3

  Misdaad (2003) met Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt en Angela Schijf

  (2003) Met o.a. Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt en Angela Schijf De 17-jarige scholier Stan verveelt zich te pletter, totdat de kleine crimineel Maikel zijn leven binnenstormt. De twee beunen eerst nog wat bij met illegale handeltjes, maar maken onbedoeld indruk op de plaatselijke maffiabaas door bij een roofoverval een drugshandelaar neer te knuppelen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Van God Los

  20:25, NPO3

 • Get Out

  8.2

  20:30, NET5

  Horror (2017) met Daniel Kaluuya, Allison Williams en Catherine Keener

  (2017) Met o.a. Daniel Kaluuya, Allison Williams en Catherine Keener Een jonge Afrikaans Amerikaanse man bezoekt het vervloekte landhuis van de familie van z’n vriendin.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Get Out

  20:30, NET5

 • Inside Man

  7.6

  20:30, Veronica

  Misdaad (2006) met Denzel Washington, Clive Owen en Jodie Foster

  (2006) Met o.a. Denzel Washington, Clive Owen en Jodie Foster Vier mensen in schilderskleding gaan de drukke Manhattan Trust bank binnen. Enkele seconden later nemen de rovers het gebouw in bezit. Klanten en personeelsleden worden ongewild pionnen in een tot in details beraamde bankroof. De rechercheurs Keith Frazier (Denzel Washington) en Bill Mitchell krijgen opdracht te onderhandelen met de leider van de rovers Dalton Russell (Clive Owen). Ook inspecteur John Darius (Willem Dafoe) van de Emergency Services Unit heeft goede hoop dat er een geweldloze oplossing mogelijk is. Maar Russell ontpopt zich als een zeer sluwe en doodkalme tegenstander die alles volledig in de hand heeft. Als Frazier denkt dat er meer aan de hand is wordt hij daarin bevestigd door de komst van Madeline White (Jodie Foster). Haar invloed is groot, haar motieven bewust vaag. Ze gebruikt haar invloed bij de burgemeester om een gesprek aan te vragen met Russell. Ook de grote baas van de bank, Arthur Case heeft ongekend veel belangstelling voor wat zich in de bank afspeelt..

  Bron: Filmtotaal.nl

  Inside Man

  20:30, Veronica

 • Rocky Balboa

  7.2

  20:30, RTL7

  Actie (2006) met Sylvester Stallone, Burt Young en Antonio Tarver

  (2006) Met o.a. Sylvester Stallone, Burt Young en Antonio Tarver In 1976 schreef Rocky al geschiedenis. Nu, 30 jaar later heeft Rocky Balboa (Sylvester Stallone) de bokssport voorgoed afgezworen. Toch duikt hij nog eenmaal de ring in. De meest legendarische boxer aller tijden gaat een bikkelhard gevecht aan....

  Bron: Filmtotaal.nl

  Rocky Balboa

  20:30, RTL7

 • The Skeleton Key

  6.5

  22:35, NET5

  Horror (2005) met Kate Hudson, Gena Rowlands en John Hurt

  (2005) Met o.a. Kate Hudson, Gena Rowlands en John Hurt Verpleegster Caroline (Kate Hudson) verzorgt een oude vrouw en haar zeer zieke man. Ze wonen in een oud herenhuis en ze houden er vreemde gewoonten op na. Wanneer Caroline een loper krijgt van de vrouw des huizes, komt ze er al snel achter dat 1 deur in het huis niet te openen is...

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Skeleton Key

  22:35, NET5

 • Top Gun

  6.9

  22:35, RTL7

  Actie (1986) met Tom Cruise, Kelly McGillis en Val Kilmer

  (1986) Met o.a. Tom Cruise, Kelly McGillis en Val Kilmer Maverick wordt samen met zijn co-piloot Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Top Gun

  22:35, RTL7

 • Safe House

  6.8

  23:10, Veronica

  Actie (2012) met Denzel Washington, Ryan Reynolds en Vera Farmiga

  (2012) Met o.a. Denzel Washington, Ryan Reynolds en Vera Farmiga Actiethriller met Denzel Washington als Tobin Frost, een overgelopen CIA-agent die onherstelbare schade heeft toegebracht aan de Verenigde Staten door staatsgeheimen te verkopen. Na jarenlang te zijn opgejaagd, wordt hij in Zuid-Afrika opgepakt en ondergebracht in het lokale Safe House waar Matt Weston (Ryan Reynolds) de leiding heeft. De levensgevaarlijke Frost is nauwelijks binnen of het Safe House wordt aangevallen. De onervaren Weston weet op het nippertje met Frost te ontsnappen. Terwijl ze achtervolgd worden door meedogenloze huurmoordenaars, probeert Weston te achterhalen wie er achter dit complot zit.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Safe House

  23:10, Veronica

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag