Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het wordt prachtig zomerweer. Hoe vaak smeert u zich in met zonnebrand?

3.098 stemmen | Geplaatst op 8 mei 2024 | Website

Bij elke zomerse dag!
20.9%
Zo af en toe
21.6%
Alleen als het echt nodig is
31.4%
Nooit
26%

Reacties (14)

B Tender een week geleden
Zonnebrand????...Nooit..... Met crème ook niet....Gewoon een shirtje aanhouden, niet (lang) in de volle zon zitten en van binnen goed nat houden....En dat bruinen??....dat worden op mijn leeftijd alleen maar strepen. Dus.....
Karel33 een week geleden
nooit. zelfs niet in de tropen. paar dagen opbouwen, uurtje per dag--na 1 week totaal geen last van verbrande huid. ZELFS mijn 90 jaar oude velletje krijgt een kleurtje. zalfjes enz? daar wordt alleen de fabrikant beter van.
Peritum ? een week geleden
Kun je jezelf insmeren met zonnebrand ? Ik dacht dat zonnebrand het gevolg was van te lang in de zon verblijven en dat je daarvoor een anti zonnebrand middel voor gebruikt. Tja, het blijft zeelandnet eej.
Johan__ een week geleden
Zomerweer? Waar? regent weeral hier.
Peter D? een week geleden
Insmeren met zonnebrand? Is vast iets voor een protestant 👒
Howy Cues een week geleden
Alleen als 't echt nodig is. Zonnebrand is een verwarrend homoniem. "Mijd de zon tijdens de heetste uren van de dag, tussen 11 en 3 uur," luidt het advies. Ja, hoor! Slapen doen we 's-nachts. Als de Spanjolen siësta houden, bakt de buitenmens zich bruin. Insmeren op 't strand? Wat een drama! Net als braadworsten in de pan. Hutjemutje naast elkaar. Lekker sudderend op factor 50-braadboter. Met van die verlokkende luchtjes, waar wespen en vliegen zo dol op zijn. Ja, hóór! Nederland bakt bruin. 't Zit in hun DNA, want de eerste Europeanen waren donker getint.
B Tender een week geleden
Ivm het laatste deel van je laatste zin.....Dat wordt er in de toekomst niet anders op volgens mij.
jogi een week geleden
Helaas een paar keer behandeld voor huidkanker, terwijl ik geen zonaanbidder ben, dus verbaas het mij hoe lichtzinnig sommige commentaren zijn. Het kan sluimerend ontstaan dus na jaren wordt je er mee geconfronteerd.. Dus beschermen tegen zonnebrand is geen overbodige handeling.
B Tender een week geleden
O, en hoe zit het eigenlijk met de UV straling en de warmtedeken van de CO2 laag? Komt de UV straling daar gewoon door? Of....zit het ene het andere in de weg en is er van schadelijke UV straling geen sprake bij een CO2 deken of..... is er sprake van schadelijke UV straling bij geen CO2 deken......Mijn petje gaat het in ieder geval te boven.....en bij dat gevoel krijg ik altijd het gevoel, dat ik besodemieterd word.....Smeren, smeren, waar huid overheerst qua kleren. Factor 4, factor 5....nee, voor mij geen polonaise aan mijn lijf.
Johan__ een week geleden
Flink smeren, liefst met Henkel, Proctor and Gamble, en alle andere chemische shit. Vind je het gek dat je kanker krijgt.
Johan__ een week geleden
Vergeet ook GSK niet. En de fantastische Pfizer. Net geschikt voor kankerverwekkende Zantac. Neem nog een spuitje.
Howy Cues een week geleden
@Johan, de natuur doet niets anders dan chemische verbindingen maken. Wellicht verwar je chemisch (scheikundig) met synthetisch (kunstmatig). Overigens kunnen zowel chemische als natuurlijke stoffen goed of slecht zijn. Maar voor wat betreft 'zonnebrandmiddelen', overwint 't goede 't kwade. Eén op de vijf mensen krijgt met een of andere vorm van huidkanker te doen, dus je zelf insmeren met zonnebrandcrème verlaagt de kans op huidkanker significant.
Mieppio een week geleden
Johan, ik vind dat jij je wel eens op mag letten met wat je schrijft. Jij gunt iedereen kanker dat is wel erg stoer. Zeker nog nooit mee in aanraking geweest, dat piep je wel anders k....r figuur die je bent. Ga je bek spoelen en doe normaal, idioot die je bent
Mr. Bean een week geleden
gewoon in de schaduw blijven en zo nodig smeren, laat je niet gek maken door een paar beterwetertjes , snap niet dat de redactie niet meer ingrijpt en ja we leven in een vrij land maar sommige reacties zijn erg onbeschoft en komen meestal van dezelfde personen ! hobby's ontbreken waarschijnlijk !
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.