Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 30
F. van Nieulande

Kaloot al 10 jaar behouden van de ondergang

Gelukkig is dit het nog nooit zo geworden en we hopen dat dit monstrum dan ook nooit gebouwd zal worden

7 reacties

Sander 16 September 2009
pff, helaas geen terminal. Wel een waardeloos strandje waar zelden iemand loopt
Freddy 16 September 2009
Tja, Sander als je er nooit komt kun je ook niet oordelen!
sjimmie 16 September 2009
Ik kwam er wel eens, en toen waren er ookaltijd wel "wat" mensen, en vissers vlakbij de water in/uitlaat vd centrale. lekker rusitg daar altijd
Harry 16 September 2009
Jammer dat er mensen zijn die niet beseffen dat de natuur erg broos is en dat diezelfde natuur toch hard kan terugslaan. Onze kinderen hebben ook recht op een stukje natuur. Daar past die terminal niet in. Mijn motto: voorzichtig met de natuur omgaan, dan hebben we allemall wat.
ikke 16 September 2009
wat een sukkel die sander, is vast nog nooit op de kaloot geweest
sander 17 September 2009
Sander is al vaak op de Kaloot geweest. Met de hond, met de hengel enz. Maar Zeeland heeft veel meer natuurschoon te bieden dan de Kaloot. Een strandje wat tussen de industrie ligt trekt mij gewoon niet zo. Ach jah, de "groenen" hier in Zeeland weten het al jaren mooi te vertellen.
Freddy 17 September 2009
Beste Sander, probeer een één hectare Estuarien gebied te maken als er aan het Kalootstrand te vinden is en probeer dan voorzichtig nog eens je standpunt aan te snijden, want natuur aan de rand van dit industriegebied verbloemt en verbergt een beetje de smeerlapperij die er achter ligt. Als we duurzaam met de natuur en ruimte om willen gaan bouw dan eerst in gebieden die daar al jaren voor niks op liggen te wachten: binnen de Sloehaven en niet er buiten! En bovendien gelukkig zijn er nog groenen want anders was alles al grauw geworden.

Trefwoorden
strand kaloot duin