Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u koningsdag gevierd?

3.854 stemmen | Geplaatst op 28 april 2024 | Website

Ja
20.9%
Nee
79.1%

Reacties (29)

B Tender 2 weken geleden
Ja, wij hebben hem een verjaardagskaart gestuurd, met "nog heel veel koningsdagen toegewenst", op hem geproost "met een goede gezondheid voor allen toegewenst" en een paar potjes bier extra genuttigd, om het te bekrachtigen.
jgth 2 weken geleden
Het kost niets joh ,mogen wij weer meer belasting afdragen voor deze flauwe kul terwijl hij zijn lul uit zijn broek lacht en denkt goed zo gekke Hollanders terwijl hij geen cent afdraagt aan belasting.
Kaiser 2 weken geleden
in Terneuzen weer goed gevierd, als je laat je hond uitlaat kom je kotsende en straalbezopen lui tegen, wat hebben we het weer goed gevierd, sneu volk
B Tender 2 weken geleden
Eerder je hond uit laten...dan krijg een ander inzicht.
Karel33 2 weken geleden
ik ga niet feesten omdat een grootgraaier jarig is. laat die oranjekliek eerst maar eens belasting en onderhoud van hun spullen betalen. van de rente van hun kapitaal kunnen ze riant leven en alles zelf betalen. de jaarlijke miljoenen hebben ze niet nodig. het volk moet zuinig zijn--willempie niet? nog beter zou zijn het hele circus af te schaffen.
Zomervliegje 2 weken geleden
Niks gevierd maar gewerkt.
Seal 2 weken geleden
@ B Tender De beste man graait je zakken leeg ze hebben nooit genoeg. En daar proost je op man man wat zielig
B Tender 2 weken geleden
@Seal.....Liever naar de Koning, dan naar het COA !!!.....Want daar verdwijnt het in een s(t)inkhole.
B Tender 2 weken geleden
Het is een euforie, om te denken dat de gewone man ook maar iets zal zien, van het geld dat de Koning als belasting zou moeten betalen ? Jaloezie en afgunst alom.......Nogmaals.... Liever 1 Koning als statussymbool, dan 1000-den statushouders als symbool !!!
Frank2 2 weken geleden
Nee. Niet gevierd. Heb nog nooit iets gehad met koninginne/koningsdag. Wordt allemaal zo overtrokken en zo'n ontzettend opgeblazen. Dus ik laat dat lekker aan mij voorbij gaan totdat iedereen weer "normaal" gaat doen.
Peritum ? 2 weken geleden
Als voorstander van een republiek, moge mijn antwoord voorspelbaar zijn.
B Tender 2 weken geleden
Het budget voor het COA (primair) bedraagt voor 2024.....2,8 Miljard......Het inkomen a) en b) component voor het Koningshuis bedraagt....11 miljoen,640.000......Heel duidelijk toch, waar de schoen wringt?.....Om nog maar te zwijgen, over de voorrechten, die de eerst vermelden krijgen tov de gewone Nederlandse burger........Nee, Heer Koning, het ligt niet aan u en aan uw huis.!!!
Tramper Kees 2 weken geleden
Ik heb het niet gevierd omdat ik niet van festivals hou. Maar wel gekeken en genoten via de tv. Zelf heb ik 12 jaar gediend voor defensie en gezworen voor volk en vaderland en de koning(in). Veel collega's van defensie hebben hun leven gegeven voor de koning en het volk. En de koning en koningin doen zeer veel voor het land. Meer dan een president. Maxima heeft een paar ziekenhuizen opgericht waar ze veel geld in stopt, en werkt op vrijwillige basis 60 uur per week voor de VN. En de koning zorgt door zijn positie ook voor veel werkgelegenheid.
Kenna 2 weken geleden
Ik heb het niet gevierd, het koningshuis is een grote farce, het huis van Oranje Nassau is met de dood van Willem lll uitgestorven en dit zijn dus niks meer of minder dan ''koekoekskinderen''.
B Tender 2 weken geleden
Kun je alvast wennen aan een koekoekspresident, van om de 4 jaar en misschien nog een 2e termijn........Of...gaan je gedachten misschien uit naar?......Ik moet er niet aan denken.
Kenna 2 weken geleden
B Tender deze is dan tenminste nog door een meerderheid gekozen, of deze dan nog een termijn beschoren is dat hangt dan van het volk af. We zitten er dan tenminste niet zoals nu tot in den eeuwigheid aan vast
B Tender 2 weken geleden
Ja, maar om zover te komen, gebruiken ze allerlei manieren.....En hun campagne kost telkens miljarden en komt hoofdzakelijk van donaties van miljardairs en in veel mindere mate vanuit het volk, dus of het door u verkozen heiligdom het is??? En.... hoeveel presidenten in het verleden en misschien ook in het heden, hadden er gouden kranen bij hun badkuip??
B Tender 2 weken geleden
Oud-presidenten VS kosten de belastingbetaler 3,7 miljoen Trouw https://www.trouw.nl › nieuws › oud-presidenten-vs-ko... 26 mrt 2013 — Van de vier voormalige presidenten van de Verenigde Staten die nog in leven zijn, kost George W. Bush de Amerikaanse belastingbetaler het ...
B Tender 2 weken geleden
En....da's nog niet inbegrepen met die $$$$$$$$$$, die betaald worden aan een huidige president, tijdens z'n termijn........Nee, geef mij de Koning maar, een prachtig symbool en onbetaalbaar, als hij z'n gezicht laat zien in het buitenland en een hele handelsmissie met zich mee sleurt.
arie reijnhout 2 weken geleden
Ja, heerlijk op de vrijmarkt in Goes gestaan.
TCB 2 weken geleden
Nee, heb niets met deze jetset familie. Al eeuwen beroven koningshuizen het volk, weg ermee. En de dooddoener dat ze zoveel goeds doen voor het land is bedacht om het volk te misleiden.
Fatsoen 2 weken geleden
Vraag u niet af wat u kan doen voor het koningshuis maar wat het koningshuis doet voor u….NIETS!
Groothuis 47 2 weken geleden
Ja zeker, ik heb in 2 verzorgings tehuizen gezellig voor de mensen muziek gemaakt. Mensen weer blij en ik ook.
TCB 2 weken geleden
B Tender; Maxima is ook gewoon een status houder.
B Tender 2 weken geleden
Ze is Nederlandse, heeft zich prachtig aangepast aan Nederland, spreekt heel goed Nederlands, juicht zelfs voor Nederland, als het tegen Argentinië speelt, laat geen familie naar Nederland overkomen, is nooit illegaal aan komen waaien, is netjes met een Nederlander getrouwd (op zijn verzoek zelfs) en om dat dan te vergelijken met een statushouder, raakt kant noch wal.
B Tender 2 weken geleden
Lang leve de Koning en het Koningshuis......Hoera, Hoera, Hoera !!!
Havenot 2 weken geleden
Wat een azijnverspilling weer hier. Ongelooflijk. (uitzonderingen daargelaten)
Howy Cues 2 weken geleden
In het kader 'gebruik je het niet, doneer het dan' zou ik TCB adviseren zijn brein ter beschikking te stellen aan Stichting Hersenonderzoek. Statushouders zijn vluchtelingen aan wie asiel is verleend in Nederland. Zij krijgen een tijdelijke verblijfsvergunning. "Maxima is ook gewoon een status houder" is een belediging van een lid van het Koninklijk Huis. En dit doe je niet ongestraft. De strafmaat van het schofferen van de koning of koningin is gelijkgesteld aan die voor het beledigen van een ambtenaar in functie.
Mieppio 2 weken geleden
Hoe lang blijft deze zeik stelling nog staan
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.