Films vandaag op TV

19:20 op BBC1

Wreck-It Ralph (2012)

19:20 op BBC1

7.7

Met o.a. John C. Reilly, Sarah Silverman en Jack McBrayer

Ralph is het zat om overschaduwd te worden door Fix-it Felix Jr., de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer hetzelfde te doen en te zien hoe Felix alle eer krijgt, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van... Ralph is het zat om overschaduwd te worden door Fix-it Felix Jr., de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer hetzelfde te doen en te zien hoe Felix alle eer krijgt, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen reusachtige handen en gaat op een groot game-avontuur dwars door alle gamewerelden heen om te laten zien wat je echt nodig hebt om de held te kunnen zijn. Tijdens zijn grote avontuur ontmoet Ralph de harde meedogenloze Sergeant Calhoun uit de game Hero’s Duty en het irritante buitenbeentje Vennellope van Schweetz uit de zoete cart-racing game Sugar Rush, die weleens zijn grootste vriend kan zijn. Maar alles verandert als een dodelijke vijand wordt ontketend die de gehele arcadewereld en Venellope bedreigt. Krijgt Ralph het voor elkaar om zijn droom te verwezenlijken en de arcadewereld te redden voor het te laat is? Lees meer

Topfilms vandaag

zaterdag 21 juli

 • Hunter: Return to Justice

  6.1

  06:00, RTL4

  Misdaad (2002) met Fred Dryer, Stepfanie Kramer en Sam Hennings

  (2002) Met o.a. Fred Dryer, Stepfanie Kramer en Sam Hennings Na een mislukte drugsoverval moet LAPD-agent Rick Hunter naar San Diego. Hij ontmoet daar voormalig partner Dee Dee McCall, en samen raken ze al snel verzeild in een angstaanjagend kat-en-muis spel dat zijn wortels in Rusland heeft.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Hunter: Return to..

  06:00, RTL4

 • Hunter: Back in Force

  6.4

  07:45, RTL4

  Misdaad (2003) met Fred Dryer, Stepfanie Kramer en Gregory Scott Cummins

  (2003) Met o.a. Fred Dryer, Stepfanie Kramer en Gregory Scott Cummins Hunter en McCall zijn terug voor een nieuw avontuur! Ditmaal onderzoeken ze een reeks bankovervallen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Hunter: Back in F..

  07:45, RTL4

 • Big Top Scooby-Doo!

  7

  07:55, SBS6

  Animatie (2012) met Frank Welker, Mindy Cohn en Grey DeLisle

  (2012) Met o.a. Frank Welker, Mindy Cohn en Grey DeLisle Scooby-Doo en de bende gaan op vakantie naar Atlantic City. Daar raken ze verwikkeld in een mysterie in het circus!

  Bron: Filmtotaal.nl

  Big Top Scooby-Doo!

  07:55, SBS6

 • Fünf Freunde

  5.4

  09:20, NPO3

  Familiefilm (2012) met Valeria Eisenbart, Quirin Oettl en Justus Schlingensiepen

  (2012) Met o.a. Valeria Eisenbart, Quirin Oettl en Justus Schlingensiepen Georgina komt samen met vrienden Julian, Dick en Anne, alsmede Timmy de hond, terecht in een groot avontuur. Een paar schurken willen namelijk haar vaders revolutionaire formule voor het opwekken van alternatieve energie stelen. De vijf vrienden moeten nu zeer snel handelen, want de vader zit op een klein rotsachtig eiland voor de kust en de oplichters zijn al vrij dicht bij hem.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Fünf Freunde

  09:20, NPO3

 • Ostwind 3: Aufbruch nach Ora

  5.4

  15:30, NPO3

  Avontuur (2017) met Hanna Höppner, Jannis Niewöhner en Amber Bongard

  (2017) Met o.a. Hanna Höppner, Jannis Niewöhner en Amber Bongard Mika en Ostwind reizen naar Andalucia in Spanje. Daar hoopt ze de wortels van haar geliefde paard te vinden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Ostwind 3: Aufbru..

  15:30, NPO3

 • Wreck-It Ralph

  7.7

  19:20, BBC1

  Animatie (2012) met John C. Reilly, Sarah Silverman en Jack McBrayer

  (2012) Met o.a. John C. Reilly, Sarah Silverman en Jack McBrayer Ralph is het zat om overschaduwd te worden door Fix-it Felix Jr., de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer hetzelfde te doen en te zien hoe Felix alle eer krijgt, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen reusachtige handen en gaat op een groot game-avontuur dwars door alle gamewerelden heen om te laten zien wat je echt nodig hebt om de held te kunnen zijn. Tijdens zijn grote avontuur ontmoet Ralph de harde meedogenloze Sergeant Calhoun uit de game Hero’s Duty en het irritante buitenbeentje Vennellope van Schweetz uit de zoete cart-racing game Sugar Rush, die weleens zijn grootste vriend kan zijn. Maar alles verandert als een dodelijke vijand wordt ontketend die de gehele arcadewereld en Venellope bedreigt. Krijgt Ralph het voor elkaar om zijn droom te verwezenlijken en de arcadewereld te redden voor het te laat is?

  Bron: Filmtotaal.nl

  Wreck-It Ralph

  19:20, BBC1

 • The Blues Brothers

  7.9

  20:00, Veronica

  Actie (1980) met John Belushi, Dan Aykroyd en James Brown

  (1980) Met o.a. John Belushi, Dan Aykroyd en James Brown Als Jake Blues uit de gevangenis wordt vrijgelaten, gaat hij met zijn broer Elwood naar het weeshuis waar ze samen opgroeiden. Moeder Overste stuurt hen er op uit om binnen elf dagen 5000 dollar bij elkaar te halen om het weeshuis te redden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Blues Brothers

  20:00, Veronica

 • Diamonds Are Forever

  6.7

  20:05, Eén

  Actie (1971) met Sean Connery, Jill St. John en Charles Gray

  (1971) Met o.a. Sean Connery, Jill St. John en Charles Gray Bond komt in Amsterdam een omvangrijke diamantsmokkel op het spoor. Daar ontmoet hij ook de verleidelijke Tiffany Case, die even mooi als gevaarlijk blijkt te zijn. Het spoor leidt vervolgens naar Las Vegas, waar Bond een paar zeer inventieve moord aanslagen te verduren krijgt. Langzaam maar zeker komt Bond erachter, dat zijn aarts vijand Ernst Blofeld de hand heeft in zowel de diamant smokkel als de moord aanslagen. Blofeld heeft namelijk een verschrikkelijk wapen vervaardigd uit diamanten, waarmee hij de hele wereld bedreigt. Met nog slechts luttele seconden te gaan, moet Bond proberen het wapen uit te schakelen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Diamonds Are Fore..

  20:05, Eén

 • Nights in Rodanthe

  6

  20:30, SBS9

  Drama (2008) met Diane Lane, Richard Gere en Christopher Meloni

  (2008) Met o.a. Diane Lane, Richard Gere en Christopher Meloni Om haar leven weer op een rijtje te zetten, trekt Adrienne Willis zich terug in het kustplaatsje Rodanthe in North Carolina, waar ze een weekend lang past op een klein hotel. Adrienne heeft rust nodig van een opstandige tienerdochter en een onberekenbare echtgenoot, die gevraagd heeft hem terug te nemen. Terwijl er een zware storm op komst is, arriveert de enige hotelgast. Deze dokter Paul Flanner is naar Rodanthe gekomen vanwege zijn eigen persoonlijke problemen. Wanneer de storm opsteekt, zoeken de twee gezelschap bij elkaar en tijdens een magisch weekend beleven ze een romance die de rest van hun levens zal beïnvloeden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Nights in Rodanthe

  20:30, SBS9

 • Night at the Museum: Secret of the Tomb

  6.2

  20:30, SBS6

  Avontuur (2014) met Ben Stiller, Robin Williams en Owen Wilson

  (2014) Met o.a. Ben Stiller, Robin Williams en Owen Wilson Larry en zijn museumvriendjes belanden in het Egyptische deel van een bekend Londens museum. Ze zijn genoodzaakt een mysterie op te lossen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Night at the Muse..

  20:30, SBS6

 • Dark Heart

  7.4

  20:35, Canvas

  Misdaad (2016) met Tom Brooke, Edward Akrout en Fiaz Ali

  (2016) Met o.a. Tom Brooke, Edward Akrout en Fiaz Ali Tijdens een hittegolf onderzoeken rechercehru Will Wagstaffe en zijn team een reeks brute moorden op vermeende pedofielen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Dark Heart

  20:35, Canvas

 • All Stars 2: Old Stars

  6.2

  20:50, NPO3

  Komedie (2011) met Danny de Munk, Daniël Boissevain en Peter Paul Muller

  (2011) Met o.a. Danny de Munk, Daniël Boissevain en Peter Paul Muller In All Stars 2: Old Stars zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens ervoor dat ze zichzelf trakteren op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona. De voetbalwedstrijd Barcelona - Real Madrid vormt het hoogtepunt van dit tripje. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry’s Tuincentrum haasten over de Duitse en Franse wegen om te zorgen dat ze op tijd in Barcelona aankomen. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is...

  Bron: Filmtotaal.nl

  All Stars 2: Old ..

  20:50, NPO3

 • Garden Party

  7.3

  22:10, Canvas

  Animatie (2017) met , en

  (2017) Met o.a. , en In een verlaten rijk huis, verkent een stel amfibieuen hun omgeving en volgen daarbij hun instincten.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Garden Party

  22:10, Canvas

 • Deliverance

  7.7

  22:20, Canvas

  Avontuur (1972) met Jon Voight, Burt Reynolds en Ned Beatty

  (1972) Met o.a. Jon Voight, Burt Reynolds en Ned Beatty Een groep vrienden uit het zakenleven van Atlanta, trekt de wildernis van de Appalachen in om nader tot de natuur te komen. Maar het gebied dat ze intrekken is hillbillie-land en vanaf het moment dat ze een vreemd jongetje met een banjo ontmoeten, gaat alles mis.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Deliverance

  22:20, Canvas

 • Kollektivet

  6.7

  22:40, NPO2

  Drama (2016) met Fares Fares, Ulrich Thomsen en Trine Dyrholm

  (2016) Met o.a. Fares Fares, Ulrich Thomsen en Trine Dyrholm Samen met dochter Freja hebben Erik en Anne een geweldig leventje. Op een dag besluiten ze het roer om te gooien en richten ze met wat vrienden een commune op. Samen trekken ze in een villa in, waar al snel een hechte gemeenschap ontstaat. Toch zet een liefdesaffaire de boel zwaar onder druk...

  Bron: Filmtotaal.nl

  Kollektivet

  22:40, NPO2

 • Pretty Woman

  6.9

  23:20, BBC1

  Komedie (1990) met Richard Gere, Julia Roberts en Ralph Bellamy

  (1990) Met o.a. Richard Gere, Julia Roberts en Ralph Bellamy De steenrijke en succesvolle, maar harteloze zakenman Edward Lewis heeft zijn zakken gevuld met het leed van anderen. Lewis biedt tippelaarster Vivian Ward drieduizend dollar als zij een week als zijn blikvanger fungeert. Vivian transformeert zich echter langzamerhand tot een echte societydame en Edward wordt onvermijdelijk stapelverliefd op haar.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Pretty Woman

  23:20, BBC1

 • Littleman

  4.3

  23:40, RTL8

  Komedie (2006) met Marlon Wayans, Shawn Wayans en Kerry Washington

  (2006) Met o.a. Marlon Wayans, Shawn Wayans en Kerry Washington Lilliputter Calvin Sims is een crimineel, die op een dag een kostbare diamant weet te stelen. Om het te verbergen, stopt hij het in de handtas van een voorbijgaande vrouw. Als Calvin de diamant dan terug wil hebben, besluit hij zich als een baby voor te doen. Als hij dan vervolgens door de vrouw en haar man in huis wordt genomen, gaat hij op zoek naar de diamant ...

  Bron: Filmtotaal.nl

  Littleman

  23:40, RTL8

 • Mandela: Long Walk to Freedom

  7.1

  00:45, BBC2

  Biografie (2013) met Idris Elba, Naomie Harris en Tony Kgoroge

  (2013) Met o.a. Idris Elba, Naomie Harris en Tony Kgoroge Dit is het verhaal van Nelson Mandela's buitengewone levensloop, vanaf zijn jeugdjaren in een boerendorpje, over zijn ruim 27 jaar durende gevangenschap op Robbeneiland tot zijn inhuldiging als de eerste democratisch verkozen president van Zuid-Afrika. Mandela is het verhaal van een gewone man die de uitdagingen van zijn tijd niet uit de weg ging en triomfeerde - een intiem portret over een modern icoon.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Mandela: Long Wal..

  00:45, BBC2

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag