Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

40 procent van de volwassenen slaapt met een knuffel. U ook?

2.814 stemmen | Geplaatst op 2 februari 2024 | Website

Ja
7.9%
Nee
92.1%

Reacties (19)

dutchy71 2 maanden geleden
Als iemand daar zijn troost in kan vinden waarom niet, Het is altijd nog beter dan ruzie lopen maken of oorlog voeren, En het is jou leven en die vul je zelf in zoals je wilt, En daar heeft niemand iets mee te maken.
Peritum ? 2 maanden geleden
De 25-45 jarige gepamperde generatie zal wel nooit volwassen worden. Vraag me af of ze ook nog duimzuigen.
Karel33 2 maanden geleden
ja, ook ik slaap met mijn lieve knuffel: mijn vrouw.
Peter Arnolds 2 maanden geleden
Ik slaap al 57 jaar met dezelde knuffel , en nog steeds met veel plezier.
dasy 2 maanden geleden
al 60 jaarr dezelfde knuffel maar er zijn wel rafel ranndjes zichtbaar
Peter D? 2 maanden geleden
Antwoord opde vraag, die knuffel ligt tevreden aan het voeteneind.
jenalensen 2 maanden geleden
Tuurlijk! slaap al jaren met een knuffel, Mijn vrouw!
TCB 2 maanden geleden
40%? Die zijn dan óf dement of op een andere manier geestelijk niet in orde.
GeelHesje 2 maanden geleden
Deze stelling klopt niet. Als je op volwassen leeftijd nog met een knuffel in bed slaapt ben je verre van volwassen! Dus een volwassen kan onmogelijk nog met een knuffel in bed slapen.
Karel33 2 maanden geleden
GeelHesje: ik ben 90 jaar en mijn knuffel 85--en het is nog steeds heerlijk om met haar te knuffelen en dat doen we al 60 jaar. en ja: wij zijn volwassen...........
Verzamelaar1978 2 maanden geleden
Wat een flauwekul allemaal. Lijkt wel of de media opdracht heeft gekregen om de mensen te doen veranderen in volgzame 'staatsmongolen'. Ik zal nog wat stellingen verzinnen dan hoeft zeelandnet dit niet meer te doen! ' voelt u zich ook stiekem behoren tot het andere geslacht?' ' vindt u het ook misdadig om vlees te eten? ' vind u het stiekem geen misdaad dat boeren de weg blokkeren?' ' heeft een kind niet gewoon het recht zelf het geslacht te bepalen? ' is het rechtvaardig dat ouderen zo lang leven? etc etc. Het 'zum kotzen' volk kijkt hiervan graag weg of steunt dit zelfs!
GeelHesje 2 maanden geleden
@Karel: Met knuffel worden geen levende wezens bedoelt en dat weet u best. Dat u uw vrouw knuffelt in bed snap ik maar dat maakt haar nog geen knuffel zoals bedoelt in de stelling. Zogenaamde volwassenen gedragen zich niet als peuters. Of in ieder geval horen zich niet als peuters te gedragen want dan zijn ze niet volwassen geworden. Van mij mogen mensen met een (niet levende) knuffel in bed slapen. Geen probleem. Maar in mijn ogen ben je dan niet volwassen.
B Tender 2 maanden geleden
Nee, ik behoor sinds m'n vijfde jaar tot die 60 %.......De laatste knuffel heeft indertijd het wasmachine van toen nog wel overleeft, maar de wringer heeft hem uiteindelijk de das omgedaan. Het oorspronkelijke volume ( het was een olifantje ) heeft daarna niet meer z'n normale vorm gehaald. Bovendien....zat het slurfje al een beetje los........Ik heb er tijden onder geleden en heb toen gezegd.....nooit meer een ander.
GeelHesje 2 maanden geleden
Het is toch niet te geloven he ... We gaan het toch niet normaal vinden dat volwassen mensen met een (niet levende) knuffel in bed slapen ??? Gaan we het vervolgens ook nog normaal vinden dat volwassen mensen nog met een speen in hun mond slapen ofzo ??? En s'nachts een luier aan hebben ofzo ??? Wat mensen in hun eigen bed doen moeten ze helemaal zelf weten. Maar dit soort dingen gaan normaliseren dat kan écht niet!
Verzamelaar1978 2 maanden geleden
Zeelandnet! Ik ben 55 jaar en wil graag een luier dragen en mn haar wassen met zwitsal. Dat is toch normaal? Ook lijkt het mij als volwassen man van middelbare leeftijd fijn om panty`s te dragen omdat ik mijn vrouwelijke kant onderbelicht vind zien. Normaal heet ik Johan maar op maandagen ga ik door als Tia Maria omdat ik mijzelf dan vrouwelijk kleed in Spaanse vrouwelijke kledij (ook op het werk). Ik ga vanmiddag mijn allereerste burger van maden eten omdat ik de stikstofuitscheiding met 0,000000000000000987 wil verlagen. Ik vind het ook niet erg om maandelijks mijzelf te testen met covid en met een mondmasker rond te fietsen. Ook spreek ik mensen niet meer aan met hun geslacht maar spreek hen aan als 'wezen'. 'Hallo wezen', wat een fijn weertje hé............... Daarnaast ga ik tegenwoordig bij de supermarkt 'wezens' in de gaten houden die niet elektrisch rijden en hen, gevraagd als ongevraagd, vertellen dat zij een gevaar zijn voor het nageslacht vanwege hun verbrandingsmotor! Ook eis ik compensatie van gemeente Middelburg voor het lijden van mijn voorouder 'Theodorus de Verzamelaar' (lichaam met penis wezen) omdat hij in najaar van 1728 te lang moest wachten op een bouwvergunning. Ik voel die 'pijn' van toentertijd nog steeds. Ik wed dat ik voor sommige (s)LINKSE wezens nu een topper ben!
Zeeuwleeuw 2 maanden geleden
Ik wist dit niet en vermoed dat dit percentage ook niet klopt. Maar als mensen zich daar prettig bij voelen is het toch prima. Iets onschuldigers bestaat er volgens mij niet, dus laat iedereen dit lekker doen. En dat sommige mensen bij deze stelling hun geliefde noemen is toch alleen maar mooi.
B Tender 2 maanden geleden
Laat me toch niet lachen.....dan hebben sommigen dus sex met hun knuffel en dat is normaal??? ......Dacht het niet.......Een knuffel is wat anders dan knuffelen met je partner.......Ben blij, dat ik ooit m'n olifantje ontgroeit ben en dat die plaats heeft gemaakt voor een echte, vlees en bloed partner, die zelf ook haar steentje bijdraagt.
sandy dees 2 maanden geleden
Ik vraag me af wat de zin van dit soort vragen (dit zijn geen stellingen) is op Zeelandnet. Of zijn ze werkelijk bedoeld als platform voor de gele hesjes en andere fulltime reageerders om hun gal te spuwen, anderen belachelijk te maken of als dagbesteding voor mensen die niets beters te doen hebben? En ja, dit is een vraag…
B Tender 2 maanden geleden
Ach...dat is hetgeen er resteert.....Onzinnige reacties, als uitlaatklep voor frustraties, want serieuze reacties, die werkelijk van belang zijn, worden door deze provider niet geplaatst en degene die een werkelijk probleem aankaart door op eigen conto een reactie te plaatsen wordt beloond met verwijdering en verbanning van deze site ( zonder overleg, zonder te weten waarom en voor hoelang)......dus kun je alleen reacties verwachten, die de provider gunstig stemmen.....Dat dit resulteert in flauwe kul en onzin...tsja, dat is dan het gevolg he?
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.