Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gaat u carnaval vieren?

1.935 stemmen | Geplaatst op 9 februari 2024 | Website

Jazeker!
4.1%
Misschien
1.7%
Nee
94.2%

Reacties (9)

B Tender 2 maanden geleden
Nee, ik vraag niet waar m'n feestneus is, er staat bij ons ook geen paard in de gang, er staat niks op de keukendeur ( hooguit op de wc deur, pas op voor de geur )......Maar, dat pilsje......zal gewoon thuis zeker niet slechter smaken.....en da glaasje wijn ok nie!!
Howy Cues 2 maanden geleden
Jazeker. In Gulpen vanuit Wittem. In de Leeuw van Vlaanderen en Galouppe. En over traditie gesproken: vijftig tinten geel en twee vingers schuim. Van auw wieverbal )tot en met aswoensdag.
patrik71 2 maanden geleden
Zeeuwen en carnaval dat gaat nu eenmaal niet samen , lekker aan die zielige polonaise lopende brabanders overlaten dus.
Peter Arnolds 2 maanden geleden
@patrik71. daae denken de Zeeuwen die in Zeeuws Vlaanderen wonen heel anders over.
vanlarejp 2 maanden geleden
Beste peter arnolds, niet alle Zeeuws Vlamingen over één kam scheren, er zijn er genoeg die absoluut niet meedoen aan dat stomme gedoe.
Uisge 2 maanden geleden
@Peter Arnolds, de optocht start zo'n beetje recht voor mijn deur.
Uisge 2 maanden geleden
@vanlarejp, Ik doe ook niet mee maar de Zeeuws Vlamingen die wel meedoen met dat stomme gedoe zijn toch wel vaak de leukste Zeeuwen.
Karel33 2 maanden geleden
nee--mijn vrouw en ik vinden het niet iets om er baan mee te doen. het gebral--gezuip en de herrie: no tnx. na een paar dagen zitten ze met een enorme kater -- een lege portemonaie en sommigen met een dikke buik.
Mieppio 2 maanden geleden
Carnaval moet je aan brabanders overlaten. Er is deze week een oproep geweest waarin werd gevraagd aan mensen boven de rivieren om thuis te blijven omdat die alleen maar komen om te zuipen en te lallen en dat is absoluut geen carnaval. Dus zeg ik blijf thuis van boven de rivieren en lal thuis net zoals je biertje te zuipen. Een feest voor andere verknallen is niet leuk.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.