Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eurorepar Goes, onderdeel van AutoVermeulen

1.317 keer bekeken
AutoZeeland.nl
Gepubliceerd op 31 jan. 2022
autozeeland.nl/videos/eurorepar-goes


Eurorepar Goes is op zijn beurt weer een onderdeel van AutoVermeulen, een begrip in Zeeland sinds 1962.

Als Expert in Kia, Dealer van Fiat én Subaru Service Centre combineren we de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf.

Door ons aan te sluiten bij Eurorepar kunnen wij een nog brede klantenkring van dienst zijn. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op onze vertrouwde topservice en de vakkundige handen van onze monteurs die met zorg aan jouw auto werken.

Kortom. Of het nu gaat om het uit laten voeren van onderhoud, reparatie of APK keuring van je auto, het kopen of (privé)leasen van een nieuwe auto, de aanschaf van een betrouwbare occasion of het faciliteren van een huur- of shortleaseauto; bij AutoVermeulen ben je aan het juiste adres! Dat beloven we!

Dealeroccasions
Bij AutoVermeulen kun je terecht voor alle merken kwaliteitsoccasions die wij standaard - zonder bijkomende kosten - met garantie aan je afleveren.

We bieden je een ruim aanbod, afkomstig van dealerbedrijven én een aantal geselecteerde leasemaatschappijen. Vanzelfsprekend worden deze vooraf streng geïnspecteerd voordat we deze überhaupt te koop aanbieden.

Vóór aflevering voeren wij de onderhoudsbeurt én apk keuring uit voor nog meer zekerheid. Bovendien krijg je van ons gratis pechhulp voor heel Europa (24/7).

Meer weten? Vragen? Nieuwsgierig naar de waarde van uw auto? Neem gerust contact op met onze afdeling verkoop!

Reacties

Reactie wordt toegevoegd