Films vandaag op TV

20:30 op NPO3

Hairspray (2007)

20:30 op NPO3

6.7

Met o.a. John Travolta, Michelle Pfeiffer en Christopher Walken

Baltimore, 1962. Tiener Tracy Turnblad heeft maar een passie: dansen. Dan wint ze, ondanks dat ze aan de dikke kant is, een felbegeerde plek in het populaire tv-programma 'The Corny Collins Show'. Van de ene op de andere dag verandert ze van outsider... Baltimore, 1962. Tiener Tracy Turnblad heeft maar een passie: dansen. Dan wint ze, ondanks dat ze aan de dikke kant is, een felbegeerde plek in het populaire tv-programma 'The Corny Collins Show'. Van de ene op de andere dag verandert ze van outsider in idool. Maar kan ze als gloednieuwe trendsetter ook koningin van de show Amber verslaan en het hart van danshunk Link Larkin veroveren... zonder haar kapsel te verpesten?<br> Lees meer

Topfilms vandaag

maandag 24 juli

 • Notting Hill

  7

  20:30, NET5

  Komedie (1999) met Julia Roberts, Hugh Grant en Richard McCabe

  (1999) Met o.a. Julia Roberts, Hugh Grant en Richard McCabe Een gescheiden jongeman, William Thacker, heeft een boekwinkeltje ergens in Notting Hill, Londen. Op een dag krijgt hij bezoek van een knappe vrouw. William weet niet dat Anna Scott een gevierde Amerikaanse actrice is en het toeval zorgt ervoor dat ze elkaar na korte tijd opnieuw ontmoeten.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Notting Hill

  20:30, NET5

 • What to Expect When You're Expecting

  5.7

  20:30, RTL8

  Komedie (2012) met Cameron Diaz, Jennifer Lopez en Elizabeth Banks

  (2012) Met o.a. Cameron Diaz, Jennifer Lopez en Elizabeth Banks Een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf en is voor iedereen een ander avontuur. Zo staat het leven van TV fitness goeroe Jules (Cameron Diaz) en haar Dancing With The Stars- partner nogal op z’n kop als bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy (Elizabeth Banks) is gek van baby’s en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken… en ze voor heel wat verrassingen komt te staan. Zoals haar schoonvader Ramsey (Dennis Quaid), die aankondigt dat zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) óók in verwachting is. Fotograaf Holly (Jennifer Lopez) wil dolgraag een kindje adopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een groep kersverse vaders; hopelijk kunnen zij hem klaarstomen. Tenslotte volgen we Rosie (Anna Kendrick), die zwanger raakt na een one night stand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco (Chace Crawford)? Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in deze heerlijke komedie over ‘ouder’ worden.

  Bron: Filmtotaal.nl

  What to Expect Wh..

  20:30, RTL8

 • Hairspray

  6.7

  20:30, NPO3

  Komedie (2007) met John Travolta, Michelle Pfeiffer en Christopher Walken

  (2007) Met o.a. John Travolta, Michelle Pfeiffer en Christopher Walken Baltimore, 1962. Tiener Tracy Turnblad heeft maar een passie: dansen. Dan wint ze, ondanks dat ze aan de dikke kant is, een felbegeerde plek in het populaire tv-programma 'The Corny Collins Show'. Van de ene op de andere dag verandert ze van outsider in idool. Maar kan ze als gloednieuwe trendsetter ook koningin van de show Amber verslaan en het hart van danshunk Link Larkin veroveren... zonder haar kapsel te verpesten?<br>

  Bron: Filmtotaal.nl

  Hairspray

  20:30, NPO3

 • The Chronicles of Riddick: Pitch Black

  7.1

  20:35, Veronica

  Horror (2000) met Vin Diesel, Radha Mitchell en Cole Hauser

  (2000) Met o.a. Vin Diesel, Radha Mitchell en Cole Hauser In een niet zo verre toekomst dient Fry een noodlanding te maken op een afgelegen planeet. Haar bemanning komt om het leven. Slechts enkele passagiers overleven de klap ; onder hen ook Johns en zijn gevangene, de moordenaar Riddick. De overlevenden ontdekken al snel hoe ongastvrij en warm de planeet waarop ze terechtkwamen is. Om te overleven zullen ze hun krachten moeten bundelen. Zeker na zonsondergang wanneer de andere bewoners van de planeet tevoorschijn komen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  The Chronicles of..

  20:35, Veronica

 • RoboCop

  7.5

  22:40, Veronica

  Actie (1987) met Peter Weller, Nancy Allen en Dan O'Herlihy

  (1987) Met o.a. Peter Weller, Nancy Allen en Dan O'Herlihy Het Detroit van de toekomst wordt geregeerd door de misdaad en er is één groot bedrijf dat de dienst uit maakt. Ze hebben een politie-robot ontwikkeld, maar deze ontwikkelt gewelddadige kanten. Het bedrijf ziet kans om weer in een positief daglicht te komen als agent Murphy wordt neergeschoten door een straatbende. Zijn lichaam wordt gereconstrueerd in een metalen huls en ze noemen hem RoboCop. Hij wordt ingezet in de strijd tegen de superslechterik Boddicker.

  Bron: Filmtotaal.nl

  RoboCop

  22:40, Veronica

 • Something to Talk About

  5.7

  23:05, NET5

  Komedie (1995) met Julia Roberts, Dennis Quaid en Robert Duvall

  (1995) Met o.a. Julia Roberts, Dennis Quaid en Robert Duvall Grace ontdekt dat haar man Eddie haar bedriegt met een andere vrouw. Nadat ze hem er midden op straat mee heeft geconfronteerd, trekt ze in bij haar zus om haar gedachten op een rij te zetten. Daar vraagt ze zich af wat voor invloed iedereen op haar heeft en besluit ze dat ze haar leven wil veranderen.

  Bron: Filmtotaal.nl

  Something to Talk..

  23:05, NET5

 • Hitman

  6.3

  00:00, RTL7

  Actie (2007) met Timothy Olyphant, Dougray Scott en Olga Kurylenko

  (2007) Met o.a. Timothy Olyphant, Dougray Scott en Olga Kurylenko 'The hunter' wordt 'the hunted' wanneer een internationale sluipmoordenaar het slachtoffer is geworden van een politiek spel. Zowel het Russische leger als Interpol achtervolgen hem door heel Oost Europa, terwijl hij probeert te ontdekken wie hem erin geluisd heeft...

  Bron: Filmtotaal.nl

  Hitman

  00:00, RTL7

Niks op TV?
Film1 heeft elke dag een TV-premiere! Ontdek het Film1-aanbod van vandaag