Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Na je 67ste doorwerken?

4.052 stemmen | Geplaatst op 8 februari 2024 | Website

Dat doe ik al
10.3%
Ik moet er niet aan denken
71.6%
Dat is misschien een optie
18%

Reacties (29)

Mr. Bean 2 maanden geleden
moet je geen bouwvakker of stratenmaker zijn !!!!, nee dat is misschien weggelegd voor mensen die hun handen nooit vuil maken.
dutchy71 2 maanden geleden
Stratenmaker - Steigerbouwer - Metsellaar - timmerman enz, Hoe ziet de regering dit of uit welk oog wordt dat bekeken, Dan ben je toch helemaal de weg kwijt als je denkt dat je dit vol kan houden tot je 67e jaar, Conclusie 40 jaar werken en dan moet je kunnen stoppen, Dan heb je genoeg voor de staat gewerkt en wordt het eens tijd om deze mensen met zware beroepen te compenseren met een fatsoenlijke pensioen, En zorg dat deze mensen kunnen genieten op hun oude dag zonder al teveel regels, Want die zijn zij al genoeg wetten en regels geweest tijdens hun werkzaamheden.
Karel33 2 maanden geleden
zou kunnen voor bv kantoor personeel. maar voor mensen die in vol continu--brandweer--politiie enz werken mag het van mij mag het voor die beroepen terug naar 60 jaar.
Howy Cues 2 maanden geleden
Mensen-mens zijn is een fulltime job. En als je werk een hobby is, hoef je niet te werken. Werk is voor mij geen roeping, maar slechts een middel om geld binnen te harken of de tijd te doden. Wie na zijn 67-ste door wil werken, beschouw ik als eigen keus en verantwoordelijkheid.
Alles stroomt 2 maanden geleden
Dat lijkt me prima. Wat minder uren. Werk met plezier en een mooie aanvulling op mijn pensioen.
kleinjanbj 2 maanden geleden
Als je vanaf je 15 heb gewerkt zal het wel gaan denk ik en vroeger begonnen 46 uur in de week dus ook zaterdags morgen en bijna geen vakanties. En altijd zwaar werkgedaan het laden van schepen met zakken van 50 kg (in de ploegen). Op de jara (nsm) sluiskil. Tegenwoordig al overwerkt van 32 uur zal wel gaan denk ik.
Peter Arnolds 2 maanden geleden
Inmiddels 83 jaar jong en werk nog steeds heel de dag met veel plezier, wel doet een van mijn kinderen het echte zware werk.
Pindakaas1983 2 maanden geleden
alsof deze generatie zo oud zal worden met PFAS en Glysofaat
Peritum ? 2 maanden geleden
De politie heeft 247 rollerbanken besteld om elektrische fietsen en fatbike’s te kunnen controleren. Nederland telt 342 gemeenten, dus 90% is binnenkort voorzien van zo’n duur apparaat, dat in de praktijk amper gebruikt zal worden door gebrek aan personeel en andere prioriteiten. Er wordt wederom, naar mijn mening, met geld gesmeten, dat beter besteed had kunnen worden.
No summer this year 2 maanden geleden
Hoeveel zijn er intussen hier komen wonen die elke maand gewoon geld gestort krijgen, een woning krijgen, en verder alles vergoed krijgen? Dus in die grote groep gelukszoekers zitten heus wel mensen die hun geluk in echt werk kunnen vinden. Dus nee, lang genoeg, voor degene die 67 mogen worden in goede gezondheid. Wel respect voor degene die wel graag willen doorwerken.
Karel33 2 maanden geleden
Peritum: de nieuwe rollerbanken zijn snel terugverdiend, ook al zijn er niet veel controlles: de boetes zijn niet mals en noodzakelijk. want ze rijden zonder helm veel en veel te hard. tegen het asfalt smakken of stoep met 40 km/h komt hard aan.
Birdlover 2 maanden geleden
Tja, als je de huidige prijsstijgingen kunt bijhouden met een eenpersoons pensioentje? Je krijgt er een paar procent bij en halen nog meer terug. Diefstal!
Mosk 2 maanden geleden
mij niet gezien, ik werk al 51 jaar ik vind het wel genoeg zachtjes aan. er zijn zoveel andere leuke dingen dan dat stomme gewerk. kan ik eindelijk eens uitslapen. niks hoeft meer, niks moet meer. heeeeerlijk gewoon. nu is de jeugd aan de beurt, mij niet meer gezien, ik heb mn zakken er van vol.
Rippertje 2 maanden geleden
Ik heb daar geen tijd voor, veel te druk met vrijwilligers werk, of is dat geen werk?
fiat124sport 2 maanden geleden
Terug na 65 tot slot tegen klimaat en stikstofonzin voor 130 schofterig wat nsc gedaan heeft met een berichtje toont van weinig respect lekkere partij dat. Wilders voor president laat links nooit meer aan de macht komen vreselijk dat gedram van klimaat, stikstof, 100 , excuses, verbieden , afschaffen 30 enzovoort
smoefel1 2 maanden geleden
Helaas bestaat de RVU regeling nog maar een jaar tot 31 december 2025 https://www.transitievergoeding.nl/rvu-regeling/ Maar goed daar moet je bedrijf wel aan meewerken.
B Tender 2 maanden geleden
Wie wilt, gaat z'n gang maar. Dat is voor ieder naar hij/zij verkiest....Zelf, heb ik er nooit behoefte aan gehad en ben toch al wel van m'n 49e jaar met een soortje pensioen.....Niet altijd ruim in de financiën, maar sinds die tijd nooit geen verplichting meer gehad richting werkgever.....Als de nood aan de man dreigde te komen, gewoon even aan de slag....Het heerlijke was altijd, om zelf te bepalen of je wel of niet naar de pijpen van een werkgever wilde dansen......want ja, in de loop der jaren is er heel veel veranderd in de positie van de werknemer, geheel ten slechte vind.... In de loop der jaren is de werknemer heel veel, aan rechten en werkomgeving al kwijtgeraakt.....Op zeer geniepige wijze en beetje bij beetje....Huidig zie ik alleen maar moderne slavernij voor me en veel een werksfeer van "wie lacht betaald" maw weinig vreugde meer......Ik ben dan ook blij, dat ik er vanaf ben. Maar ook nu kunnen ze het kennelijk niet laten om een inbreuk te doen op m'n huidige levenswijze.....Bv. door het pensioenstelsel te herzien.....Een en al duisternis tot op heden en onzekerheid, want ergens hebben kennelijk grote graaivingers de stroop in de pensioenpotten gevonden en zelfs het huidige AOW- stelsel, heeft volgens mij z'n langste tijd gehad.
dutchy71 2 maanden geleden
Net terug van mijn werk even de staat gespekt want zo is het toch en niet anders, Er werd mij gevraagd om langer te werken vandaag, Ik had mijn antwoord al klaar bekijk het maar want daar hou je helemaal niets aan over, Als ik wat meer geld in mijn knip wil hebben kan je beter buiten je uren gaan werken, En doe het maar het geld maar in een envelop dat is het enige wat nog loont klant blij ik blij, Ik ben er helemaal klaar mee met het beleid van Nederland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
B Tender 2 maanden geleden
Je kunt je je ook afvragen natuurlijk, of je misschien een banenpikker bent, die z'n eigen positie (misschien nog niet eens uit financiële overwegingen) belangrijker acht, dan die, voor wie een gemakkelijke baan (bv huismeester) een primaire inkomsten baan kan betekenen.....Denk bv. aan mensen met een handicap.
dutchy71 2 maanden geleden
En dan nog even wachten, En dan is het weer zover komt de aanslag weer gemeentelijke heffing, Zorgkosten enz, Zou de ezel nog bestaan die geld schijt of leef ik nu in een droom of zit ik in de Efteling, Het zou wel eens een mooi boek kunnen worden moest ik verder gaan, het zou een bestseller kunnen worden daarom stop ik nu want anders gaan er teveel over de toonbank en betaal ik daar ook nog eens belasting op.
B Tender 2 maanden geleden
[email protected] voer al jaren geen reet meer uit en nog steeds klopt de belasting aan m'n deur....en niet alleen aan m'n deur, maar op alles waar maar op te kloppen valt.
Johan__ 2 maanden geleden
Ben je gek!, stoppen met werken zsm. Stel dat je tot 67 door gaat, een paar jaar later ben je een ouwe lul, en nog een paar jaar later in je kist. Hoe dom kun je zijn.
cleeuw 2 maanden geleden
ik had ook de gedachte na met pensioen te zijn gegaan nog een aantal jaren doorwerken in de zorgverlening.totdat ik er achter kwam en na een te goede zuivere rapportage in zorgverlening erachter kwam dat familie zich niet kon vinden in de goed zuivere rapportage en de zorg bang was voor 2500 euro te missen van bewoner en ik stopte met zorgverlening dat ik al die maanden salaris naar de belasting dienst kon brengen dus voor niets had gewerkt. maar de ervaringen pakken ze mij ze mij niet meer af zeker nadat de gedragspsycholoog nog juist tegen mij gezegd had dat ik meer dan 100% zuiver goed kan rapporteren en zij volledig op mij kon vertrouwen , mag ook wel he na 40 jaar door het hele land gewerkt te hebben. dus let op wat u doet . en waar en maak goede afspraken. zeker in de zorgverlening waar karakters belangrijk zijn .omgangskunde met liefde nog steeds met mensen bezig .
Zeeuwleeuw 2 maanden geleden
Voor iedereen die dit wilt en ook kan is het toch prima.
C.J. de Loof 2 maanden geleden
Op een vakantiebaantje na in mijn jeugd eigenlijk nooit voor een baas gewerkt, altijd zelfstandig geweest. Na mijn vijftigste een flinke stap terug gedaan en werk nu zoals het uitkomt, dat bevalt me uitstekend en zolang ik gezond blijf zal ik dat ook gewoon blijven doen na mijn 67e
Leo Vlaar 2 maanden geleden
In Nederland zijn we nu met 66 jaar en 10 maanden AOW-gerechtigd en volgend jaar stijgt de AOW-leeftijd naar 67 jaar. Maar hoe zit het eigenlijk met de AOW-leeftijd in de rest van Europa? Flinke verschillen Per land in Europa gelden andere wetten en regels, ook rondom de AOW en het pensioen. Zo krijg je in Denemarken pas vanaf je 67ste het staatspensioen. In Zweden mag je vanaf 62 jaar zelf kiezen of je wel of niet stopt, iets waar in Frankrijk nu hard over wordt onderhandeld. Het overzicht Onderstaand overzicht geeft de AOW-leeftijden weer in verschillende EU landen (2023): België 65 jaar (stijgt naar 67 jaar vanaf 1 februari 2030) Bulgarije 64 jaar voor mannen, 62 jaar voor vrouwen Cyprus 65 jaar Denemarken 67 jaar Duitsland 65 jaar (stijgt naar 67 jaar in 2030) Estland 64 jaar en 3 maanden Finland 64 jaar Frankrijk 62 jaar, stijgt naar 64 jaar Griekenland 67 jaar Hongarije 65 jaar Ierland 66 jaar Italië 67 jaar Kroatië 65 jaar voor mannen, 63 jaar voor vrouwen Letland 64 jaar Litouwen 64 jaar Luxemburg 65 jaar Malta 65 jaar Nederland 66 jaar en tien maanden, stijgt naar 67 jaar in 2024 Oostenrijk 65 jaar voor mannen, 60 jaar voor vrouwen Polen 65 jaar voor mannen, 60 jaar voor vrouwen Portugal 66 jaar en 4 maanden Roemenië 65 jaar Slowakije 64 jaar Slovenië 65 jaar Spanje 66 jaar (stijgt naar 67 jaar in 2027) Tsjechië 65 jaar Zweden Vanaf 62 jaar (geen vaste pensioenleeftijd)
volijke 2 maanden geleden
Ik wil best langer doorwerken mits ze het belastingtarief dan ook aantrekkelijk maken.
Tramper Kees 2 maanden geleden
Ik ben nu 58 en wil met 60 jaar 1 dag minder werken wat ik nu al doe op mijn snipperuren, maar dan permanent. op 64 nog een dag minder werken en als we dan nog er zijn met 67 er uit. Ik zie nu al collega's met bosjes omvallen voor hun 65e. Niet veel collega's halen het. Veel kanker en andere ziekten. Ik zelf zit voor die tijd waarschijnlijk aan de dyalise. 80% van de collega's mankeert iets. Nee stoppen met 60 of 65 is beter
Borduurnaald 2 maanden geleden
Ik ben bijna 73 en met mijn 51 gestopt met werken , het bevalt me nog prima ,Ik vind het van de zotte om zo lang te moeten werken , Mensen denk eens na en geniet van je leven .
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.