ZeelandNet

De startpagina van Zeeland


Er is genoeg te doen
op Zeelandnet.nl

Behalve internet biedt ZeelandNet ook de ZeelandNet website. Met een team van 3 mensen proberen we een leuk, interessant en vooral Zeeuwse portal te maken.

Wat is er allemaal voor u te doen op ZeelandNet.nl:

Voor abonnees


Bent u abonnee van ZeelandNet dan kunt u ook gebruik maken van al onze portal diensten. Online e-mail, een community, een weblog, het prikbord, Zeeland Foto, ZeelandNet Video.

U heeft volledige toegang tot alle ZeelandNet onderdelen

Voor niet abonnees


Uiteraard kunt u ook als niet abonnee kunt u terecht op onze website. Met een gastaccount kunt u een video insturen, een online dagboek en een prikbord advertentie plaatsen.

Voor bedrijven


Zeeland op foto Speciaal voor Zeeuwse bedrijven is er de vacaturebank, de Zeeuwse bedrijvengids en Zakelijk Zeeland.

Kijk ook eens bij 'adverteren op Zeelandnet'. Met tussen de 80.000 en 95.000 bezoekers per dag biedt ZeelandNet.nl diverse aantrekkelijke advertentiemogelijkheden.

U kunt natuurlijk ook adverteren op het Zeelandnet prikbord. Bovendien biedt ZeelandnNet ook zakelijk internet.

Voor organisaties


ZeelandNet mobielHet meest interessante onderdeel van Zeelandnet.nl voor organisaties is misschiel wel Uit in Zeeland. U kunt hier gratis uw evenementen insturen en promoten. Maar ook ZeelandNet video biedt u de mogelijk gratis uw videocontent te delen.

De site zelf


ZeelandNet mobielTussen de 80.000 en 95.000 bezoekers per dag, 30.000.000 pagina weergaves per maand, ZeelandNet.nl is dé site van en voor Zeeland.

Verder twitteren, hyven en webloggen we natuurlijk.

Ideeën, suggesties of samenwerken?


U heeft een goed idee, of wilt mogelijk praten over samenwerking op content of commercieel gebied?

Neem gerust contact met ons op.

ZeelandNet is actief op zowel de particuliere als zakelijke markt. Zakelijk zijn wij één van de belangrijkste spelers op het gebied van glasvezelverbindingen en diensten die hierover worden getransporteerd. ZeelandNet is een 100% dochteronderneming van DELTA Comfort B.V.