ZeelandNet

Over ZeelandNet

DELTA levert Zeeuwse buitengebieden snel internet

Geplaatst op 30 november 2017

DELTA investeert het komende jaar in betrouwbaar en snel internet voor inwoners en bedrijven in de Zeeuwse buitengebieden van Borssele, Veere, Reimerswaal, Goes, Terneuzen en Hulst. De samenwerking met partner Greenet wordt geïntensiveerd. Op 28 november start DELTA in Borssele met het eerste vraagbundelingstraject om Zeeuwse buitengebied bewoners te informeren. 

“Het beste internet voor heel Zeeland, daar doen we het voor”, aldus Marco Visser algemeen directeur van DELTA. “Vanzelfsprekend ook voor de inwoners, ondernemers én toeristen in de landelijke Zeeuwse gebieden. Daarom gaan we, bij voldoende interesse, investeren in het vast-draadloos netwerk en breiden we daarmee het aantal aansluitingen in de buitengebieden uit. DELTA wordt daarmee dé leverancier van betrouwbaar en snel internet voor álle Zeeuwen.”
 
DELTA en Greenet hebben de expertise van beide partijen gebundeld waardoor een betrouwbaar vast-draadloos netwerk wordt gerealiseerd met internetsnelheden tot 50 MB/s...

Doe mee met het Zeelandnet panelonderzoek

Geplaatst op 18 april 2017

Wie wil dinsdagavond 25 april met ons praten over de website van ZeelandNet. Er is de laatste tijd al veel veranderd op de site maar we willen van jullie als bezoekers horen hoe het nog beter kan. We willen trouwens niet alleen praten met mensen die de website goed kennen. In tegendeel als je de website niet of nauwelijks kent kun je een heel frisse kijk op de site hebben en dan is juist jouw mening ook belangrijk voor ons.

 Die dinsdag 25 april ontvangen we jullie graag, van 19.00u tot 21.00u op het hoofdkantoor van DELTA aan de Poelendaelesingel 10 in Middelburg. Uiteraard worden reiskosten vergoed en we hebben een bedankje voor jullie tijd en input. In totaal willen we graag met 8 tot 10 mensen rond de tafel.

Geef je op bij Wim van Liere (wvanliere@delta.nl) als je zin hebt om mee te praten. Laat dan s.v.p. even weten of je zeelandnet.nl frequent bezoekt of niet en of je jonger bent dan 25 jaar, tussen 25 en 40 jaar, tussen 40 en 55 jaar of ouder bent dan 55.

Win een kennissessie online marketing

Geplaatst op 23 maart 2017

Wil jij: 

  • - weten hoe je bedrijf beter gevonden wordt online
  • - wat de mogelijkheden zijn van online adverteren 
  • - hoe je social media goed inzet 
  • - hoe je je doelgroep nu echt goed kunt bereiken 
  • - en nog veel meer over de mogelijkheden van internet? 


Ben jij:

  • - een startende ondernemer en benieuwd naar de digitale mogelijkheden?
  • - een ondernemer die al gebruik maakt van een website, social media enz maar er meer uit wil halen?

Dan is dit je kans! Op woensdag 12 april verzorgt Delta een kennissessie Online Marketing - en jij kan er bij zijn! Namens Delta mogen wij 10 plaatsen weggeven voor deze kennissessie. Wil jij aanschuiven? Mail dan je gegevens naar ystrikker@delta.nl. Dit kan tot 30 maart: op 31 maart maken we de winnaars bekend. 

Programma 

  • 12.30 uur gezamenlijke lunch 
  • 13.30 - 15.30 uur  kennissessie online marketing, verzorgd door Rudolf de Leeuw, senior online marketeer bij Delta 
  • 15.30 - 16.00 uur  evaluatie en afsluiting 

Kerstnacht in de basiliek in Hulst

Geplaatst op 21 december 2016

Live via Zeelandnet.nl

Vanuit De Heilige Willibrordusbasiliek in Hulst zenden we zaterdag de 24e vanaf 21:30 live de kerstnachtmis uit via www.zeelandnet.nl/livetv en het Portaal van Zeeland. De uitzending begint met Engelse Carols en Duitse Kerstliederen. Daarna het mooiste kerstwerk van diverse componisten, kerst samenzang en Missa SJB en J. Verhulst.

 

Het prikbordprofiel en advertentieverzicht is vernieuwd

Geplaatst op 19 december 2016

Het prikbordprofiel en het advertentieverzicht is vernieuwd. Als je inlogt op ‘mijn prikbord’,  krijg je een handig overzicht van de door jouw geplaatste advertenties. Hier kun je je prikbordadvertenties wijzigen, verwijderen of opnieuw voor 21 dagen op het prikbord zetten. 

Ook kun je zien hoeveel elke advertentie bekeken is en hoe lang je advertentie nog op het prikbord staat. Nieuw is de mogelijkheid om adverteerders te volgen. Als je een adverteerder volgt en deze plaatst een nieuwe advertentie dan krijg je daar automatisch bericht van via e-mail.

De adverteerders die je volgt vind je in het tabblad ‘adverteerders’. 
Prikbord mijn advertenties

Wil je een adverteerder volgen, klik dan op de knop die rechtsboven op de prikbordprofiel pagina vindt. Hier vind je ook de optie om contact op te nemen met een adverteerder. Handig als je nog een vraag of opmerking hebt.

Nieuw voor zakelijke profielen

Zakelijke profielen hebben de mogelijkheid om hun prikbordprofiel te verfraaien met een...