Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoe vaak maakt u gebruik van Facebook?

3.066 stemmen | Geplaatst op 5 februari 2024 | Website

Dagelijks
40.3%
Paar keer per week
7.8%
Paar keer per maand
2.3%
Zelden tot nooit
49.7%

Reacties (17)

velder 2 maanden geleden
Ik had het maar heb het er afgegooid. Ik vind dat deze bedrijven teveel macht krijgen. Ze hebben het idee boven de wet te staan en doen niets aan het verslavende effect van hun diensten. Sterker nog ze stimuleren dit.
Zweistein 2 maanden geleden
Moest verboden worden, net als autodrop....
GeelHesje 2 maanden geleden
De wereldwijde gezichten database? Nee daar doe ik niet aan mee sorry.
dasy 2 maanden geleden
is tegenwoordig net een reclamefolder aan het worden
jansplinter 2 maanden geleden
Facebook ? Wat is dat ?
Uisge 2 maanden geleden
Heb geen feestboek.
Peter D? 2 maanden geleden
Ook dit is weer geen stelling maar een consumentenonderzoek, maar nee ik gebruik geen facebook ( ook geen chapchat, tiktok, X, hoeven jullie dat ook niet meer te vragen. Bij alles wat op internet gratis is ben je zelf het product.
Howy Cues 2 maanden geleden
Nooit. Ooit eens Facebook gehad om zakelijke motieven, maar al gauw bleek dat Facebook een wolf in schaapskleren was en nog steeds is. Bovendien paste mijn doelgroep niet in het straatje van Facebook, omdat de dominante leeftijdsgroep 50-plus betrof. Voor wat betreft mijn privé-activiteiten maak ik ook geen gebruik van Facebook, omdat m.i. te veel nadelen aan het gebruik van Facebook kleven. Hiermee doel ik op privacy-risico's ( hacking, identiteitsdiefstal en ongewenste adverteerders), desinformatie en nepnieuws. Voorts werkt Facebook bij bepaalde gebruikers gezondheidsproblemen (verslaving, depressiviteit, angsten, pesterijen) in de hand. Bovendien vind ik Facebook tijdverspilling. Alhoewel ik voor dit forum een uitzondering maak, gaat mijn voorkeur uit naar face to face contact. Ik heb geen duimpje of middelvinger nodig, ik kan dit met mijn ogen.
Domoor 2 maanden geleden
Dagelijks. Het is mijn verbinding met de wereld, familie en vrienden. (Al een maand of drie nieuwe buren, die hebben zich nog niet voorgesteld.) Je kunt er je hobbies mee delen. De advertenties gaan langs mij heen. onze overheid weet meer van mij. Dus, gepast gebruik. En over een tijdje dood, mogen ze er gelukkig mee zijn.
Peritum ? 2 maanden geleden
Nooit, Mark Suikerbuik zal van mij noch rijk worden noch enige persoonlijke informatie van mij krijgen zolang ik het kan voorkomen. En eh vrienden die ik nog nooit gezien heb zijn voor mij geen vrienden dus heb ik niets met hen te delen en hoef geen info van hen.
havma 2 maanden geleden
Niet eens zelden, maar gewoon nooit !
Zweistein 2 maanden geleden
Tja.........je naam is niet voor niets domoor Maar goed iedereen moet voor zichzelf maar uitmaken waar hij of zij de tijd aan besteed maar mij niet gezien.
GeelHesje 2 maanden geleden
@Zweinstein: Als mensen graag met hun face in de wereldwijde gezichten database staan en zo iedereen op deze Aarde hun biometrische gezichts kenmerken kan aflezen of erger en vervolgens op dat Facebook zeer persoonlijke dingen gaat zetten incl vakantie foto's zodat het dievengilde meteen weet dat ze niet thuis zijn enz enz dan moeten mensen dat toch gewoon lekker zelf weten? Iedereen hier maakt vast ook gebruik van Whatsapp he? Dat is van Meta en daarmee ook van Facebook. Maar dat is end to end encrypted hoor ik u zeggen? Mag ik even lachen? Goed je zet alles niet direct volledig online maarreuh ... De EU heeft gewoon de sleutel hoor. En al die persoonlijke dingen zoals foto's filmpjes enz staan natuurlijk ook gewoon op een telefoon die draait op een besturingssysteem van Google? Dé Grote dataverzamelaar! En bijna iedereen hier zoekt zeker ook gewoon met Google dingen op internet? Dan kun je het net zo goed ook allemaal direct op Facebook zetten want kijk maar eens waar je allemaal toestemming voor hebt gegeven aan al je appjes op je foontje en dagelijks alle cookies enz verwijderen is er vast ook niet bij. @Peter D heeft helemaal gelijk: Als het op internet gratis is bent uzelf het product! Of u het nou allemaal op Facebook zet of niet dat maakt helemaal niks uit! Alsnog van harte welkom op/in het WereldWijde Web. Mag u raden wie de spin in het midden is ;-)
GeelHesje 2 maanden geleden
Sorry @Zweinstein bovenstaand bericht was in eerste instantie voor u bedoelt maar dat is eigenlijk alleen de eerste zin. De rest is algemeen en niet aan u persoonlijk gericht.
Zeeuwleeuw 2 maanden geleden
Heb geen feekboek, ik wil het ook niet en heb het nooit gehad! Ook geen twitter, insta, tiktok, whatsapp en andere zooi van dat bedrijf.
Zeeuwleeuw 2 maanden geleden
@C.J. de Loof Even als reactie op een tekst van u enkele dagen geleden. De laatste keer dat ik een vaccinatie gekregen heb was als baby. En dat is al heel wat jaartjes geleden... U wil u vragen op te houden met hier allerlei onzin te verkondigen waar u niets vanaf weet.
Zeeuwleeuw 2 maanden geleden
Al die dingen als feekboek zijn enorm verslavend en kosten meestal meer tijd en energie dan ze opleveren. Wanneer mensen er van afgekickt zijn beseffen ze hoe enorm veel tijd ze hebben verspild aan vaak allerlei zinloze flauwekul. Dat neemt niet weg dat er natuurlijk ook leuke en nuttige dingen mee gedaan kunnen worden.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.