Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dierenactivisten: houten paarden horen niet thuis in een draaimolen

3.232 stemmen | Geplaatst op 10 februari 2024 | Website

Eens
2.6%
Oneens
97.4%

Reacties (35)

Zeeuwleeuw 2 maanden geleden
Helaas is er extreem veel dierenmishandeling in deze wereld. Veel krijgen de meeste mensen niet eens te zien of te horen. Over deze stelling: Ik kan mij voorstellen dat een deel van de kinderen door kermissen dieren gaat associëren met vermaak. Of om lekker op te zitten. Maar ik denk ook dat het wel mee zal vallen. Kinderen beseffen meestal echt wel het verschil tussen een houten of plastic paard en een echt paard. Niettemin vind ik het enorm goed dat Peta zich permanent wereldwijd inzet tegen alle vormen van misbruik, verwonden, uitbuiten, martelen, vermoorden van levende dieren. Gebleken is overigens dat kinderen die met een huisdier opgroeien op latere leeftijd meestal meer empathie hebben en veel minder vaak in allerlei problemen terecht komen als verslavingen, criminaliteit, depressies, enz.
dutchy71 2 maanden geleden
Dit noem ik nou gebrek aan inhoud, Dit gaat werkelijk waar nergens meer over ik zou zeggen doe wat met je leven en laat de draaimolen zoals die is, Al hele generaties zijn er mee opgegroeid met deze actie zou ik zeggen ga eens naar de dokter en laat je nakijken en vraag een paar pillen om rustig te blijven.
Karel33 2 maanden geleden
totaal van de pot gerukt. hebben die gasten echt niets beters te doen?? waarom verbieden ze geen leren schoenen? leren jassen?? hoe ver moet je gezonken zijn om met zulke ideeen te komen..
Howy Cues 2 maanden geleden
Je zou toch een kind zijn van PETA-ouders. Geen beestenknuffel, Donald Duck, paashaas, schommelpaard of Walt Disney films waarin dieren de verhaallijn zijn. Het beetje sympathie dat PETA onder de bevolking had opgebouwd, verdwijnt door deze stommiteit als sneeuw voor de zon.
Peter Visser (1) 2 maanden geleden
PETA! hoe achterlijk zijn jullie eigenlijk? Ga gewoon werken voor je geld. Dan heb je geen tijd voor dergelijke onzin. Hoorde dat PETA ook nog subsidie zou krijgen? Direct stoppen zou ik zeggen, en verbieden deze oproerkraaiers
C.J. de Loof 2 maanden geleden
Iedere dag denk je dat het niet meer gekker kan.... maar die milieu en dier activisten slagen er toch iedere keer weer in, ik zou graag eens een gesprekje willen iemand van die 2% die het hier mee eens is. Hoe gek zijn die? Ik heb wel ineens trek gekregen in paardenrookvlees.
dasy 2 maanden geleden
eens en dieren activisten niet op deze aarde
fapa 2 maanden geleden
is er nu nog niet genoeg naar de kl***n geholpen in dit land, wat een debiele onzin, ga ze niet allemaal meer op noemen we zijn wel degelijk onze generatie kinderen aan het verpesten, eentje wil ik jullie niet onthouden ( ergens gelezen ) kinderen krijgen geen bananen meer, dit zou seksuele lusten opwekken. volgende discussie, rudolf mishandelt zijn rendieren omdat hij door vervuilde lucht vliegt en landt op PFAS vervuilde grond
ritamid 2 maanden geleden
Tja dan mag mijn tekkel van steen ook niet meer!! Stel dat mijn kleinzoons het idee krijgen dat ik misbruik van een stenen tekkel om mijn kamer leuk te hebben. Als ze dan volwassen zijn hebben ze een trauma en dat kan ik niet om mijn geweten hebben. Hoe ver van het padje kan je zijn!!! Te zot voor woorden
Mieppio 2 maanden geleden
Hoe komen ze ertoe om bij PETA te roepen dat de paarden weg moeten in de draaimolen. Zijn ze niet goed wijs, stelletje asoos. Kinderen zien heus wel dat ze kunststof zijn of hout. Bij PETA zien ze dat waarschijnlijk niet, die hebben oogkleppen op. Ze roepen en krijsen maar wat en denken dat ze dan nog gelijk krijgen ook. Hebben hun nooit op een paard gezeten in de draaimolen of kropen die gelijk in een autootje. Ieder kind wil op een paard zitten toch. Ik zeg PETA helemaal afschaffen en de moord laten pruimen, stel idioten. Wat mag er straks nog wel, als we hun zin doen mag er niets neer. Roken, ademhalen, vlees eten, leren schoenen dragen en ga zo maar door, ben je mooi mee klaar. Complete idioterie.
Peter Arnolds 2 maanden geleden
Ik heb een gans van steen naast de deur staan. Zal ook wel niet mogen van die debielen club.
Karel33 2 maanden geleden
zelfde soort als de kick-out-zwarte pieters en die van XR. veel geschreeuw en DUS veel aandacht. benut die subsisdie maar om ze aan het werk te zetten. nederland zakt steeds verder in een afgrond vol dwazen.
pietjepreies 2 maanden geleden
hebben ze niks anders te doen als deze onzin ze moeten ze ophangen
TCB 2 maanden geleden
Paarden horen daar juist wel in, leeuwen, beren e.d. is een beetje raar om daar op te zitten maar aan de andere kamt, het is maar fantasie. Waar zou de mensheid zijn zonder dat we ooit het paard ontdekt zouden hebben als trouwe hulp in landbouw en vervoer!
Fatsoen 2 maanden geleden
Inderdaad, paarden in de draaimolen zijn een eerbetoon aan dit edele dier dat ons al eeuwen dient. Als je belachelijk wil zijn en het kinderzieltje niet wil beschadigen dan beter de auto’s en motoren weren in de draaimolen want die vervuilen onze wereld. ;-)
Rippertje 2 maanden geleden
Zuchtttttt
tiscrea © 2 maanden geleden
Nu is PETA officieel helemaal gek geworden en totaal van de pot gerukt. Een draaimoleneigenaar zei hierop dat de paarden in de draaimolen zelfs elke dag mooi opgepoetst worden en zijn zoon maakte een foto van twee van hun draaimolenpaarden in de grassige wei. Dat vind ik humor! Straks moet de brandweerauto en de raket het nog ontgelden, omdat zijzelf en de wagen die ze vervoert misschien ook niet. De wereld is gek geworden..
tiscrea © 2 maanden geleden
Er was een stukje weggevallen. Het moet zijn: de wagen die ze vervoert misschien ook niet op een stekker rijdt
Domoor 2 maanden geleden
Hoe meer we op deze onzin reageren te meer zij door gaan.
MarcoenPetra 2 maanden geleden
Laat die droeftoeters , die dit verzinnen , eens wat met hun leven gaan doen . Heel de wereld staat ongeveer in brand en dan ga je zoiets verzinnen. Dan heb je echt geen verstand
Peritum ? 2 maanden geleden
Ik heb in m’n auto zo’n hond wiens kop op en neer gaat door de beweging van de auto, pure dierenmishandeling? De wereld en vooral de milieu en dierenactivisten zijn compleet de weg kwijt, maar meer nog de politici die hier aan meewerken en dergelijke zaken bij wet verbieden. De wereld is compleet losgeslagen en volgt de ideeën van de eerste de beste gek!
tiscrea © 2 maanden geleden
Deze reactie heb ik zonet via het contactformulier van PETA Nederland achtergelaten:""Om jullie even te laten weten dat je ook te ver door kunt slaan in een in beginsel goede zaak, stuur ik deze uitkomst van een stelling op Zeelandnet door. Doe er uw voordeel mee.... https://www.zeelandnet.nl/poll/bekijk/poll/id/11245
tiscrea © 2 maanden geleden
Kreeg gelijk een mail met de vraag om financiële steun retour.
waggel1 2 maanden geleden
De paarden motten ook van het schaakbord verdwijnen. In de draaimolen zit je er nog op. Maar op dat bord wordt dat edele dier elke keer bij de kop, sorry hoofd, gepakt en rondgesleurd.
fiat124sport 2 maanden geleden
Zielige linkse mensen. Heb er echt genoeg van. Waar zijn we mee bezig. Net als dat blokkeren van snelwegen en we laten het toe omdat er nog een linkse macht is. Tijd dat Wilders zo snel mogelijk aan de macht komt minder klimaat en stikstofonzin terug naar 130 ( hopelijk zo snel mogelijk) minder mensen binnen, tijd voor minder verbieden, afschaffen en excuses laat Nederland gewoon weer Nederland zijn en laten we ons niet blauw betalen voor verduurzaming enzovoort wat totaal 0 uit haalt maar iedereen krijgt het zwaar met zijn of haar geld het is klaar. Laten we weer normaal doen een houten paard.... nou van mij mogen ze houten koeien, schapen, konijnen enzovoort zetten.
Frans39 2 maanden geleden
Het is geen stelling waar ik meteen voor warmloop, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik de missie van PETRA gelezen heb, wat ook al iets is. Is niet zo'n vreselijk gekke gedachte.
ritamid 2 maanden geleden
Bij ons kunnen de afgedankte computermuizen terecht, het is inmiddels een echte plaag, vooral de draadlozen zijn moeilijk in hun kooi te houden. Ik verleen palliatieve zorg aan neergeschoten kleiduiven En de hamsters met een burn out door AH verzorgen wij.
Kaiser 2 maanden geleden
jammer dat zoiets te koste gaat van die mensen die WEL serieus met dieren welzijn bezig zijn
No summer this year 2 maanden geleden
Dierenactivisten, XR, klimaklever horen allemaal achter tralies. De randdebielen van deze maatschappij. Werkloos en profiteren en maar drammen. Kotsmisselijk word ik van deze onzin. Muis en muismat van pc kunnen ook niet meer vind ik, want daar druk je steeds op. Wipkonijn in speeltuin ook niet meer. Pff zout op als jullie niets beters weten
Tramper Kees 2 maanden geleden
De stelling van deze groep gaat veel te ver. In hun ogen mag een mens geen dieren bezitten en of gebruiken voor eigen vermaak en horen alle dieren in de natuur te leven. Dus ook huisdieren. Daar zijn ze ook tegen. Immers de mens mag nooit de baas zijn van een dier in hun opinie. Weg met die activisten
Peritum ? 2 maanden geleden
Teddyberen die in de loop van honderden jaren doodgeknuffeld zijn is koren op de molen van PETA, maar hoe groot is de verstandelijke beperking van mensen die organisaties als PETA steunen ? Is het niet veel logischer PETA te verbieden in plaats van houten paarden en dolfijnen? Het zou de mensheid en de fauna zeer ten goede komen.
jansplinter 2 maanden geleden
En wat moet er met het paard in de gang bij buurvrouw Jansen ? Mag ook niet meer. PETA lieden papier laten prikken en hondenstront op laten ruimen , dan doen ze nog iets nuttigs.
Chouffeke 2 maanden geleden
Ik vraag mij af of die PETA lui toen ze klein waren nooit in de draaimolen op een paard hebben gezeten.. Gaan ze dit nu andere kinderen antzeggen? Triest..
mystiek56 2 maanden geleden
er is maar één woord voor GESTOORD !!!!
Tramper Kees 2 maanden geleden
Wat mij opvalt is dat er hier heel veel META leden zijn die het duimpje omlaag doen met hun verstandelijke beperking
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.