Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik kijk uit naar de lente

2.755 stemmen | Geplaatst op 16 februari 2024 | Website

Ja, heerlijk!
88.6%
Nee, niet per se
5.2%
Ik vind de winter ook wel prima
6.2%

Reacties (8)

ST DEKEN 2 maanden geleden
Alles weer groen, deuren weer open , lekker buiten zitten , vogels weer actief, heerlijk in de zon, fijn gaan wandelen enz
dasy 2 maanden geleden
ach alles op ze,n tijd ,dat is het mooiste heb altijd de tijd om er naar uit te kijken
Peritum ? 2 maanden geleden
Wie niet ? Elk seizoen heeft z’n charme en aangezien je het hebt te nemen zoals het komt, verheug ik me erop. Variatie in de seizoenen kleurt het leven.
2stroke4me 2 maanden geleden
Niet dat de lente garant staat voor beter weer, maar ik zou zo onderhand wel eens droog thuis willen komen. Dan wordt m'n humeur ook beter.
Mieppio 2 maanden geleden
Ik denk maar zo, ieder jaar getijde heeft zijn charme
BaGj 2 maanden geleden
De lente, daar kijk ik niet zozeer naar uit. Ik hou wel van extremen in het weer, altijd een beetje spannend. Op dit moment kijk ik meer uit naar een nieuw kabinet.
Howy Cues 2 maanden geleden
Lente? Heb je last van lentekriebels. Of toeristen die de bloemetjes buiten zetten? Allicht hooikoortsklachten of irritant zoemende muggen die je schoonheidsslaapje verstoren? Weer in de rij wachten bij de kassa of voor de zoveelste keer in de file staan, omdat Zeeland zo toerist-vriendelijk is? Ja, de lente. Het voorjaar waarin massatoerisme plots gezellige drukte heet. Ja, elk seizoen heeft zijn charme, maar ook elk seizoen heeft zijn minder leuke kanten.
C.J. de Loof 2 maanden geleden
ja inderdaad, ik vind het najaar en winter vreselijk. Voor mij hoeft het nooit meer winter te worden en doe er dan ook alles aan om die z.g.n. opwarming te versnellen.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.