Films vandaag op TV

20:30 op RTL7

Django Unchained (2012)

20:30 op RTL7

8.5

Met o.a. Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio

'Django Unchained' speelt zich af in de 19de eeuw in Jackson, Mississippi. De slavenhandel is volop aan de gang en de twee geliefden Django en Broomhilda (Kerry Washington) worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan... 'Django Unchained' speelt zich af in de 19de eeuw in Jackson, Mississippi. De slavenhandel is volop aan de gang en de twee geliefden Django en Broomhilda (Kerry Washington) worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Django wordt bevrijd door de eigenaardige premiejager Dr. King Schultz. Samen met Django int Schultz een aantal premies en daarna krijgt Django de mogelijkheid zijn geliefde Broomhilda terug te vinden. Dit blijkt achteraf moeilijker te zijn dan gedacht nu zij het bezit is van Calvin Candie, een meedogenloze plantage-eigenaar die berucht is om de vreselijke slavenpraktijken die hij erop nahoudt. Lees meer

Topfilms vandaag

woensdag 24 januari

 • Das doppelte Lottchen

  6.2

  15:30, NPO3

  (2017) met , en

  (2017) Met o.a. , en Lotte en Louise ontmoeten elkaar op zomerkamp, waar ze door elkaar gehaald worden en van plaats wisselen. Zo leren ze elkaar kennen, maar genieten ze extra van vakantie.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Das doppelte Lott..

  15:30, NPO3

 • De storm

  6.1

  20:25, NPO3

  Actie (2009) met Sylvia Hoeks, Barry Atsma en Dirk Roofthooft

  (2009) Met o.a. Sylvia Hoeks, Barry Atsma en Dirk Roofthooft Julia, een 18-jarige Zeeuwse boerendochter, raakt zwanger van haar vriendje Koos, een vissersjongen. Koos schrikt zo van dit nieuws dat hij met de Noorderzon vertrekt. Julia staat er helemaal alleen voor in een vijandig dorp: de zwangerschap en de bevalling worden eerst veroordeeld en later genegeerd door haar familie en dorpsgenoten. In de nacht van 31 januari 1953 breken de dijken door in Zeeland op meer dan honderd plaatsen tijdens een verschrikkelijke februaristorm. De boerderij, waar Julia woont, wordt verzwolgen door een zondvloed. Samen met haar zoon komt Julia in het water terecht en wordt, tegen haar wil , gered door de jonge luchtmachtsergeant Aldo, haar baby in het water achterlatend. Ze is ontroostbaar, hult zich in stilzwijgen en weigert met haar gehate redder te praten. Voorzichtig probeert Aldo in contact te komen met de jonge vrouw, ontrafelt stukje bij beetje haar achtergrond en besluit tenslotte om haar te helpen haar zoon te vinden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  De storm

  20:25, NPO3

 • Safe House

  6.8

  20:30, Veronica

  Actie (2012) met Denzel Washington, Ryan Reynolds en Vera Farmiga

  (2012) Met o.a. Denzel Washington, Ryan Reynolds en Vera Farmiga Actiethriller met Denzel Washington als Tobin Frost, een overgelopen CIA-agent die onherstelbare schade heeft toegebracht aan de Verenigde Staten door staatsgeheimen te verkopen. Na jarenlang te zijn opgejaagd, wordt hij in Zuid-Afrika opgepakt en ondergebracht in het lokale Safe House waar Matt Weston (Ryan Reynolds) de leiding heeft. De levensgevaarlijke Frost is nauwelijks binnen of het Safe House wordt aangevallen. De onervaren Weston weet op het nippertje met Frost te ontsnappen. Terwijl ze achtervolgd worden door meedogenloze huurmoordenaars, probeert Weston te achterhalen wie er achter dit complot zit.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Safe House

  20:30, Veronica

 • 13 Going on 30

  6.1

  20:30, RTL8

  Komedie (2004) met Jennifer Garner, Mark Ruffalo en Judy Greer

  (2004) Met o.a. Jennifer Garner, Mark Ruffalo en Judy Greer Jenna is 13 jaar, en wil graag populair zijn. De populaire meisjes maken alleen maar misbruik van haar. Van haar beste vriend Matt, krijgt zij toverpoeder waarmee al haar dromen uitkomen, ze wenst dat ze 30 jaar is, maar ze had nooit verwacht dat die droom uit zou komen...

  Bron: Filmtotaal.nl

  13 Going on 30

  20:30, RTL8

 • Django Unchained

  8.5

  20:30, RTL7

  Drama (2012) met Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio

  (2012) Met o.a. Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio 'Django Unchained' speelt zich af in de 19de eeuw in Jackson, Mississippi. De slavenhandel is volop aan de gang en de twee geliefden Django en Broomhilda (Kerry Washington) worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Django wordt bevrijd door de eigenaardige premiejager Dr. King Schultz. Samen met Django int Schultz een aantal premies en daarna krijgt Django de mogelijkheid zijn geliefde Broomhilda terug te vinden. Dit blijkt achteraf moeilijker te zijn dan gedacht nu zij het bezit is van Calvin Candie, een meedogenloze plantage-eigenaar die berucht is om de vreselijke slavenpraktijken die hij erop nahoudt.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Django Unchained

  20:30, RTL7

 • Unfaithful

  6.7

  20:30, SBS9

  Drama (2002) met Diane Lane, Erik Per Sullivan en Richard Gere

  (2002) Met o.a. Diane Lane, Erik Per Sullivan en Richard Gere Constance en Edward zijn getrouwd, hebben een kind en wonen in een buitenwijk van New York. Wanneer Constance op een dag een trein mist, in een storm terecht komt en Paul ontmoet, verandert plotseling alles.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Unfaithful

  20:30, SBS9

 • Crimson Tide

  7.3

  22:45, Veronica

  Actie (1995) met Denzel Washington, Gene Hackman en Matt Craven

  (1995) Met o.a. Denzel Washington, Gene Hackman en Matt Craven De Russen lijken een kernoorlog te willen starten, en dit vermoeden zorgt voor paniek bij de crew van de Amerikaanse onderzeëer USS Alabama. Officier Hunter en kapitein Ramsey kunnen het niet eens worden over de te volgen tactiek: diplomatie of aggressie?

  Bron: Filmtotaal.nl

  Crimson Tide

  22:45, Veronica

 • The Girl

  6.2

  23:00, SBS9

  Drama (2012) met Sienna Miller, Toby Jones en Penelope Wilton

  (2012) Met o.a. Sienna Miller, Toby Jones en Penelope Wilton 'The Girl' vertelt het verhaal over de obsessieve relatie van Alfred Hitchcock (Toby Jones) met de ster van 'The Birds', Tippi Hedren (Sienna Miller). Hitchcock stond op het hoogtepunt van zijn carrière toen hij in 1962 koos voor de onbekende mannequin voor de hoofdrol in zijn nieuwe film The Birds. Maar wanneer hij Hedren verandert in de perfecte Hitchcock blondine, raakt hij geobsedeerd door het winnen van haar liefde.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Girl

  23:00, SBS9

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag