Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Joost Klein gaat het songfestival winnen!

2.743 stemmen | Geplaatst op 1 mei 2024 | Website

Ja
6.9%
Misschien
27.8%
Nee
65.3%

Reacties (16)

Mart 1957 2 weken geleden
Misschien geen eerste... hoeft van mij ook niet.... maar bij de eerste 5 is een grote kans. Zou leuk zijn. Ben dan wel een ouder iemand.... deze muziek spreekt jongeren misschien meer aan.... maar ik word vrolijk van het liedje en de clip
Groothuis 47 2 weken geleden
Ik als een wat ouder iemand heb echt niets van doen met dit festival. Ooit was het een show om te laten horen hoe goed je kan zingen, nu is het een verlengstuk geworden van pride Amsterdam.
dasy 2 weken geleden
songfestival????????????????????????
Mieppio 2 weken geleden
Het is geen songfestival meer het is één grote poppenkast met een heleboel rariteiten. Vroeger moest je nog kunnen zingen, tegenwoordig is het hoe gekker hoe beter en heeft niets meer met zingen te maken.
Peritum ? 2 weken geleden
Songfestival ? De eerste de beste talentenjacht heeft veelal een hogere kwaliteit aan muziek en zang te bieden ook al is dit tanende. Dus songfestival; zero points!
Karel33 2 weken geleden
"song"festival?? lamenielachu, zonder electronische boost brengen ze amper geluid uit hun keel. EEN waardeloze idoterie waar zelfs de politiek in mee speelt. wij kijken dus niet--wie het wel doet en er van geniet--ze doen maar.
Howy Cues 2 weken geleden
Nee. Nemo gaat het songfestival winnen! Het Eurovisie Songfestival is een commercieel muziekevenement waarin wedkantoren de toon aangeven. In dit opzicht is het commerciële spektakel een flagrante afspiegeling van trends en hypes, waarin niet de 'song' maar de 'act' cruciaal is bij het stemmen vanaf 't eerste optreden tijdens de finale van het Eurosong Festival 2024. In het kader van 'wie begint wint' is dus de eerste klap een daalder waard.
Jan CB 2 weken geleden
Als hij wint dan schaam ik me dood om Nederlander te zijn. Het is al jaren een groot homo-festival.
B Tender 2 weken geleden
Hoe vaak de dementie bij de stellingmaker ook toeslaat....ik blijf bij mijn reactie van 1 maart jl.
Verzamelaar1978 2 weken geleden
Vroeger was het echt een gerespecteerde tv-show vol dames en heren die echt hun zangtalenten benutten om hun land te vertegenwoordigen. Tegenwoordig zie ik allerlei randfiguren die iets moeten etaleren, zeg gerust 'propaganderen', omdat een minderheid diversiteit en genderideologie aan 'de man' wil brengen. Wordt er wat moe van. Kom op zeg, een tijdje terug zag ik nog een presentator met een 'baard' die zich als vrouw had gekleed. Kijk, iedereen mag leven hoe hij/zij/het wil, maar val een ander er niet mee lastig. Tegenwoordig kun je al geen reclame of filmpje meer zien zonder dat je de genderideologie door je strot geduwd krijgt. Kijk, allemaal goed hoor dat mensen van hetzelfde geslacht een paar willen vormen, maar val een ander er niet steeds mee lastig. Weet u wat ik nog het meest nare vind?! Dat de media ingezet wordt om alles wat abnormaal is, 'normaal' te doen lijken. Het is abnormaal en dat blijft het! (en zo zal het ook blijven). Het is onnatuurlijk, maar door de frequentie van dergelijke beelden op te voeren, wordt het genormaliseerd. Gelukkig voor het 'systeem' heb je 'wegkijkers' in de samenleving en zogenaamde 'schapen' die gewoon de massa volgen. Ook heb je 'moderators' die geselecteerd worden op extreem linkse sympathieën of 'zonder ruggengraat' en die er genoegen in scheppen om alle kritische boodschappen van internet te verwijderen, want je mag tegenwoordig toch maar 1 mening hebben?! En laat dat nu de mening zijn die de staat uitdraagt en geen andere meningen verdraagt. Je MOET voorstander zijn van diversiteit, genderideologie en de klimaathype. Nou, ik MOET helemaal niks.....(ook al word je gecensureerd, geblokkeerd of weet ik wat). Mensen moeten eens opstaan in plaats van mee te doen met deze vernietiging van ons land, de normen en waarden en onze cultuur of vindt u het gewoon normaal dat jongeren gewoon van geslacht kunnen wisselen zonder volwassen te zijn. Een grote misdaad voor hun psyche! en hun toekomst! Dit moet beschermd worden, maar een of andere linkse feestneus zal dit bericht wel verwijderen. Je mag zoveel verwijderen als je wilt, maar de mening blijft bestaan! (ik ben niet alleen, dat verzeker ik u/jullie).
robvh 2 weken geleden
Of 4 Het interesseer me geen reet.
Alles stroomt 2 weken geleden
Lijkt me fantastisch. Lekker nummer. Goed over nagedacht door deze hardwerkende Fries. Benieuwd naar de uitvoering. jammer van de bekrompen reacties die hierboven staan.
sachlimar 2 weken geleden
het songfestival heeft niets met muziek te maken gisteren in het journaal toevallig joost klein bezig gezien echt lach wekkend wat een bagger,moest er echt hardop om lachen.
sachlimar 2 weken geleden
het songfestival heeft niets met muziek te maken gisteren in het journaal toevallig joost klein bezig gezien echt lach wekkend wat een bagger,moest er echt hardop om lachen.
dutchy71 2 weken geleden
Als Nederland wint met dit liedje, Dan kan er werkelijk echt alles tegenwoordig, Weg met die poppenkast of wou iemand mij nu nog zeggen dat dit nog iets met muziek te maken heeft, Om dit mooi te vinden heb je meer nodig dan 1 pilletje.
Rianne07 2 weken geleden
Ik zou niet eens willen dat ie won. Het is om je dood te schamen.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.