Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

STRAATPRAAT: HOE ONTDEKTE U HET GROTE GEHEIM?

1.885 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 2 dec. 2016
Sinterklaas die bestaat niet, dat weet bijna iedereen. Maar hoe kwam jij daar achter? En wat was je reactie? Teleurstelling?

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Perceptipiet 02 December 2016

Ik zag het ineens bovenop die onzichtbare olifant in de kamer zitten. Maar ik vind dit toch wel een heel slimme manier gevonden om de zwarte piet discussie uiteindelijk te stoppen. We vertellen gewoon alle kinderen dat hun ouders hen beliegen en dat ze dat leuk vinden om hen voor de gek te houden en de draak te steken met in een feest met discriminatie bijsmaakje. Gelijk geloofwaardig want de kinderen beseffen meteen dat ze buitengesloten worden en achter hun rug om hen gelachen wordt, en daarvoor krijgen ze dan wat kraaltjes en spiegeltjes of andere meestal totaal waardeloze rommel waar ze dan blij mee moeten zijn ? Ja, dan ervaren ze nog eens een echte levensles die langer meegaat als die smartphone die over 2 jaar toch al niet meer werkt. Dus leren we onze kinderen iets van echte waarde, of toch maar die massa consumptie pulp tot je braakt en leugenachtige verhaaltjes waar we dan zo veel lol in hebben omdat dat onze traditie is ? De echte zwarte piet, zijn de kinderen zelf. Dat god genade met ze mag hebben.

de wekker piet 03 December 2016

Is er eigenlijk wel eens onderzoek gedaan naar de psychologische effecten op kinderen die door hun ouders worden voorgelogen in een enorme leugen waar de hele maatschappij aan mee lijkt te doen ? Ouders, ooms en tante's,vrienden, kennisen, de buren, school, radio, Tv, eigenlijk iedereen, en dan het besef dat ze het niet verteld wordt maar dat ze er zelf achter moesten komen ? En wat voor andere leugens zijn er nog meer die de "volwassenen" maatschappij tegen hen gebruikt ? Warom trapt half nederland bijvoorbeeld in mooie praatjes van 1000 euro kado voor de brave kindertjes, oh sorry, brave werkers ? Ja, dat bleek ook gewoon een sprookje en toch geloofden we het. Het sinterklaasfeest is gewoon een hersenspoelprogramma om zo vroeg mogelijk de psyche van kinderen te beschadigen zodat ze later zelf lekker slaafs blijven, en zelfs vrijwillig later hun eigen kinderen hier aan bloot gaan stellen. Verstoring van hun gespoelde werkelijkheid resulteert veelal in agressie zoals duidelijk in de media naar voren komt omdat de gespoelde hersens de werkelijkheid natuurlijk niet kunnen behappen wat erkennen dat je zelf een kronkel hebt die je is aangedaan door je eigen ouders en de hele maatschappij gaat er bij de meeste mensen niet in, gewoon dom meelopen en meedoen is toch veel makkelijker ? Nee, natuurlijk is er niets mis, en daarom wordt iedereen die anders denkt ineens een tegenstander, een vijand van"onze"cultuur die hier niet hoort, welk gedeporteerd moet worden, waar we plaatjes van maken dat we ze opknopen enz, want dat is natuurlijk wel helemaal normaal en er is niets mis mee dus moet het wel aan die ander liggen. Toch ? Jawel, want iedereen doet mee en zelfs de TV zegt het.

Lekker belangrijk ook! 16 December 2016

Wattuh?

allemaal gelul en nutteloos.zonde van tijd en energie 17 December 2016

jmvrij