Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u een elektrische auto?

3.072 stemmen | Geplaatst op 31 maart 2024 | Website

Ja
5.2%
Nee
94.8%

Reacties (38)

The Dutch 5 weken geleden
Nope, en gaat niet gebeuren ook. De 'groene leugen' laat ik aan mij voorbij gaan. Leuk voor zakelijke rijders, maar nul interessant voor Jan Modaal.
Kaiser 5 weken geleden
blijven jullie de stellingen herhalen?
Karel33 5 weken geleden
nee--ik zal nooit zo'n vervuilende car kopen, mede omdat er voor de productie van batterijen veel kinderarbeid wordt gebruikt. de groene leugen wil dat we electrisch gaan rijden maar hebben niet eens genoeg energie om ze op te laden EN je breekt nu al je nek over de laadpalen. daarbij: reken er maar op dat de wegenbelasting strakt enorm gaat stijgen en dat de banden sneller slijten. de koper wordt bij gemaakt met een dooie mus. maar voor den haag is het weer een verdien model. de moderne benzine motoren zijn schoner dan de E-auto's.
GeelHesje 5 weken geleden
Nee natuurlijk niet!
GeelHesje 5 weken geleden
Wist u trouwens dat zo'n electrische auto allemaal persoonlijke data over u verzameld? Niet alleen waarheen en hoe hard u rijdt maar ook bijv uw persoonlijke muziek keuze's die u in de auto draait en ingebouwde camera's registreren oa uw gemoedstoestand maar ook de biometriche data van u en al uw passagiers en net zoals google's "hey google" via uw stasifoontje doet worden al uw gesprekken in uw stasi autootje ook opgenomen en wordt zelfs uw gewicht gemeten via uw stoel. En dan blijkt ook nog eens dat u in een kooi van faraday zit met een ongezond hoge straling aan emf vanwege alle digitale connectie's en electronische onderdelen en is het voor de roverheid mogelijk uw electrische autootje op afstand uit te zetten als ze dat om wat voor reden dan ook nodig zouden achten. Verder vliegen die dingen uit het niets in brand en zijn dan vervolgens niet te blussen en zijn ze feitelijk ook nog eens puur giftig chemisch afval als ze op zijn wat echt super goed is voor het milleu en het "klimaat" om over de hoeveelheid uitstoot van CO2 en inderdaad oa gifmeren en kinderarbeid bij de bouw en winning van alle grondstoffen bij de bouw nog maar te zwijgen ....
dutchy71 5 weken geleden
Nee te duur voor mij, En ik ga mij niet in de problemen brengen voor een auto, Ze bekijken het maar met hun mooie praatjes allemaal.
volijke 5 weken geleden
Nee!! Fijn Karel dat je ook die kinderarbeid/slavernij nog even aanstipt. Ik heb het boek COBALT RED gelezen. En hoe die commerciële bedrijven het "handig" weten te verkopen als "gecertificeerde groene grondstoffen". Man dan schaam je je toch rot als je in een electrische auto rijdt!
DLZRR 5 weken geleden
Nice! Geen seconde spijt van.
Groothuis 47 5 weken geleden
Jazeker, ik heb eeb scootmobiel met dubbele accu daar kan ik verder weg mee.
Vegan for ever 5 weken geleden
Zeker , deze linkse rakker scheurt alle rechtsnationalistische jaloerse klagers op dit forum lachend voorbij in zijn Porsche Taycan (950 PK)
Vegan for ever 5 weken geleden
Kom daar maar eens voorbij in je Fiatje.
fiat124sport 5 weken geleden
Nee nooit ga ik aan de hybride of elektrische batterij auto want het is geen elektrische auto dan gaat hij op een spoor of aan een lijn zoals een trolley of een trein. Dat is elektrisch en dat is nu het verschil het is een batterij auto met alle gevolgen van dien. Van de week lieten ze zien wat in india gebeurt en dat is rampzalig . Voor onze groene schijn gaat daar alles kapot en daarom heb ik zo'n hekel aan het klimaatbeleid wij doen groen en ergens anders gaat de aarde er aan. Dan alle afbraak bij het slopen en als je batterij kapot gaat dan is je autoo afgeschreven. Dan overal laadpalen en files voor het wachten en die lelijke stekkers maar het is schoon...... Ik ben bewust als demonstratie youngtimer gaan rijden en ik vind het erg dat je zo veel van die troep ziet rijden, ik kijk altijd weg of de andere kant op als ik die schone scihijn ziet rijden. Bovendien geef ik niks om digitale troep in de auto en weet je wat ook zo leuk is binnenkort kunnen ze je voorledig controleren en bij een software update kunnen ze zelfs je snelheid gaan bepalen let maar op big brother is watching you dat gaat gebeuren en we trappen er massaal in. Tweedehands nooit kopen veel te groot risico zag dat ook gisteren in het journaal. Koop het niet trap er niet in en geef ze niet hun zin. Tot slot tegen klimaat en stikstofonzin voor 130 stop verduurzaming batterij, wind en zon zijn niet schoon en ook in kassa gezien gisteren bllif aan het gas ze willen alles bepalen met hun groene onzin maar dat linkse beleid moet stoppen. Stem rechts voor de eu verkiezingen. Ik ben tevreden met 115 pk in mijjn 70 jaren fiatje hoor
Frank2 5 weken geleden
Nee. En gaat waarschijnlijk ook nooit gebeuren. Veel te duur. Net als een warmtepomp is ook veel te duur. Ik koop dit jaar nog even een nieuwe CV ketel. Dan heb ik hem voor zo ver ze niet meer verkocht mogen worden na 2025.
fiat124sport 5 weken geleden
en ik vergeet ze zijn veel te zwaar een simpele tesla weegt 2000 kilo veel plezier met de wegenbelasting daarom willen ze ook dat achterlijke rekening rijden gaan invoeren ze willen alles weten en geld verdienen nu betaal ik 60 euro per maand dan met 5 cent de km 240 tja dat moeten we invoeren...........
fiat124sport 5 weken geleden
ja ik leg ook een cv ketel op voorraad nooit aan die warmtepomp en isoleren doe ik ook niet wil geen schimmel
velder 5 weken geleden
De inkopper van de week is voor Zeelandnet! Gezamenlijk tweede de rechts conservatieve vervuilende garde die de boel op deze poll heeft overgenomen. Fijne pasen allemaal.
jenalensen 5 weken geleden
Ik ben taxi chauffeur en rij in een elektrische, 1 brok à lende staat meer bij de oplader dan dat je ritten kunt rijden, en bij koud weer nog erger! amper km om een rit te maken. voor mij eigen, Zeker geen elektrische
Farmer. 5 weken geleden
@Vegan for ever, als niet rechtsnationalist en maar wel als rechtse rakker, kan ik uw humor waarderen.
Farmer. 5 weken geleden
En het woordje "en" hoort er dus niet meer tussen, ha...ha...
dutchy71 5 weken geleden
Alle maatregelen die zij in het kabinet willen invoeren is allemaal eigenbelang, de aankopen die wij als burgers allemaal moeten aanschaffen zit overal btw op, En dit wordt weer omgezet om de wijze heren in Den Haag te betalen, En is het er niet dan komt het wel via een andere weg maar betalen zullen wij, En blijft er dan wat over dan strooien zij met het geld waar wij hard voor gewerkt hebben naar andere landen, En wij met zijn allen maar werken tot we er bij neervallen, Kijk naar Griekenland waar ons kabinet miljoenen aan gegeven heeft, Zien wij dat ooit nog terug want het is ons geld waardoor zij daar met een normaal leeftijd met pensioen kunnen. Enz fijne dagen.
Peritum ? 5 weken geleden
Heintje Davids is terug, voor de zoveelste keer.
Karel33 5 weken geleden
vecan for ever: ik zag je "scheuren" toen ik in mijn bugatti chiron sport + voorbij vloog met 1600 pk. b.b.b
Howy Cues 5 weken geleden
Ja, ik heb een elektrische auto. Als je deze vraag beantwoordt met "wist je dat zo'n elektrische auto allemaal persoonlijke data over u verzameld" dan rijst toch het vermoeden dat er iets schort aan de geestelijke gesteldheid van de respondent. Een auto vertoont geen levenskenmerken en heeft nooit geleefd. Oftewel een auto is een levenloos object. Een automobiel doet slechts datgene wat u wilt dat hij doet. En wel met of zonder geavanceerd computersysteem. Allicht zelfrijdend, maar niet zelfdenkend. En al helemaal niet levend. Maar dit terzijde. Het is evident dat tal van andere mythes ontkracht worden, zoals over de accu’s van elektrische auto’s. Deze hebben namelijk véél minder grondstoffen nodig dan auto’s die rijden op fossiele brandstoffen. Als het op grondstoffen aankomt, is er gewoon geen vergelijking mogelijk. Tijdens zijn levensduur verbrandt een gemiddelde auto 17.000 liter fossiele brandstof, terwijl er bij de recycling van accumaterialen slechts zo’n 30 kg metaal verloren gaat. Bovendien is het transport van elektrische energie veel schoner dan fossiele energie. Van verspilde en vervuilende fossiele energie weet menig land mee te praten: lekke pijpleidingen, rampen met olietankers en ongevallen met tankwagens. En breek me de bek niet open over drama's met olieplatforms en incidenten met het oliepijpleidingennetwerk. Trouwens de 'klassieke auto' rijdt ook niet zonder accu! Uit de ‘levenscyclusanalyse’ van Transport & Environment (T&E) blijkt dat elektrische auto's beduidend minder CO2 uitstoten en voorts gebruiken elektrische auto's tijdens hun levensduur ruim 55% minder energie dan een benzineauto (TU Eindhoven). Allicht zijn alternatieve waarheden amusante schijnargumenten, maar iedereen weet: 'al gaat de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.' Over kinderarbeid gesproken. De steen des aanstoots ligt op het kerkhof. De meeste grafstenen worden door kinderhanden gemaakt. Erken eerst uw eigen tekortkoming, voordat u anderen beschuldigt. Typisch fiat124sport-gedrag: geen zelfreflectie, maar wel vingerwijzen. En dat leugentje voor bestwil (.. "wij doen groen en ergens anders gat de aarde er aan" ..) is een onthullende uitspraak, waarmee je toegeeft 'groen' te zijn. Als je ziet wat je wilt zien, maak je menig struisvogel jaloers. Wederom vlieg je met 130 de bocht uit.
Howy Cues 5 weken geleden
Paasvakantie in Zeeland. Paasvuren, open vuur (korfvuur, barbecue, kampvuur), uitlaatgassen, fijnstof en heel de rataplan. . De luchtkwaliteit is momenteel dan ook opvallend slecht. Het aantal huishoudens op Schouwen-Duiveland is verviervoudigd. Dagjesmensen niet meegerekend. Het grote gros komt voor de schone lucht, de rust en de ruimte. Althans volgens de reclameborden langs de snelweg. Niets is minder waar. Het is nu gedaan met de schone lucht, de rust en de ruimte. Smerige diesel- en benzinedampen en bijtende rookpluimen onthullen de waarheid achter de leugen. De mobiele mens komt voor smog en fijnstof. "En daar profiteren wij allemaal van," beweert Kenniscentrum Kusttoerisme.
WB 5 weken geleden
Heb er 17 maanden een gehad uit de lease; eens maar noooooooooit meer; wat een bak ellende !! Heden weer terug in betrouwbare benzine auto en "overal" probleemloos en snel tanken !
fiat124sport 5 weken geleden
Howy je bent niet goed op de hoogte ze zijn al zover met die data. 1 12 volt accu van 80 euro in mijn auto vind ik goed geen batterij pakket van 16000 of meer.Een moderne diesel of benzine auto stoot bijna niks uit en wat zou het als ik met mijn oldtimer ga 1 schip stoot voor duizend auto's uit. onzin dus en ik geniet van benzine lucht. een batterij auto is niet schoon het is 500 kilo vervuiling. kijk naar het nieuws voor onze groene waanzin slopen ze een ander land. stop met het kopen en de zin geven. koop het nooit gebruikt
fiat124sport 5 weken geleden
heerlijk de plussen bij mij, de waarheid en de minnen bij jou howy de groene leugen jij valt mij aan wie de bal kaatst,...... bedankt mensen stop de linkse onbetaalbare groene leugen.het is schone schijn.
W.Melger 5 weken geleden
Er wordt nu een nieuwe klimaatzwendel met elektrische bussen uitgerold, dit keer in Gävle en Sandviken. In het geheim worden de elektrische bussen opgeladen met generatoren die op vuile diesel draaien. Het belangrijkste is niet de klimaatimpact op zich, maar dat het lijkt alsof de reizigers klimaatslim reizen.
Peritum ? 5 weken geleden
Het wieler Mekka België herbergt de meest onsportieve wielerliefhebbers. Boeh roepen, bier gooien en verwensingen roepen naar een hardwerkende renner van ander nationaliteit die voorop rijdt, getuigd hiervan. Belgen zijn zeer slechte verliezers en de naam ‘ wieler/ koers land” verdient dit land niet!
C.J. de Loof 5 weken geleden
Nee en komt er ook niet, half jaar terug nieuwe diesel gekocht, betrouwbaar, dik 1100km op een tank, geen gezeur met laden en voordeliger dan elektrisch
funnyric 5 weken geleden
Jazeker heb ik er 1 en erg tevreden. Met mijn zonnepanelen is het met zonnige dagen leuk om kosteloos te laden. Op jaarbasis bespaard mij dit enorm veel geld. En nee ik rij geen ecv vanwege het klimaat of milieu of hoe je die onzin ook mag invullen. Ik rij omdat het erg stil is en lekker goedkoop. Al veel mee op vakantie geweest, Na 3 uurtjes rijden even 15min stoppen voor een drankje of hapje en opladen en weer door met een volgeladen accu. Ik wil niets anders meer dan elektrisch rijden. En 80% van de mensen hier hebben nog nooit elektrisch gereden en oordelen vanwege jaloezie haat afschuw en weten totaal niets van dit soort cv's. Voor mij is elektrisch rijden een genot.
Peter D? 5 weken geleden
Alweer gewoon een vraag en heel veel voorspelbare stellingname.
No summer this year 5 weken geleden
Oplaadbare satisfyer wel, maar zal nooit electrische auto aanschaffen. Nexit.
Veloci R. 5 weken geleden
@Vegan_for_ever dan moet jij waarschijnlijk wel de Taycan Turbo S hebben. Moet zeggen dat ik zelf geen fan ben van elektrisch rijden maar voor de Porsche Taycan & de Polestar 2 wil ik wel een uitzondering maken. Die wagens zijn echt mooi om te zien.
dutchy71 4 weken geleden
Funnyric, Dit heeft niets met jaloezie te maken het is voor veel mensen veel te duur voor aanschaf, Als ik u verhaal lees bent je geen metselaar of timmerman enz, En daar zit nou de euvel dat is toch wel te snappen iedereen heeft deze luxe niet heeft u daar weleens bij stilgestaan.
Mieppio 4 weken geleden
Waarom zouden we een elektrische auto rijden. Dat moet je alleen doen as je een nieuwe kunt kopen, want anders koop je de ellende van een ander. Dan kun je beter een hybride kopen, veel zuiniger, beter dan een stekker auto.
chielvd 4 weken geleden
howy cues met open ogen heb je je weer laten besodemieteren en je bent er nog trots op ook. de electrische leugen
funnyric 4 weken geleden
dutchy71 dus als je het niet kan betalen moet je het maar afzeiken?! Zoals ik al zei, jaloezie dus!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.