Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik vind het een goed idee dat demonstranten van publieke plekken geweerd kunnen worden.

2.725 stemmen | Geplaatst op 7 mei 2024 | Website

Eens
67.2%
Alleen als het problemen oplevert voor de veiligheid
24.5%
Oneens
8.3%

Reacties (24)

Howy Cues 4 maanden geleden
Op grond van artikel 9 van onze Grondwet heeft iedereen het recht om te demonstreren. Dit recht houdt in dat je samen met één of meer personen in het openbaar een mening mag uiten. De inhoud van die meningsuiting doet er, bij de vraag of het mag ja of nee, niet toe. Op basis van deze wet mag de overheid alleen beperkingen opleggen als de gezondheid in gevaar komt, verkeersproblemen dreigen of als er wanordelijkheden dreigen. Dus niet als er ideeën worden verkondigd dat een minister niet aanstaan. M.a.w. optie 2 (alleen als het problemen oplevert voor de veiligheid) biedt ruimte voor het idee dat protestanten van publieke plekken geweerd kunnen worden.
tiscrea © 4 maanden geleden
Uitstekend gekopieerd uit de Wet openbare manifestaties uit 1988 :-)
Peter0507 4 maanden geleden
D'r uit de Cock, d'r uit!!
No summer this year 4 maanden geleden
Wordt tijd dat al die profiteurs gaan werken, dan hebben ze geen tijd om daar te protesteren. Waardeloze club luie figuren. Nexit.
Howy Cues 4 maanden geleden
Profiteurs? Sommigen lijden aan een selectief geheugen. Wellicht rinkelt er hier en daar een belletje bij het woord 'boerenprotest'. Als je het ergens niet of wel mee eens bent, mag je protesteren. Dus 3-aapjes-figuur, verdoe je tijd niet met online protesteren en ga eens werken met je luie donder.
B Tender 4 maanden geleden
Protesteren JA........rotzooi trappen NEE......Maar helaas kennelijk moet het steeds extremer worden, om een standpunt duidelijk te maken door mn. anderen daarbij de dupe te laten worden en dat is jammer....... Misbruik van een goed bedoeld recht.
wouter6 4 maanden geleden
Slordig weer Zeelandnet....Het zijn demonstranten, géén protestanten. Protestanten zijn aanhangers van de protestantse kerk.
Kaiser 4 maanden geleden
wouter6 , vind protestanten ook geen gek idee, maar wat doe je dan met de gereformeerden, katholieken, enz enz ?
gelejas 4 maanden geleden
mag je wel demontreren als je katholiek bent ?
gelejas 4 maanden geleden
demonstreren
Kaiser 4 maanden geleden
No summer this year , de meeste hebben een baan, maar nemen vrije dagen op om hun mening te uiten , helaas zijn er altijd relschopper bij
Kaiser 4 maanden geleden
gelejas , staat dat niet in de bijbel?
cjrouw 4 maanden geleden
Het woord "protestanten" niet opgezocht in de Dikke Vandalen ??????? Zoals het hier gebruikt wordt is het GEEN NEDERLANDS !!! Iemand die protesteert is een Demonstrant Een protestant is iemand die de protestantse geloofsovertuiging een warm hart toedraagt
No summer this year 4 maanden geleden
@Kaiser, dan zijn er wel heel veel relschoppers onder jouw werkende demonstranten. Droom verder. Bijna alles wat daar staat en ook bij die Extinction Rebellion dwazen. Nee jouw visie gaat niet op. Iedereen die daar staat zijn figuren die enkel nog kunnen protesteren en zijn verder geheel hersenloos. Al helemaal door de EU gehersenspoeld. Wat mij betreft pakken ze het vliegtuig en gaan ze protesteren waar de shit is.
fiat124sport 4 maanden geleden
Ja links gaat veels te ver tegenwoordig, natuurlijk is er ook rechts protest maar word er moe van kijk naar de reportage op youtube van pow nu weer in Amsterdam. Tot slot tegen klimaat en stikstof onzin voor 130 stem rechts bij EU verkiezingen. Stop verduurzaming, batterijen zijn niet schoon, wind en zon is niet schoon voor gas. Er is geen klimaat en stikstofprobleem stop met ons land naar de knoppen te helpen met al die protesten. we hebben bijvoorbeeld tata steel heel hard nodig wees bij met alle werkgelegenheid in plaats van alles onbataalbaar en zinloos te vergroenen. Groen is niet groen.
cjrouw 4 maanden geleden
Mooi , ik zie dat het onderwerp "Protestanten "inmiddels is aangepast naar "Demonstranten " Goed gedaan !
Karel33 4 maanden geleden
als XR wegen blokkeert, oppakken en 1.000 euro boete pp--om daarmee de politie inzet te betalen,. stelletje herseloze idioten die zelfs kleine kinderen mee namen. laat ze maar in china gaan protesteren tegen de kolencentrales en die pro palestina brullers naar de gaza sturen.
B Tender 4 maanden geleden
Waarom zou ik naar Gaza moeten van jou?...Daar vermoorden ze mensen, zoals ze vroeger zelf vermoord werden.....Wil je details???....Kijk eerst maar eens verder dan je neus.
Mieppio 4 maanden geleden
Zeker tee weten XR moet je allemaal oppakken, ze zijn allelmaal bij elkaar dus zo moeilijk is dat niet. Het is gewoon tuig van de bovenste richel. Ook de bekende Nederlanders die er bij zijn o.a. Carice van Houten. oppakken dat tuig zonder pardon.
B Tender 4 maanden geleden
Volgens het Palestijnse ministerie van Gezondheid heeft het conflict nu al 33.900 Palestijnen het leven gekost, oftewel 250 mensen per dag. Het aantal kinderen dat gedood werd, wordt op minstens 14.000 geschat...... En het gaat maar door, het gaat maar door....Genocide!!!..........Maar degene die daar tegen demonstreert, moet maar naar Gaza gaan, volgens sommigen.......Anderen negeren het liever kennelijk maar !!
Howy Cues 4 maanden geleden
Over negeren gesproken. Elke dag sterven er meer dan 15.000 kinderen (!) aan ondervoeding. Het vermogen van de 10 rijkste mensen is vorig jaar met $ 413 miljard toegenomen. Dit is 11 keer meer dan het bedrag dat volgens de VN nodig is voor alle humanitaire hulp. Maar "nee hoor", eigen volk eerst.
Karel33 4 maanden geleden
B tender: vanaf hetn uitroepen van de staat israel zijn ze steeds aangevallen, soms aan 3 kanten tegelijk. israel--ca de helft van nederland met ongeveer 8 miljoen israeli's. israel is na het uitroepen van de eigen staat door engeland en frankrijk in de steek gelaten en bedrogen. als de arabische staten israel hadden erkend waren er geen conflicten geweest. prachtig dat 120 miljoen arabieren doodsbang zijn van 8 miljoen israeli's. lees het boek "exodus" eens, auteur leon uris. en ja: ik sta achter israel.
B Tender 4 maanden geleden
Je zou er wel bang van worden ook, van die niets ontziende moordenaars !! En..jawel, ik heb het boek "exodus" gelezen, evenals "gezworen kameraden", maar dat is geen reden om Palestijnen te vermoorden......En, dat is de eerste keer niet !!!!
B Tender 4 maanden geleden
Bloedbaden in Sabra en Shatila Wikipedia https://nl.wikipedia.org › wiki › Bloedbaden_in_Sabra_... De Bloedbaden in Sabra en Shatila vonden plaats vanaf 16 tot 18 september 1982 in het Palestijnse vluchtelingenkamp Shatila en de aangrenzende wijk Sabra in ...
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.