Films vandaag op TV

20:30 op Veronica

The Last Samurai (2003)

20:30 op Veronica

7.7

Met o.a. Ken Watanabe, Tom Cruise en William Atherton

Een veteraan uit de Burgeroorlog, Capt. Nathan Algren (Cruise), arriveert in Japan in 1870, om de soldaten van Keizer Meji te trainen voor een gevecht tegen samurai die land terug willen pakken. Als Algren wordt ontvoerd door de samurai, ziet hij... Een veteraan uit de Burgeroorlog, Capt. Nathan Algren (Cruise), arriveert in Japan in 1870, om de soldaten van Keizer Meji te trainen voor een gevecht tegen samurai die land terug willen pakken. Als Algren wordt ontvoerd door de samurai, ziet hij waarom ze hun leven wagen voor hun land, en moet hij kiezen voor wie hij nou eigenlijk wil vechten. Lees meer

Topfilms vandaag

dinsdag 28 maart

 • Lara Croft: Tomb Raider

  5.7

  20:30, RTL7

  Actie (2001) met Angelina Jolie, Jon Voight en Iain Glen

  (2001) Met o.a. Angelina Jolie, Jon Voight en Iain Glen Lara Croft is afkomstig uit een rijke familie en reist de hele wereld af op zoek naar zeldzame archeologische objecten. Haar nieuwste doel is het verkrijgen van de twee helften van een antieke talisman die de bezitter ervan ultieme macht geven. Om ze te vinden moet Lara eerst de gevaarlijke Illuminati verslaan.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Lara Croft: Tomb ..

  20:30, RTL7

 • The Last Samurai

  7.7

  20:30, Veronica

  Actie (2003) met Ken Watanabe, Tom Cruise en William Atherton

  (2003) Met o.a. Ken Watanabe, Tom Cruise en William Atherton Een veteraan uit de Burgeroorlog, Capt. Nathan Algren (Cruise), arriveert in Japan in 1870, om de soldaten van Keizer Meji te trainen voor een gevecht tegen samurai die land terug willen pakken. Als Algren wordt ontvoerd door de samurai, ziet hij waarom ze hun leven wagen voor hun land, en moet hij kiezen voor wie hij nou eigenlijk wil vechten.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Last Samurai

  20:30, Veronica

 • Because I Said So

  5.6

  20:30, SBS9

  Komedie (2007) met Diane Keaton, Mandy Moore en Gabriel Macht

  (2007) Met o.a. Diane Keaton, Mandy Moore en Gabriel Macht Daphne Wilder, een trotse moeder met een grenzeloze liefde voor haar drie dochters: de stabiele psychologe Maggie, de sexy en onhandelbare Mae en de onzekere maar aantrekkelijke Milly , die op het gebied van mannen altijd de verkeerde keuzes maakt. Om te voorkomen dat haar jongste dochter dezelfde fouten begaat als zij, plaatst Daphne zonder medeweten van haar dochter een online contactadvertentie om de perfecte man te vinden. Daphne’s bemoeizucht leidt tot een komische chaos als ze met goede bedoelingen de verkeerde dingen blijft doen, alles in naam der liefde.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Because I Said So

  20:30, SBS9

 • Flipped

  7.7

  20:30, SBS9

  Komedie (2010) met Madeline Carroll, Callan McAuliffe en Rebecca De Mornay

  (2010) Met o.a. Madeline Carroll, Callan McAuliffe en Rebecca De Mornay Twee basisscholieren krijgen gevoelens voor elkaar, ondanks de grote onderlinge tegenstellingen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Flipped

  20:30, SBS9

 • Inkheart

  6.1

  22:20, SBS9

  Avontuur (2008) met Brendan Fraser, Sienna Guillory en Eliza Bennett

  (2008) Met o.a. Brendan Fraser, Sienna Guillory en Eliza Bennett Mo Folchart heeft een wonderlijk maar soms verschrikkelijk talent. Als hij luidop voorleest uit boeken, brengt hij de karakters tot leven. Wanneer hij op een dag voorleest uit het boek Inkheart, haalt hij een aantal gemene karakters uit het boek en in de echte wereld. Alsof dat nog niet erg genoeg is, verdwijnt zijn vrouw in het boek. Zijn dochter Meggie, die op dat moment nog een baby was, weet niets van haar vaders talent, alleen dat hij tot op vandaag weigert voor te lezen. Capricorno, één van de boosdoeners uit het boek, heeft jarenlang naar Meggies vader gezocht om zijn krachtige talent te gebruiken voor zijn eigen donkere doeleinden. Meggie en haar vader zullen er alles aan moeten doen om dat te voorkomen en Meggies moeder te redden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Inkheart

  22:20, SBS9

 • The Abyss

  7.6

  22:30, RTL7

  Avontuur (1989) met Ed Harris, Mary Elizabeth Mastrantonio en Michael Biehn

  (1989) Met o.a. Ed Harris, Mary Elizabeth Mastrantonio en Michael Biehn Tijdens de Koude Oorlog wordt een Amerikaanse nucleaire onderzeeër aangevallen, en zinkt naar de bodem van de oceaan. De marine vraagt de hulp van een aantal mensen die aan het werk zijn op een nabijgelegen olieplatform om de onderzeeër te lokaliseren. Terwijl de crew de missie probeert uit te voeren, komen ze enkele problemen tegen, en ontdekken ze dat ze misschien niet alleen zijn...

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Abyss

  22:30, RTL7

 • License to Wed

  5.3

  22:35, SBS9

  Komedie (2007) met Robin Williams, Mandy Moore en John Krasinski

  (2007) Met o.a. Robin Williams, Mandy Moore en John Krasinski In License to wed volgen we het pas verloofde stel Ben Murphy en Sadie Jones . Zij heeft altijd gedroomd van een traditionele bruiloft in de kerk die haar familie bezoekt. Het probleem is dat deze kerk de komende twee jaar maar één plaats vrij heeft. De charismatische pastoor Frank (ROBIN WILLIAMS) wil Ben en Sadie’s verbondenheid niet zegenen voordat zij zijn bruiloftcursus succesvol hebben voltooid. Door de buitengewone lessen, vreemde huiswerkopdrachten en vrome manipulatie, moeten Ben en Sadie erachter komen of ze klaar zijn om voor het altaar te treden en

  Bron: Filmtotaal.nl

  License to Wed

  22:35, SBS9

 • Wolfsfährte

  5.7

  01:45, FOX

  (2010) met , en

  (2010) Met o.a. , en Er wordt een lijk gevonden op het strand. Vlak daarna vindt er nog een moord plaats en heeft inspecteur Jan Fabel door dat er een seriemoordenaar is. De dader blijkt inspiratie te halen uit de boeken van schrijver Gerhard Weiss.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Wolfsfährte

  01:45, FOX

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag